Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:03 ma co powinnam zwrócić uwagę, dokonując wyboru? A może ktos zaproponuje konkretny model? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: artur Re: wyciskarka do owoców IP: 213.17.223.* 15.08.06, 21:21 uważam że nie warto. raz ze cholernie mało wydajne-połowa soku zostanie ci na miąższu z owocu na sitku a dwa to tylko cytrusy można wyciskać. ja też kiedyś chciałem wyciskarke kupić ale pomyslałem o sokach robionych własnie-taki misz masz. i kupiłem sokowirówke-zelmer JULITA 377. jest rewelacyjna wydajna mała i w ogóle pomarańcze wycika na wióry! i można robić pyszne soki-wyobraźnią mozesz sie wykazac. mowie ci lepiej sokowirówke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wyciskarka do owoców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:34 zastanowię się, chociaż chodziło mi o taką wyciskarke głównie do cytrusów właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: wyciskarka do owoców IP: 213.17.223.* 16.08.06, 13:42 no skoro upierasz sie przy tych cytrusach to polecam tą: braun.com/pl/products/fooddrink/blendersjuicers/citromatic/models/mpz9.html (znajoma ma-fajna piłem nawet z niej sok smaczny) lub tą: www.tefal.pl/tefal/All+Products/Breakfast/Juicers/Products/Prep+Line/Citruspress+Prep+Line.htm Odpowiedz Link Zgłoś