annabolek 11.12.06, 10:48 jaki kupić model, ale nie przepłacić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vascator Re: sokowiróka Zelmer 12.12.06, 21:15 Ostatnio to przerabialem-Wszystkie ceny sa zblizone,a wirowki podobne.Ja mam jovite i jest ok.Ale radze ci znalezc cos CO BEDZIE MIALO FUNKCJE TURBO NIE TYLKO NA PAPIERZE,ALE I NA PRAWDE!!Ja sie nadzialem,bo moja niema na prawde,ale na papierze ma[nie przeszkadza mi to].Wez ta,ktora ma wylewke w postaci dziobka,pod ktory mozna podstawic nawet dzbanek,a nie tylko szklanke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabolek Re: sokowiróka Zelmer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:33 czy pojemnik na ,,trociny,, jest wystarczająco duży we wszystkich typach Odpowiedz Link Zgłoś
vascator Re: sokowiróka Zelmer 13.12.06, 18:55 Zdecydowanie tak, zbiornik jest ok.W mojej nie jest "zabudowany" w wirowce,tylko podklada sie pod wyrzut-bardzo fajne,mozna wirowac non stop a oproznienie pojemnika to 2 sekundy.Mozna rowniez tam podstawic cokolwiek inego.Ale w innych modelach sa zabudowane-trzeba sciagac z wirowki,ale sa rowniez bardzo duze,wiec-biez co chcesz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: sokowiróka Zelmer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 14:24 Polecam Juice Mastera, jest fantastyczna,wrzucasz np.jabłka w całości i radzi sobie z nimi świetnie. Odpadki wychodzą suche jak wiór. Do tego ten piękny design! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabolek Re: sokowiróka Zelmer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:11 a ile trzeba zapłącić za ten design? Odpowiedz Link Zgłoś
gaazelaa Re: sokowirówka Zelmer 10.01.07, 14:01 ok 450 PLN.Uważam, że to dużo i jest dużo fajnych i tańszych sokowirówek ale mimo tego kupiłam tą, bo bardzo mi się podobała.Faktycznie jest rewelacyjna, cicha jak na sokowirówke, ale nigdy nie odważyłam się wsadzić całego jabłka, zawsze wykrawam ogryzek.Jej najgorsza wada to to,że można ją uruchomić nawet wtedy, kiedy nie jest dostawiony kosz na wióry! Kiedyś tak zrobiłam.Wyobrażacie sobie potem kuchnie???Normalnie masakra.Fajne też są przyssawki pod spodem ale jak chcecie ją przesunąć to proście męża, bo przyssawki znakomicie spełniają swoją funkcję. Odpowiedz Link Zgłoś