Gość: kinga044 IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.08, 16:54 Witam. Polećcie proszę mi dobrą microfalówką, z przydatnymi funkcjami, za ok. 300 zł. Mam nadzieję, że takie istnieją :-) Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.r.8.5 Re: microfalówka 01.09.08, 09:50 Ogólnie nie jestem zwolennikiem mikrofalówek, ale prawdopodobni e jest tak, że jeżeli kupisz tanią i jak np. uszkodzi się magnetron czy transformator to i tak jej nie będziesz naprawiał.(zbyt duże koszty)Akurat prawdopodobnie lepiej jest kupić tanią mikrofalówkę. Prawdopodobnie grzeją tak samo a i często podzespoły są identyczne (chińskie. Popatrz też w takich sklepach jak np Biedronka, Lidl, plus itp, tam czasami są takie urządzenia za bardzo przystępną cenę. Tu znalazłam jedna chyba już lepszą i w przystępnej cenie jak dla Ciebie: www.kliker.pl/index.php?p6672,kuchenka-mikrofalowa-daewoo-kog6c67 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: microfalówka 01.09.08, 09:51 Chyba że wybierzesz którąś z tych: www.twenga.pl/search.php?q=Kuchenka+mikrofalowa&c=74197&cm=1&s=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga044 Re: microfalówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.08, 11:03 Dzieki za odpowiedzi :-) Interesuje mnie jedna rzecz, czy ten grill w microfalowce rzeczywiscie sluzy do grillowania?Mozna tam np. kurczaka zgrillowac, i jesli tak - to jaki on bedzie w smaku? Cioezko mi sie zdecydowac, bo nie wiem, czy te funkcje za ktore dodatkowo zaplace, beda dla m,nie uzyteczne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: microfalówka 01.09.08, 13:39 Grill w mikrofalówce jest super. Nie trzeba rogrzewać piekarnika jak to masz w zwykłej kuchence. Ja bardzo często używam grila, robię na nim wszelekie mięsa, ryby, jarzyny, smak jest jak z normalnego elektrycznego grila, działa na takiej samej zasadzie. Super funkcja. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga044 Re: microfalówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.08, 13:48 O, no to super!O to mi chodzilo! A jaka musi byc optymalna moc grilla? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: microfalówka 01.09.08, 14:00 Ja mam Panasonica GD556 27 litrów, trochę droższa kuchenka. Ma moc mikrofal 1000 W, a grila 1300 W. Poprzednią miała o mocy mikrofa 850 W i grila 1000 W, też była dobra, ale po 14 latach zepsuła się. Odpowiedz Link Zgłoś