Dodaj do ulubionych

sokowiróka Zelmer

11.12.06, 10:48
jaki kupić model, ale nie przepłacić?
Obserwuj wątek
    • vascator Re: sokowiróka Zelmer 12.12.06, 21:15
      Ostatnio to przerabialem-Wszystkie ceny sa zblizone,a wirowki podobne.Ja mam
      jovite i jest ok.Ale radze ci znalezc cos CO BEDZIE MIALO FUNKCJE TURBO NIE
      TYLKO NA PAPIERZE,ALE I NA PRAWDE!!Ja sie nadzialem,bo moja niema na prawde,ale
      na papierze ma[nie przeszkadza mi to].Wez ta,ktora ma wylewke w postaci
      dziobka,pod ktory mozna podstawic nawet dzbanek,a nie tylko szklanke.
      • Gość: annabolek Re: sokowiróka Zelmer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:33
        czy pojemnik na ,,trociny,, jest wystarczająco duży we wszystkich typach
        • vascator Re: sokowiróka Zelmer 13.12.06, 18:55
          Zdecydowanie tak, zbiornik jest ok.W mojej nie jest "zabudowany" w wirowce,tylko
          podklada sie pod wyrzut-bardzo fajne,mozna wirowac non stop a oproznienie
          pojemnika to 2 sekundy.Mozna rowniez tam podstawic cokolwiek inego.Ale w innych
          modelach sa zabudowane-trzeba sciagac z wirowki,ale sa rowniez bardzo
          duze,wiec-biez co chcesz ;]
    • Gość: etna Re: sokowiróka Zelmer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 14:24
      Polecam Juice Mastera, jest fantastyczna,wrzucasz np.jabłka w całości i radzi
      sobie z nimi świetnie. Odpadki wychodzą suche jak wiór. Do tego ten piękny
      design!
      • Gość: annabolek Re: sokowiróka Zelmer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:11
        a ile trzeba zapłącić za ten design?
        • gaazelaa Re: sokowirówka Zelmer 10.01.07, 14:01
          ok 450 PLN.Uważam, że to dużo i jest dużo fajnych i tańszych sokowirówek ale
          mimo tego kupiłam tą, bo bardzo mi się podobała.Faktycznie jest rewelacyjna,
          cicha jak na sokowirówke, ale nigdy nie odważyłam się wsadzić całego jabłka,
          zawsze wykrawam ogryzek.Jej najgorsza wada to to,że można ją uruchomić nawet
          wtedy, kiedy nie jest dostawiony kosz na wióry! Kiedyś tak zrobiłam.Wyobrażacie
          sobie potem kuchnie???Normalnie masakra.Fajne też są przyssawki pod spodem ale
          jak chcecie ją przesunąć to proście męża, bo przyssawki znakomicie spełniają
          swoją funkcję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka