Dodaj do ulubionych

Zapachy do zmywarek ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:03
Kupiłam niedawno zmywarkę i zawiesiłam w środku zapach cytrynowy i tu moje
pytanie czy spodkaliście się z innymi zapachami bo ja tylko widziałam
cytrynowe a szczerze mówiąc nie znoszę ich(mdli mnie od cytryny ) wypróbuję z
innej firmy-tą mam z domola może to coś da.
Obserwuj wątek
    • ewaktw Re: Zapachy do zmywarek ? 16.03.07, 09:26
      Calgonit ma też pomarańczowy. Mnie osobiście się nie podoba. Wolę cytrynę, ale
      nie spotkałam się z innymi typu mięta czy coś.
    • Gość: g Re: Zapachy do zmywarek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 15:15
      calgonit ma bezzapachowy-to nie tyle zapach co pochłaniacz zapachów/ale wygląd
      podobny-zawieszka z płynem.
      U nas jeszce w sklepach nie ma, mozna dostać u ludzi przywożących "chemię" z
      Niemiec ok.8-10zł.
      Polecam
      Pomarańczowy i cytrynowy śmierdzą gorzej niz naczynia:))))
      • Gość: g Re: Zapachy do zmywarek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 15:16
        bywa też na allegro
        • Gość: Nastka Re: Zapachy do zmywarek ? IP: *.toya.net.pl 23.03.07, 12:36
          A gdzie sie wiesza taki zapach?na drzwiach? i po co jesli wszelkie srodki
          czyszczace sa pachnace???poradzcie:)
          • Gość: g Re: Zapachy do zmywarek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 15:21
            na koszu,u mnie naczynia zbiera się cały dzień, brudne pachną niepięknie
    • Gość: gosc Re: Zapachy do zmywarek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 10:42
      ja nie używam żadnego zapachu, poprostu myję-wycieram zawsze zmywarkę i nic nigdy nie śmierdzi :)) pozdrawiam
      • Gość: g Re: Zapachy do zmywarek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:04
        zmywarka po zmywaniu nie śmierdzi:)
        Smierdzi np. włożony rano talerz po rybce w oleju, czy sos czosnkowy na
        talerzach obiadowych/resztka, zmywam zwykle wieczorem.
        Nie płuczę talerzy przed włozeniem do zmywarki, zgarniam tylko grubsze resztki.
    • Gość: masz Re: Zapachy do zmywarek ? IP: *.kat.3s.pl 24.03.07, 20:19
      tez nie znosze zapachow cytrusowych w kuchni. Szukam czegos innego do zmywarki
      od dluzszego czasu i jedyne co znalazlam to zapach zielonego jabluszka -
      niastety tez nie moj ulubiony- w sieci drogerii Schleker. Ponoc w Niemczech sa
      w drogeriach sieci DM zapachy lesne i morskie no ale to trzeba znalazc kogos
      kto moze przywiezc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka