Dodaj do ulubionych

piekarnik z funkcją mikrofali

21.06.08, 15:29
Czy ktoś ma takie urzadzenie :piekarnik i mikrofala w jednym?? czy
wogóle takie są już?
Obserwuj wątek
    • Gość: szperacz Re: piekarnik z funkcją mikrofali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 18:20
      www.samsung.com/pl/consumer/detail/features.do?group=homeappliances&type=oven&subtype=ovenarchives&model_cd=FQ159UST/XEO
      www.siemens-agd.pl/?5=HB84K550&25=3714
      Polecam Samsunga.Cenowo konkurencyjny dla Siemensa .Ładnie,solidnie wykonany.
    • Gość: aplus Re: piekarnik z funkcją mikrofali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 19:59
      Są. Bardzo dobrze się sprzedają Samsungi FQ 159 ( wyglądają świetnie - panel
      sterowania jak ładne radio samochodowe - jak powiedział jeden z moich klientów).
      Taki sprzęt ma także Siemens i Gorenje. To całkiem dobra alternatywa dla
      oddzielnie kupowanego piekarnika i mikrofalówki do zabudowy. Kosztuje
      przyzwoicie ( około 2300 w sklepie, w internecie na pewno mniej) i zajmuje mało
      miejsca co doceniają właściciele małych kuchni. Uwaga! piekarnik taki jest
      niższy a więc mniej pojemny od tradycyjnego.
      • ancyk.62 Re: piekarnik z funkcją mikrofali 29.06.08, 22:54
        A czy możesz podpowiedzieć jakiś konkretny model Gorenje???
        Chciałabym zamówić wszystko tej własnie firmy.
        • Gość: Catala Re: piekarnik z funkcją mikrofali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 00:30
          Gorenje CBM9000E
    • ju.bi Re: piekarnik z funkcją mikrofali 01.09.08, 12:57
      mam siemensa - bardzo dobrze sie sprawuje
      • ancyk.62 Re: piekarnik z funkcją mikrofali 19.09.08, 18:13
        podnoszę temat...czy ktoś ma jeszcze jakieś doswiadczenia z taką
        kuchenką???
        zastanawiam się własnie nad modelem Gorenje CBM9000E...ale...nie ma
        tam grzałek tylko termoobieg....troche sie obawiam.Dlatego będę
        wdzięcznma z apodzielenie się uwagami
        • Gość: ja Re: piekarnik z funkcją mikrofali IP: *.rajskanet.pl 01.10.08, 15:32
          słuchaj, ale ten model właśnie nie ma termoobiegu
    • aina40 Re: piekarnik z funkcją mikrofali 01.10.08, 22:18
      Jest to jakieś rozwiązanie kompromisowe :
      - gdy kuchnia b. mała
      - gdy trza zaoszczędzić.
      Generalnie połączenie tych dwu urządzęń 2w1 powoduje spore
      ograniczenie możliwości każdego z osobna.
      Motoryzacyjnie takim masztardem jest dostawczak, ani toto osobowy,
      ani ciężarowy, ale obie funkcje jakoś tam realizuje.
      • bateco Re: piekarnik z funkcją mikrofali 04.10.08, 16:59
        Znam ten sprzet i powiem szczeze ze radze kupic piekarnik i micro osobno!!!!
        mam kompletne wyposarzenie kuchni z firmy Gorenje mialem i rowniez ten 2 w 1 ale niebylem zadowolony.
        pozdrawiam Luki
    • kamyczek05 Re: piekarnik z funkcją mikrofali 09.10.08, 15:40
      radze kupic osobno, łączenie dwóch innych funkcji zawsze odbywa sie kosztem
      kazdej z nich - ciekawe jak ze szczelnoscia takiego piekarnika, a jesli jest
      dostosowane do mikrofali to z drugiej strony jedzenie nie bedzie dokladnie takie
      jak ze zwyklego piekarnika - normalna rzecz, ja mam piekarnik oddzielnie w sumie
      nie wiem jakiej firmy, a mikrofale kupialm lg jakas z tych tanszych i sprawdza
      sie w praktyce, zadnych klopotow nie mam, odgrzewa, rozmraza bardzo dobrze.
      przemysl to
      • Gość: hybryda Re: piekarnik z funkcją mikrofali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 13:14
        i racja, laczenie dwoch w jednym rzadko godzi wszystkie funkcje obu rzeczy
      • lotka-1 Re: piekarnik z funkcją mikrofali 13.10.08, 11:50
        ja mam świetną kuchnkę mikrofalową :D co prawda kupiłam ją niedawno, ale
        uwielbiam w niej piec, gotować i odgrzewać :P najbardziej lubie w niej to, że ma
        opcje gotowania na parze, bardzo się to przydaje w życiu codzinnym, zwłaszcza
        jeśli się ktoś odchudza! :P nie pamiętam modelu, ale jest z LG, naprawdę spoko
        sprzęt
        • Gość: hybryda Re: piekarnik z funkcją mikrofali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 14:25
          o rany, mikrofala, piekarnik i gotowanie na parze - trzy w jednym. dziala to
          chociaz dobrze?
          • kamyczek05 Re: piekarnik z funkcją mikrofali 20.10.08, 12:34
            chyba tak;ppp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka