Gość: Skrawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 10:33 Czy mozna miec zaufanie , czy ktos kupowal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sonia Re: Sklep internetowy Maxmedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 21:39 kupowalam w tym sklepie wszystkie urządzenia do kuchni: lodówkę, płytę, piekarnik,zmywarke i okap - do zabudowy, róznych firm. Sprzety działaja, były dobrze zapakowane, nie ma problemu.Mam zastrzezenia co do samej obsługi transakcji- najpierw mnie zapewniano,ze wystarczy jak złoze zamowienie 7-10 dni przed oczekiwanym terminem dostawy (chciałam zamowic wczesniej), potem sie okazalo ze jednak z niektorymi rzeczami-konkretnie z nietypowa płyta-był problem.Wielka porazka sklepu była kwesta transportu-mimo umówionego terminu, ustalonej ceny itp jakies 4 godziny przed spodziewana dostawa okazało sie ze nic nie zostało wysłane, bo ktos tam czegos tam komus nie przekazał. Towar odebrałam osobiście, "na gwałt" organizujac sobie transport. Według mnie nie co do wiarygodnosci dostawy mozna im zaufac, ale juz w kwestiach organizacyjnych trzeba być czujnym a nawet namolnym-tyle tylko ze ciezko sie dodzwonic, a na maile odpowiadaja raz na trzy dni:)no i ich oferta na stronie nie zawsze jest aktualna,trzeba sie upewnic czy dana rzecz jest dostepna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzimu Re: Sklep internetowy Maxmedia IP: *.ztpnet.pl 24.05.08, 22:12 Niezła rekomendacja Po czymś takim dałbym sobie z tym sklepem spokój. 8-19 dni na dostawę sprzętu. Kupuję w różnych sklepach. Standartem jest 2-3 dni. Przykładem może być Agito; zamówienie środa ok 18:OO - dostawa do domu w piątek o 11:00. Przy tym cały czas pełny kontakt mailowy ze sklepem. Ceny również 0k. Odpowiedz Link Zgłoś
jamno1 a moze MixMedia z Rydułtowa 25.05.08, 23:03 kupowaliśmy tam:Chłodz.- zamr. Samsung RL41HCIS Płyta Indukcyjna CANDY PVI 640 C Piekarnik Bosch HBN 434350E Zmywarka Bosch SRV 53M03EU Okap TEKA CNL 2002 IX zamowienie 31.03.br, realizacja 16.04.br. Po złożeniu zamowienia mailowe powiadomienie o realizacji, na co trzeba oczekiwac, a co juz jest. Wszystko rozwaznie zapakowane, zwazywszy na to ze sprzet jechał ponad 600 km. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ajax-26 Re: a moze MixMedia z Rydułtowa 28.05.08, 16:27 Kupowałam w tym sklepie płyte indukcyjną. Bez zastrzeżeń. Od zamówienia do otrzymania towaru do domu zajęło3 dni:-) Wszystki sprzęty do kuchni kupowałam w sklepach internetowych i nie nacięłam sie na oszustów lub jakieś kłopoty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: Sklep internetowy Maxmedia IP: 217.116.100.* 21.08.08, 16:21 zobacz artykul wyborcza.pl/1,82244,5598881,Brudne_praktyki_e_sklepow.html Odpowiedz Link Zgłoś