Gość: r23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:33 Czy lodówkę Beko warto kupić? Niedroga, klasa A+, ale nieznana nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mjkmjk Re: lodówka BEKO IP: *.ists.pl 30.06.07, 20:40 nazwa bardzo dobrze znana.... w serwisach AGD :D Odpowiedz Link Zgłoś
pas_ya Re: lodówka BEKO 06.07.07, 15:38 Moim zdaniem tak. Ja miałam 4 lata i zero problemów. Potem sprzedałam wraz z mieszkaniem ale wiem, że nadal służy bez problemów. A cena dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: lodówka BEKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:40 Lodówki Beko produkowane są w Rumunii w fabrykach przejętych przez firmę Bosch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjkmjk Re: lodówka BEKO IP: *.ists.pl 11.07.07, 15:02 taaa... na pewno ... A może w Turcji, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: lodówka BEKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:35 mam 2 lata, kupiona ze względów finansowych- najtańsza, w przyzwoitym standardzie, jak na razie nie narzekam, jeszcze się nic ni popsuło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjkmjk Re: lodówka BEKO IP: *.ists.pl 12.07.07, 18:19 Zawsze powtarzam, że cuda się zdarzają. I co niedowiarki?! Macie przykład ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: lodówka BEKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:28 wizualnie też są całkiem całkiem, a w środku moja bardzo funkcjonalna- na dzwiach dolna półka przystosowana do dużych butelek, i takie fajne ząbki to przytrzymania mniejszych butelek itp, układ chłodziarka- zamrażalnik też mi odpowiada- zamrażalnik na dole, miałam do wyboru w tej samej cenie amica lub beko, Odpowiedz Link Zgłoś
dakusia hmmm 18.07.07, 13:03 ople tez produkuja w PL, znaczy to, ze sa totalnie do doopy?? Co ma kraj produkcji do jakosci? Siemens ma fabryki w Indiach. Siemens jest be?? Pomijam tutaj Chiny bo kazdy produkt jest tutaj cudem technicznym :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
marysiajl Re:mam tę lodówkę 21.07.07, 20:29 i jestem bardzo zadowolona,oprócz przystępnej ceny,dobrze wykonana,świetnie chłodzi.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aina40 Re:mam tę lodówkę 23.07.07, 00:04 A jak długo ją posiadasz? Każda chłodziarka dobrze pracuje. Różnią się (nie licząc bajerów) żywotnością. I to jest najważniejsze, moim zdaniem kryterium. I Beko niestety, pod tym względem przegrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se Re:mam tę lodówkę IP: *.3.cust.bredband2.com 23.07.07, 07:59 Moja siostra miala zamrazarke Beko, ktora dobrze chlodzila przez 5 lat. Potem niespodziewanie padla i nadawala sie juz wylacznie na smietnik. Moj siemens po 11 latach ciagle wyglada i dziala jak nowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re:mam tę lodówkę IP: 217.96.32.* 05.08.07, 10:18 Mam lodówko zamrażarkeę BEKO od trzech tygodni i nie jestem zadowolony . Ma ona swoje zalety ale i wady np;wydaje różne dziwne dżwiękipodczas ;piszczy jęczy itp. Odpowiedz Link Zgłoś