kukimonsterrr 05.06.08, 21:12 Szukam dobrego, cichego(!) okapu kominowego 90cm. Podobaja mi sie niektore modele Teki i Siemensa. Czy ma ktos z Was okapy tych producentów? Podzielecie sie swoimi opiniami i napiszcie jakie modele posiadacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamno1 Re: Macie okap Teka albo Siemens? 06.06.08, 20:33 oto nasz wybór. I zdecydowanie go polecam, cichy a jednocześnie mocny. A nadmienię, że pomiędzy korytarzem a kuchnią nie ma u nas drzwi, więc musiał taki być. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip_1 Re: Macie okap Teka albo Siemens? IP: 80.240.164.* 06.06.08, 20:39 też mam Tekie 2002, teleskopowy może nie jest najcichszy ale zato jak ciągnie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lillly Re: Macie okap Teka albo Siemens? IP: *.gdynia.mm.pl 08.06.08, 14:20 ja właśnie też zakupiłam ten okap, za kilka dni będzie zamontowany, więc też się wypowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasika Re: Macie okap Teka albo Siemens? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 21:18 Dobre okapy kominowe są z firmy Falmac. Zajrzyj na www.okapykuchenne.pl, tam mogą Ci coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Macie okap Teka albo Siemens? IP: *.altcafe.pl 18.06.08, 13:40 Witam, ja od ok. 2 miesięcy mam okap Teka, niestety nie pamiętam jaki dokładnie model, jako okap sprawuje się dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedynie trzeba się uzbroić w cierpliwość przy myciu takiego okapu. wymaga długiego polerowania. Ale co do samego działania- wielki plus, za taką cenę:) Odpowiedz Link Zgłoś