jolek 13.06.08, 21:23 wlasnie dzis sobie kupilam. 16 tom serii rzeczpospolitej "cuda swiata". taka mala japonia w pigulce ) teraz siedze, ogladam i wzdycham..... eh.... dlaczego ta Japonia tak daleko????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: cuda swiata - JAPONIA 14.06.08, 22:26 ja też nabyłam, ale nawet jeszcze nie obejrzałam, siądę sobie zaraz na spokojnie i przejrzę. Dzięki za info, bo dzięki Tobie się dowiedziałam, że wyszło Odpowiedz Link
jolek Re: cuda swiata - JAPONIA 15.06.08, 21:53 staram sie jak moge ) i pilnie sledze ) "rzepa" wogole czesto wydaje teraz cos ciekawego ) nabylam juz co nieco o egipcie, a teraz i japonia sie nadarza ) a ta ksiazka akurat fajna. juz prawie cala przeczytalam. i rzeczywiscie to taka japonia w pigulce ) bardzo polecam. jedyny minus - znow sie bardziej za japonia tesknipo przeczytaniu i oblookaniu obrazkow ( Odpowiedz Link
przemek_ex Re: cuda swiata - JAPONIA 22.08.08, 13:31 baca.blog.expertia.pl Kwitnąca Wiśnia ciekawa pozycja, można znaleźć również info o dobrych książkach Odpowiedz Link