Dodaj do ulubionych

sprzęt do zabudowy whirlpool

12.10.05, 21:07
Bede wdzieczna za opinie uzytkownikow, glownie piekarnikow, mikrofalowek do
zabudowy i plyt grzewczych - byc moze ulatwi mi to podjecie tych
strategicznych decyzji:)
pozdrawiam
ola
Obserwuj wątek
    • senczek Re: sprzęt do zabudowy whirlpool 13.10.05, 08:59
      Miałam i nigdy więcej...
      Kiepskie materiały, wykonanie i wadliwe. Brrrrr.
      Teraz mam electroluxa i jestem wdzięczna losowi.
      Anka
    • Gość: Desi Re: sprzęt do zabudowy whirlpool IP: *.cust-adsl.tiscali.it 13.10.05, 10:13
      Ja mam pralke tej marki i jestem bardzo zadowolona. Polecam.
    • doro_ty Re: sprzęt do zabudowy whirlpool 13.10.05, 12:35
      czy możecie napisać jaki sprzęt do kuchni polecacie. Chodzi mi o producenta i
      co od niego. Czy wszystko od jednego czy raczej wybrać te udane sztuki?
      Słyszałam że pralki od wirpoola są dobre, ale kuchenke to raczej innej firmy.
      Jakiej??

dziękuuje bardzo za podpowiedzi.
      Dorota
      • Gość: Desi Re: sprzęt do zabudowy whirlpool IP: *.cust-adsl.tiscali.it 13.10.05, 12:44
        Do wyboru i do coloru..... BOSCH, ZANUSSI, CANDY,ARISTON, FABER,MIELE, REX (
        znam i polecam )SIEMENS, INDESIT.....
    • Gość: Wkurzona Re: sprzęt do zabudowy whirlpool IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.16, 13:33
      Witam i odradzam zakup urządzeń Whirlpool . Mam bardzo złe doświadczenia , kupiłam cały komplet do nowej kuchni dwa lata temu. Przez ten czas w zmywarce było wymieniane śmigło, w lodówce były wymieniane drzwi, a płyta grzewcza psuła sie 3 razy i teraz czekam już 2 miesiące !!!! na wymiane płyty na nowa , bo nie ma częsci zapasowych. Infolinia nic nie wie, a dział reklamacji jest niedostępny, rozpatruje !!!! reklamację , jak długo bede czekac na nowa płyte nikt nie wie. Skandal i totalne lekceważenie klienta. Każde inne urzadzenie byle nie Whirlpool !!!!!!!!
      • Gość: BYŁA klientka Whir Re: sprzęt do zabudowy whirlpool IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.08.16, 18:22
        Ja jestem już 2 tygodnie bez lodówki. Kilka dni temu był Pan z serwisu i stwierdził, ze lodówka jest do kasacji, a ja dostanę nową. Pytanie jak długo to będzie trwało... Jednego dnia Pani z infolinii powiedziała, że nie jest w stanie odpowiedzieć, bo każda sprawa jest traktowana indywidualnie - nie miała wtedy jeszcze odnotowanej wizyty z serwisu. Dzisiaj Pan powiedział mi, że ma odnotowaną wiadomość z serwisu, którą otrzymali dwa dni temu i teraz Whirpool musi to zweryfikować (?!WTF?!). Znowu zadałam magiczne pytanie ile jeszcze będę czekać, najpierw usłyszałam "nie wiem", a jak troszkę przydusiłam, to dostałam odpowiedź - 30 dni od przybycia serwisu!!! Chyba to jakiś żart! Myślałam, że firma Whirlpool jest renomowaną firmą, trzymającą wysoki poziom usług, a tu taka niemiła niespodzianka :(
        • Gość: HelenaM Re: sprzęt do zabudowy whirlpool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.16, 11:34
          moja lodówka po roku używania zaczęła pękać w środku, pani na infolinii stwierdziła (nie widząc) że uszkodzenia mechaniczne nie podlegają gwarancji a ja jej na to jakie uszkodzenie mechaniczne w środku - czym kiełbasą czy ogórkiem to zrobiłam. od Listopada 2015 roku walczę o to aby ktoś przyjechał, odpowiedź dostałam w lipcu 2016 że mam cierpliwie czekać aż Dział Techniczny się ze mną skontaktuje - czyli 7 miesięcy oczekiwania na jakąkolwiek odpowiedź. Teraz już kolejny miesiąc czekam a pod koniec września kończy się gwarancja i zaraz usłyszę że mają to w dupie. To jakaś masakra. Nigdy więcej nie kupię sprzętu whirlpool i nie polecam, wadliwe na maksa. zmywarka zepsuła mi się zaraz po zakończeniu gwarancji a naprawa 800 zł. Serwis to jakaś kpina. Zgłosiłam sprawę do UOKiK, bo nie godzę się aby być naciągana.
          • Gość: Greg Re: sprzęt do zabudowy whirlpool IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.16, 17:54
            Witam...
            Również jestem nieszczęśliwym posiadaczem 2,5 letniej lodówki firmy Whirlpool. W dniu wczorajszym zauważyłem duże pęknięcie na wewnętrznej ściance lodówki i dzwoniąc na infolinie również usłyszałem ekspertyzę konsultantki przez telefon ze jest to uszkodzenie mechaniczne ( mnie i małżonkę wprawiło to w osłupienie bo nie pamiętamy żebyśmy czy to dla zabawy czy na serio rzucali słoikami do lodówki...) Nadmienię że jest to lodówka do zabudowy więc ingerencja z zewnątrz jest nie możliwa.
            Już po półgodzinie przeglądania różnych forów internetowych zorientowałem się ze mój przypadek
            nie jest odosobniony - a wręcz przeciwnie można go mnożyć w setki jak nie tysiące (pękające ściany wewnętrzne lodówek do zabudowy już nawet po roku użytkowania ). Często w wątkach pojawia się podejrzenie ze zastosowano wadliwy technicznie plastik który nie spełnia parametrów i dlatego dochodzi do rozszczelnienia komory hermetycznej.
            Przy ponownej rozmowie z konsultantką zapytałem się jakie stanowisko zajmuje firma Whirlpool na oskarżenia krążące w sieci-i ponownie usłyszałem ze jest wyłącznie wina użytkowników.
            Dlatego uważam iż sprawa wymaga szerszego nagłośnienia - mam na myśli także media - by w końcu firma Whirlpool zareagowała na fakt i przyznała się że wypuściła na rynek kilka partii bubli.
            Ciekaw jestem jakie stanowisko zajęło UOKiK i czy już uzyskała Pani jakąś odpowiedz. Z chęcią zrobiłbym to samo i myślę ze wiele pokrzywdzonych osób przyłączyłoby się do tej sprawy .
    • Gość: Wściekła!!!!!! Re: sprzęt do zabudowy whirlpool IP: 194.181.134.* 26.09.16, 14:44
      Tragedia jeśli chodzi o firmę whirlpool!!!!! Podobnie jak koleżanka poniżej ,, Wkurzona" mam bardzo złe doświadczenia z tą firmą. Kupiłam płytę gazową do zabudowy i okazało się, że jest z wadą, którą nie da się naprawić!!!!! na wymianę na nową czekałam 3 m-ce!!!!! zamiast wysłać mi nową płytę po 3 m- cach oczekiwań to wysłali mi list z przeprosinami - głupota totalna!!!!!! bo po co mi list jak nie mam na czym dziecku ugotować obiadu!!!! Pozwolę zacytować słowa ,, Wkurzonej": Infolinia nic nie wie, a dział reklamacji jest niedostępny, rozpatruje !!!! reklamację. Skandal i totalne lekceważenie klienta. Każde inne urzadzenie byle nie Whirlpool !!!!!!!! mam nadzieje, że przeczyta tą opinię jakaś mądra osoba pracująca w tej firmie i zrobi tam porządek!!!!
      • nowaczek1 Re: sprzęt do zabudowy whirlpool 27.09.16, 11:04
        !!!!!!!!!111one

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka