Gość: ciemna blondynka IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 23:03 od zwykłego pola grzewczego w kuchenkach elektrycznych? Czy ktoś może mi wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciemna blondynka Re: czym się różni pole High Light IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.08, 15:03 Nikt nie potrafi mi tego wytłumaczyć? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemna blondynka Re: czym się różni pole High Light IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.08, 22:37 Może źle to napisałam; zdaje się, że pisownia jest HiLight... czy ktoś może mi wyjaśnić jaka jest różnica między polem grzewczym HiLight a zwykłym? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2511 Re: czym się różni pole High Light 07.03.08, 09:01 zadaj to pytanie na tym forum ,może tam ktoś będzie wiedział -sama jestem ciekawa:) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=124 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemna blondynka Re: czym się różni pole High Light IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.08, 01:55 no cóż, dziękuję za przynajmniej taką radę... ZAstosowałam się do niej; zobaczymy. A piec już i tak kupiłam :| Odpowiedz Link Zgłoś