normalna_ja 27.04.08, 22:55 ma regulowane położenie półek? i czy głośno pracuje? a może coś innego zaproponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqleczka78 Re: czy Bosch KGN 39A71 28.04.08, 21:23 Półki są regulowane, a co do głośności - nie narzekam. Jest w kuchni otwartej na salon. Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: czy Bosch KGN 39A71 28.04.08, 23:07 u nas także kuchnia otwarta na salon. w razie najazdu większej liczby gości będziemy w nim spać i tak się zastanawiamy, bo gdzieś w opiniach wyczytałam, że nie ma regulowanych półek i głośno pracuje... gdyby nie to lodówa już byłaby zamówiona.. a tak jeszcze się wahamy. ale nic innego, ciekawego nie znaleźliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
cclaudia4 Re: czy Bosch KGN 39A71 29.04.08, 17:17 www.ceneo.pl/;015605755-10.htm#productOpinions Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: czy Bosch KGN 39A71 29.04.08, 18:01 no więc właśnie. tu w opiniach znalazłam, że nie ma możliwości przestawienia półek, a np. tutaj www.s-studio.com.pl/p1333_Lodowka_Bosch_KGN_39A71.html jest napisane, że z 3 szklanych półek dwie mają regulowaną wysokość.... dlatego pytam użytkowników tego sprzętu, bo teoretycznie dużo o nim wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydyta Re: czy Bosch KGN 39A71 IP: 80.51.159.* 03.05.08, 09:27 Posiadam tą lodówkę i napewno nie można przestawić półek Minusy: - mało miejsca na warzywa (wysówane pojemniki nie są zbyt duże) - trudno wstawić wiekszy garnek - brak możliwości przestawiania półek , Niestety nam się ta lodówka zepsuła i od samego początku głośno pracowała również mamy kuchnie otwartą na pokój i lodówkę bardzo słychać!niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: czy Bosch KGN 39A71 03.05.08, 11:46 kupiliśmy. i: półki SĄ przestawiane. 2 z 3 można zmienić położenie. jest to skomplikowane, bo drzwi lodówki blokują trochę, ale się da-sprawdzone rzeczywiście garnek wstawić trudno i moim zdaniem nie pracuje zbyt głośno. ale może mam takie wrażenie po tamtej starej lodówce, która chodziła niczym traktor.. Ydyta, co się zepsuło? ja mam nadzieję, że nie będzie się psuć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydyta Re: czy Bosch KGN 39A71 IP: 80.51.159.* 03.05.08, 13:49 Niestety zepsuł nam się zamrażalnik powstaje na tylnej ściance lód który uniemożliwia wyciąganie szuflad.Teraz ją reklamujemy. Myślałam że kupujemy lodówkę dobrej firmy która się nie zepsuje a okazało się inaczej,po 3 miesiącach korzystania jest reklamowana. PS.Przepraszam za wprowadzenie w błąd z półkami. A co do odgłosów które teraz wydaje to może dlatego są głośne bo jest zepsuty zamrażalnik.Ja również mam nadzieje,że twoja lodówka normalna_ja , nie bedzie się psuć i moja nowa również. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: czy Bosch KGN 39A71 03.05.08, 18:40 :) no to mnie przestraszylaś.... gdyby nam przyszło to cudo znosić teraz z 4 piętra to nie wiem co to by było :/ ale mam nadzieję, że będzie sprawna i że wszystko będzie ok :)) życzę dobrej lodówki! takiej, która będzie slużyła latami :) Odpowiedz Link Zgłoś