makemba 26.03.07, 11:47 jak w temacie...czy ktos posiada sprzęt firmy Mastercook?? proszę o opinie, interesują mnie głównie kuchenki gazowo-elektryczne, lodówki. a może poleci mi ktoś inna firmę... oprócz boscha... z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: firma Mastercook? IP: 62.233.158.* 26.03.07, 15:17 ja mam kuchenke mastercook, nie pamietam jaki model. Po ok. 4 latach zepsul sie termowentylator w piekarniku. Nawet nie chce mi sie tego naprawiac, bo planuje kupic kuchenke do zabudowy (juz nie mastercooka). Odpowiedz Link Zgłoś
ewilek2 Re: firma Mastercook? 28.03.07, 20:34 witam ma kuchenkę gazowo - elektryczną z programatorem typ- 3400. Złego słowa na nią nie powiem. nigdy nie było z nią roblemu. Piecze na termoobiegu rewelacyjnie. Można ustawić tem. nawet na 30 C co przydaje się podczas np. wyrastania ciasta drożdżowego . Jedyne czego nie ma to zapalarki w pokrętłach (jest iskrownik). Ale inne modele już mają. Ja w każdym razie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ewilek2 Re: firma Mastercook? 28.03.07, 20:35 acha! mam ją już 5 lat. Moi znajomi u których ją wypatrzyłam , mają ją już 6 lat. I działa też bezawaryjnie. Odpowiedz Link Zgłoś