natalia.brzeska 21.03.06, 21:06 Gdzie można kupić? Najlepiej okolice Wrzeszcza, przymorza, Morena, te rejony. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobrota6 Re: Forma do tart - Gdańsk IP: *.chello.pl 21.03.06, 22:21 Sprawdż we Wrzeszczu w sklepie AGD na poczatku Klonowej (parter wieżowca) albo w sklepiku na ryneczku na Batorego koło straży pożarnej - jak nie będzie, to można poprosić właściciela to sprowadzi ci w ciągo paru dni Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska ikea? 22.03.06, 09:54 Dziękuję bardzo. Wiem też, że jest w IKEA, ale czy ta ikeowska jest dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Forma z wyjmowanym dnem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 12:24 A czy te formy o których mówisz są w wyjmowanym dnem? Forma z IKEI jest ceramiczna, niektórzy mają i sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Forma z wyjmowanym dnem 23.03.06, 15:08 nie, nie są z wyjmowanym dnem, mają karbowane boki. Na razie kupiłam najzwyklejszą w Carrefour za 4 zł. Mam nadzieję, że coś mi wyjdzie z tego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Forma z wyjmowanym dnem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:16 Ogólnie formy do tart mają karbowane boki, ale ja szukam takiej z której można wyjąć ładnie tartę i postawić całą na stół. Coś takiego jak w linku: img226.imageshack.us/my.php?image=b00008ua5b6ac.jpg Wiem, że w Wawie można takie dostać.. może w Trójmieście też ktoś widział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Forma z wyjmowanym dnem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:21 Bywają w Lidlu, z wyjmowanym dnem, szklanym. Trzeba zagladać na ich stronkę. Odpowiedz Link Zgłoś