Dodaj do ulubionych

Zmywarka Bosch SRS45T62EU

31.08.09, 12:58
chcę zakupic ten model czytałam wiele świetnych opinii na jej temat lecz do
końca nie jestem przekonana...podojrzewam że nie ma metalowego
dna...?wypowiadajcie się na jej temet....to będzie moja pierwsza zmywarka i
niechce by była to porażka...
Obserwuj wątek
    • frezja07 Re: Zmywarka Bosch SRS45T62EU 31.08.09, 15:20
      Jestem na podobnym etapie -szukam mojej pierwszej zmywarki. Nie masz miejsca na
      60cm? Wszyscy którzy mieli a nie wzięli tej szerokości żałują. Ja już doszłam do
      tego, ze metalowe dno mają zmywarki z symbolem M między cyferkami np cała seria
      SMS. Ja już prawie jestem zdecydowana na boscha sms 58m02. Chociaż ciągnie mnie
      do sms 50e02 ze względu na niższą cenę. Jutro planuję rajd po sklepach by
      dokładnie obejrzec je od środka, bo żadne katalogi tego zbyt dokładnie nie pokazują
      • Gość: kaska180379 Re: Zmywarka Bosch SRS45T62EU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 18:27
        masz szczęście że mieszkasz w mieście ja na wiosce a w najblizszym miasteczku
        mają jedną zmywarke w sklepie taką za 1000zł....wielkie nic....
        • frezja07 Re: Zmywarka Bosch SRS45T62EU 01.09.09, 18:30
          kaska takie miasto, że w 2 sklepach stały 2 zmywarki i sprzedawca nawet nie
          wiedział czy dno metalowe i jaki to model i w ogóle nic nie wiedział- byłam od
          niego lepiej wyedukowana po przeleceniu przez fora i katalogi internetowe. Dziś
          byłam w wojewódzkim mieście- obleciałam euro rtv agd i sklep nie dla idiotów-
          niewiele więcej zobaczyłam. Wiem tyle, że seria SRS jest z plastikowym dnem, SMS
          z metalowym. Usiłowałam zobaczyć te dodatkową szufladę na sztućce i nie
          zobaczyłam, bo takiego modelu nigdzie nie było:(
          Dokładnie obejrzałam SMS50e02 i jestem prawie na nią zdecydowana. 13 kompletów,
          dużo elementów składanych, górna lewa półeczka może służyć do wetknięcia w nią
          sztućców i wtedy na dole robi się dużo miejsca na garnki, bo koszyk na sztućce
          można wystawić. Chcialam z bliska obejrzeć SMS58m02 ale nie udało się, bo nie
          było:( ona własnie ma tę dodatkową szufladę. Róznica w cenie 300zł- jak dla mnie
          to sporo. Ta droższa ma nieco więcej bajerów ale bez nich mogę się obejść. I tak
          biję się z myślami już około tygodnia.
          www.ceneo.pl/ProductsComparison.aspx?categoryId=359&productId=1481787&productId=1481800

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka