Gość: Azja IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.07, 19:44 czy ma ktos z Was noze Fissler Signum? To nowa seria z 2007 roku, dla poczatkujacych w kuchni, atrakcyjna cenowo... Blok kosztuje ok. 70 Eur, zastanawiam sie nad zakupem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aina40 Re: Fissler Signum 22.07.07, 22:49 A czym się różni nóż dla początkujących w kuchni od noża dla zaawansowanych (w kuchni). A tak w ogóle Fissler to extraklasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: Fissler Signum IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.07, 12:15 Hehe, nie wiem, jakie sa roznice, w cenie na pewno, bo seria Magic kosztuje duuuzo wiecej :-) widzialam te noze, fajne, ale oczywiscie taki Zwilling wydaje sie duzo porzadniejsze. wiem, ze Fissler robi super garnki, natomiast nie znam opini o ich nozach... moze ktos sie jeszcze zglosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Fissler Signum IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.07, 15:47 Mam te noze po prostu super. Kosztuja kolo 70 Euro zobach pod www.ebay.de Odpowiedz Link Zgłoś