utrat Re: Colours of Ostrava 19.07.07, 10:26 osobiscie nie bylem, ale w moim przypadku wystarczy otworzyc okno i mam colours za darmo w domu ja bym chcial, zeby kolrz w Ostrawie byl 365 dni w roku, wreszcie bylo kolorowo, wreszcie duzo ludzi. Dodatkowo byly MS w lekkiej atletyce do 17 lat, wiec mnostwo ludzi z calego swiata sie dolaczylo. Ekstra Odpowiedz Link
thomaa Re: Colours of Ostrava 20.07.07, 00:13 utrat napisał: > osobiscie nie bylem, ale w moim przypadku wystarczy otworzyc okno i mam > colours za darmo w domu pozazdroscic > ja bym chcial, zeby kolrz w Ostrawie byl 365 dni w roku, > wreszcie bylo kolorowo, wreszcie duzo ludzi. e tam, Ostrava i bez "barev" jest calkiem fajna > Dodatkowo byly MS w lekkiej atletyce do 17 lat, wiec mnostwo ludzi z calego > swiata sie dolaczylo. Ekstra Tych MS to poza Vitkovicami (i pewnie Poruba) to za bardzo nie bylo widac Ale racja, Ostrava chyba na jeden weekend stala sie "centrum swiata" Odpowiedz Link
cobrra Re: Colours of Ostrava 29.07.07, 20:30 w tym roku nie byłem, w tym czasie się broniłem, ale w przyszłym roku nie odpuszcze, tym bardziej że nie mam zbyt daleko Odpowiedz Link