Gość: 3xA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 18:34 Mam problem chcę kupić zmywarkę wolnostojącą ale umieścic ja w ciągu mebli pod blatem....-ożna tak czy musi byc taka do zabudowy wtedy...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: najlepsze miejsce dla zmywarki 04.09.09, 20:06 Oczywiście, że możesz kupić wolnostojącą. Po zdjęciu blatu ze zmywarki da się ją wsunąć pod blat kuchenny. Upewnij się tylko czy wybrana przez Ciebie zmywarka ma zdejmowany blat. Odpowiedz Link Zgłoś
haan87 Re: najlepsze miejsce dla zmywarki 05.09.09, 02:04 jeżeli masz miejsce pod blatem to oczywiście, że może być. Najlepiej, byś umieściła ją niedaleko zlewozmywaka lub kosza - w ten sposób będzie najwygodniej załadowywać ją brudnymi naczyniami. Odpowiedz Link Zgłoś
flying_citron Re: najlepsze miejsce dla zmywarki 11.09.09, 14:36 Nie ma problemu w tym, że zmywarka będzie wolnostojąca. Tylko wtedy musisz się przy zakupie takowej zmywarki upewnić czy jest możliwość ściągnięcia blatu z niej. A najlepsze miejsce dla zmywarki to oczywiście blisko zlewozmywaka, bo chyba nie chcesz przez cała kuchnie latać z naczyniami, aby je włożyć do zmywarki. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonika Re: najlepsze miejsce dla zmywarki 17.09.09, 23:13 Podpisuję się pod tymi wypowiedziami i dodam jeszcze od siebie, że warto zwrócić uwagę na to, żeby można było otworzyć i kosz i zmywarkę. W moim domu na początku to kolidowało (nie pomyśleliśmy), bo mieliśmy taką półokrągłą kuchnię i kosz otwierał się tylko w połowie, więc jak chciałam jakieś resztki wyrzucić, to nie było szans. Odpowiedz Link Zgłoś