Gość: mysz IP: *.magma-net.pl 03.05.07, 16:07 Co możecie powiedzieć o sprzęcie AGD firmy Candy? Czy ktoś z Was ma moze lodówke tej firmy? Potrzebuję opinii o tej marce, proszę pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mechanik77 Re: Candy AGD? 03.05.07, 18:31 Witam, Ja się przymierzałem do lodówki CANDY, ale dostałem negatywne opinie o tym sprzęcie, min o krzywych drzwiach.. W końcu zdecydowałem się sie na lodówkę SAMSUNGA i jestem narazie bardzo zadowolony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Candy AGD? IP: *.magma-net.pl 04.05.07, 14:54 Witam, jak długo masz tą lodówke samsunga? Z tego co widzę na forum pytałeś o lodówki Candy 1.maja br. Tak szybko sie zdążyłeś zorientować, która jest lepsza? Po jednej opinii?:) Pozdrawiam (bez obrazy proszę) Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik77 Re: Candy AGD? 05.05.07, 18:30 Witam, Wystarczyło, że poszedłem za rada i obejrzałem wykończenie drzwi lodówek CANDY. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orchid11 Re: Candy AGD? IP: 213.17.223.* 03.05.07, 21:15 jakby to powiedziała moja babcia... "Trochę lepsze od gówna" sory za subtelnosć :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Candy AGD? IP: *.magma-net.pl 04.05.07, 14:47 Co konkretnie masz na myśli Orchid11 pisząc, ze jest "trochę lepsze od gówna"? Masz taką lodówkę lub inny sprzęt? Co w nim jest nie tak? Odpowiedz proszę Odpowiedz Link Zgłoś
orchid11 Re: Candy AGD? 04.05.07, 14:56 otóż candy jak i cały włoski sprzęt ma to do siebie że jest do niczego. jest beznadziejnie wykonany, kiepski jakościowo a firmy włoskie tylko wyłudzają forsę poprzez śliczny design. osobiście miałem pralkę. totalna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Candy AGD? IP: *.magma-net.pl 04.05.07, 20:44 Dzięki, za informacje. Bede miała to na uwadze, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: Candy AGD? 04.05.07, 22:15 Candy została wykupiona przez angielskiego Hoovera. Jeśli chodzi o lodówki to szajs. Ja mam pralkę Candy. Kupiłam ją z sentymentu, bo u mojej teściowej prała ponad 20 lat bezawaryjnie, ale to była pralka kupiona w komunie. Moja 5 letnia pralka jest ok. Chociaż mogłabym mieć zastrzeżenia co do głośności pracy, tyle tylko mogę jej zarzucić. Ale lodówki nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: Candy AGD? IP: *.gl.digi.pl 07.05.07, 09:12 mam pralke Candy-zaczela rdzewiec w drugim roku uzywania. Oprocz tego zle dopiera ,dosyc szybko poszly amortyzatory. Znajomi mieli ten sam model (zakup 7 lat temu) i juz dawno musieli wymienic na inny - poszedl programator i tez byly problemy z rdza. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: Candy AGD? 07.05.07, 22:09 Maja pralka Candy ma 5 lat i jest bez zarzutu. Nigdy nic się nie działo. Pierze bardzo dobrze, może trafiłaś(łeś) na fatalny egzemlarz. Odpowiedz Link Zgłoś