Dodaj do ulubionych

Zmywarka - 80 cm wysokości

25.08.09, 10:45
Czy są takie? Wszystkie jakie znalazłam mają 81-82 cm.
Obserwuj wątek
    • sempersolus Re: Zmywarka - 80 cm wysokości 25.08.09, 12:56
      Standardem wymiarowym jest niestety wymiar 81-82 cm. Może rozwiązaniem będą tzw.
      zmywarki kompaktowe? Np. coś
      takiegowww.electrolux.pl/node37.aspx?categoryid=6725
      Innym rozwiązaniem - dość jednak skomplikowanym może być sfrezowanie blatu ale
      to trzeba będzie robić już pod konkretny model zmywarki i będzie dość kosztowne...

Pozdrawiam
      SemperSolus
      twojsprzedawca.boo.pl
      Strona o sprzęcie AGD. Nowości na rynku, informacje o promocjach, porady dla
      kupujących, omówienia produktów.
    • mruwa9 Re: Zmywarka - 80 cm wysokości 27.08.09, 11:18
      Naprawde az takim problemem jest podniesienie blatu o centymetr-dwa?
      Nozki zabudowy zwykle sa do regulacji, cokol zrobi sie na miare
      (chyba, ze kuchnia bez cokolu).Lepiej kombinowac w te strone, niz
      szukac zmywarki o nietypowych wymiarach (kompaktowe sa do niczego,
      moze najwyzej wystarcza singlowi, ktory jada poza domem).
    • szperacz.pl Re: Zmywarka - 80 cm wysokości 27.08.09, 11:25
      gocha80 napisała:

> Czy są takie? Wszystkie jakie znalazłam mają 81-82 cm.
      Może wyjaśnisz dlaczego potrzeba Ci niższej,łatwiej będzie udzielić Ci rady jak
      sobie poradzić z wysokością standardową zmywarek, bo nie ma takiej o wys.80 cm.
      • Gość: Ania Re: Zmywarka - 80 cm wysokości IP: *.ip.netia.com.pl 25.02.10, 12:03
        Ja właśnie mam podobny problem... szukamy zmywarki dla klienta gdyż ma nietypowo
        niskie okna i już cała kuchnia jest obniżona... więc zmywarka musi miec max
        80cm... znalazłam coś takiego jak zmywarka modułowa wysoka na 60cm, na 8kmpl.
        naczyń boscha i siemensa
    • czarna-mysza Re: Zmywarka - 80 cm wysokości 27.02.10, 20:18
      Najprościej będzie trochę pogooglować :) i na pewno znajdziesz, czego szukasz.Tutaj masz podane standardowe wymiary kuchennych mebli, akcesoriów itp. może znajdziesz coś na interesujący Cię temat.
      Inną możliwością jest postawienie zmywarki na wyższym cokole, jeżeli jest w zabudowie. O wiele łatwiej kupić standardowej wysokości meble i sprzęty :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka