gocha80 25.08.09, 10:45 Czy są takie? Wszystkie jakie znalazłam mają 81-82 cm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sempersolus Re: Zmywarka - 80 cm wysokości 25.08.09, 12:56 Standardem wymiarowym jest niestety wymiar 81-82 cm. Może rozwiązaniem będą tzw. zmywarki kompaktowe? Np. coś takiegowww.electrolux.pl/node37.aspx?categoryid=6725 Innym rozwiązaniem - dość jednak skomplikowanym może być sfrezowanie blatu ale to trzeba będzie robić już pod konkretny model zmywarki i będzie dość kosztowne... Pozdrawiam SemperSolus twojsprzedawca.boo.pl Strona o sprzęcie AGD. Nowości na rynku, informacje o promocjach, porady dla kupujących, omówienia produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Zmywarka - 80 cm wysokości 27.08.09, 11:18 Naprawde az takim problemem jest podniesienie blatu o centymetr-dwa? Nozki zabudowy zwykle sa do regulacji, cokol zrobi sie na miare (chyba, ze kuchnia bez cokolu).Lepiej kombinowac w te strone, niz szukac zmywarki o nietypowych wymiarach (kompaktowe sa do niczego, moze najwyzej wystarcza singlowi, ktory jada poza domem). Odpowiedz Link Zgłoś
szperacz.pl Re: Zmywarka - 80 cm wysokości 27.08.09, 11:25 gocha80 napisała: > Czy są takie? Wszystkie jakie znalazłam mają 81-82 cm. Może wyjaśnisz dlaczego potrzeba Ci niższej,łatwiej będzie udzielić Ci rady jak sobie poradzić z wysokością standardową zmywarek, bo nie ma takiej o wys.80 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zmywarka - 80 cm wysokości IP: *.ip.netia.com.pl 25.02.10, 12:03 Ja właśnie mam podobny problem... szukamy zmywarki dla klienta gdyż ma nietypowo niskie okna i już cała kuchnia jest obniżona... więc zmywarka musi miec max 80cm... znalazłam coś takiego jak zmywarka modułowa wysoka na 60cm, na 8kmpl. naczyń boscha i siemensa Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-mysza Re: Zmywarka - 80 cm wysokości 27.02.10, 20:18 Najprościej będzie trochę pogooglować :) i na pewno znajdziesz, czego szukasz.Tutaj masz podane standardowe wymiary kuchennych mebli, akcesoriów itp. może znajdziesz coś na interesujący Cię temat. Inną możliwością jest postawienie zmywarki na wyższym cokole, jeżeli jest w zabudowie. O wiele łatwiej kupić standardowej wysokości meble i sprzęty :) Odpowiedz Link Zgłoś