wieslawawie 03.08.08, 02:07 Mam pytanie w zmywarce lepij panel zintegrowany czy schowany?jak bedzie wiadomo ile czasu do końca mycia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aina40 Re: zmywarki 03.08.08, 11:03 Z praktycznego punktu widzenia, jest to bez znaczenia. O zakończonym zmywaniu informuje sygnał dżwiekowy i świetlny, a po kilku zmywaniach wie się mniej wiecej, ile ono trwa. Pozostaje subiektywna kwestia gustu. Ja mam zintegrowany i jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: zmywarki IP: *.miechow.com 03.08.08, 11:30 kupując zmywarke do zabudowy wziąłem taką z panelem zintegrowanym, i z początku byłem zły że nie mam inf. o tym ile pozostało do końca zmywania , po kilku dniach złapałem sie na tym że włączam zmywarke i tyle! przcież nie będę siedział przy niej i spoglądał ile zostało do końca zmywania. pozatym troche żle zapodałeś temat , bo zintegrowana i schowana [panel] to chyba jedno i to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: zmywarki 03.08.08, 14:44 ja mam schowany. Jak włączam zmywarkę - to pokazuje mi ile czasu będzie trwało zmywanie - zamykam - patrzę na zegar - mniej więcej wiem ile czasu to potrwa - i zapominam - bo za jakiś czas i tak da mi sygnał, że skończyła. Nie stoisz i jej nie pilnujesz. A panela nie widać - mam ładne drzwiczki i nic nie burzy tej harmonii - po co jakieś guziki i panele na zewnątrz??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasika Re: zmywarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 21:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=124&w=77248307&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: zmywarki IP: 80.51.167.* 04.08.08, 11:23 prawda jest taka że zewnętrzny panel jest przydatny gdybyś chciał zabudować zmywarkę, z reszta www.medialider.pl/porady-i-artykuly/jak-wybrac-zmywarke-%2C50 tu masz link z większą ilością info, facecik w filmie informacyjnym jest troche bekowy ale może cie nakieruje na właściwą zmywarke Odpowiedz Link Zgłoś