rdiaczuk 09.03.05, 16:20 ja mam 7 cd Jaromir Nohavica. Czy sie wymienimy? piszcie, proszę, na rdiaczuk@wp.pl pa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gin-z-tonikiem Re: Jaromir Nohavica 22.03.05, 19:34 Pisałam w tej sprawie do Ciebie w mailu, ale chyba nie dotarł, więc go tutaj przeklejam i zapytuję: Nie do końca rozumiem jak sobie tę wymianę wyobrażasz, to znaczy: czy masz podwójne płyty i chcesz wymienić dublety na inne krążki z muzyką J.N., których nie posiadasz, czy też umawiamy się, że ja przegrywam Tobie takie płyty, a Ty mnie inne? Jeśli opcja druga to ja (niestety nie mam zbyt dużych zbiorów= w sumie 3 sztuki) mogę zaoferować przegranie kupionych w Cieszynie, oryginalnych płyt: "Divne stoleti" i "Nohavica &Kapela. Koncert" oraz wydanego w Polsce "Babylonu". Co do mnie to najbardziej poluję na "Mikimauzoleum". Pozdrawiam! Odpowiedz Link
gin-z-tonikiem Re: Jaromir Nohavica 2 22.03.05, 19:37 Choć najchętniej odkupiłabym od kogoś CD z "Mikimauzoleum" kto mieszka w Warszawie, bo nie popieram "piratowania" płyt artystów, których cenię. Odpowiedz Link
stoik1 widziałem przedostatnio 22.03.05, 22:11 za rzeką jeżeli ci nie zależy na czasie, to służę : ) w polsce faktycznie moze być problem z kupieniem w sklepach internetowych - raczej nie ma Odpowiedz Link
vasermon Re: Jaromir Nohavica 2 27.03.05, 19:40 Polecam napisać do Tolka Murackiego, który zajmował się sprawą rozprzestrzeniania płyt JN w Polsce. Nie wiem tylko, czy to nadal aktualne. W każdym razie powinien udzielić więcej informacji na ten temat. tolek.muracki@wp.pl Odpowiedz Link