lolajna7 21.11.06, 08:58 Czy ktoś mógłby mi napisać za jaką minimalną cenę można nabyć Termomixa z przystawką Varoma? Bo do kogo nie zadzownie to się okazuje że już się tym nie zajmuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_11 Re: Termomix 22.11.06, 13:26 lolajna7 napisała: > Czy ktoś mógłby mi napisać za jaką minimalną cenę można nabyć Termomixa z > przystawką Varoma? Bo do kogo nie zadzownie to się okazuje że już się tym nie > zajmuje... TM 31 kosztuje 3950 zł - to jest oficjalna cena i za tyle dystrybutorzy sprzedają nowe thermomixy. Jeśli chcesz kupić taniej, z drugiej ręki, to warto śledzić aukcje na allegro, najczęściej sprzedawane są używane TM, ale bywają i nowe, np. sprzedawane jako zdublowany prezent ślubny. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Termomix 28.11.06, 13:47 No ale czy ta cena jest tą z pokazu czy oficjalną a na pokazie dają rabat? Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: Termomix 30.11.06, 09:33 lolajna7 napisała: > No ale czy ta cena jest tą z pokazu czy oficjalną a na pokazie dają rabat? Mi rabatu nikt nie dał, zapłaciłam dokładnie 3950 zł... sprzedająca mówiła, że nie ma czegoś takiego jak rabaty, może mnie oszukała, nie wiem i nie będę wnikać, to było ponad rok temu. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
aniawroclaw1 Re: Termomix 30.11.06, 10:28 jest forum na gazecie - Termomix. Tam myślę, że sięwsyzstkiego dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś