11.09.05, 10:59
Oj masz sporo czytania. ostatnio forum "przyspieszylo", ale zajrzyj na poczte
gazetową:)
Obserwuj wątek
    • irenkap Re: IRENKAP 11.09.05, 11:06
      Witaj SLONECZKO!! Zaraz zajrze z radoscia!! Pilas juz kawke? Jak nie to
      zapraszam. Nastawiam wode, nastawiaj i Ty i za 3 minutki pijemy RAZEM.
      odleglosc nie istnieje:)) Wiesz, mam dzisiaj taki pogodny nastroj. Na przekor
      wszystkiemu!!!!!! No to marsz do czajnika!
      • w5w7 Re: IRENKAP 11.09.05, 11:08
        To chyba telepatia:) Własnie zrobiłam druga kawke..no to pijemy razem:)
        • irenkap Re: IRENKAP 11.09.05, 11:34
          ze smietanka? mleczkiem? ile cukru? ja z mleczkiem i 3 (zgroza, nie?) lyzeczki
          cukru :)))
          • w5w7 Re: IRENKAP 11.09.05, 11:39
            Oczywiscie że ze smietanka i oczywiście tez 3 łyzeczki cukru..ojj Ty moja
            siostro syjamska:) Upodobania kawowe widze mamy tez takie same:)
            Zgroza, nie zgroza..podobno cukier krzepi:) Takie hasla slyszalo sie dawniej:)
            A mój znajomy, starszy człowiek zreszta, który lubi koniaczek..baaardzo wciąz
            powtarza: co smakuje to nie szkodzi:))) No i w wieku prawie 80 lat ma sie
            calkiem dobrze. Wiec spokojnie..Trzy łyżeczki!
            • irenkap Re: IRENKAP 11.09.05, 11:40
              CACY :))
              • irenkap Re: IRENKAP 11.09.05, 12:05
                doleweczka??
                • w5w7 Re: IRENKAP 11.09.05, 12:44
                  Nie uznaje doleweczek. To byla calkiem nowa porządna kawka. teraz sniadanko,
                  jak zwykle w niedziele pózno, a potem to juz zycie w realu. Ale zajrze do Was:)
                  Pozdrawiam i zycze milego dnia.
                  • w5w7 IRENKAP 12.09.05, 23:35
                    Nie wiem jak czesto sprawdzasz poczte, ale dzisiaj sprawdz ta na gazecie. Masz
                    tam cos ode mnie:)
                    • w5w7 Re: IRENKAP 13.09.05, 06:54
                      No i zycze chociaz paru godzin spokojnego snu:)
                      • w5w7 Re: IRENKAP 22.09.05, 10:43
                        Irenka..o tej porze to Ty pewnie w pracy, ale jak tu zajrzysz to sprawdz
                        skrzynke gazetową:)No i..milutkiego dnia:)
                        • w5w7 Re: IRENKAP 08.10.05, 08:13
                          irenka...gdzie cię wcieło kobietko??
                          • irenkap Re: IRENKAP 08.10.05, 13:23
                            Witaj w przedświcie.. oj wcięło mnie, wcięlo.. ostatnio sporo pracowałam,
                            prawie non stop, z niewielkimi przerwami na sen.. jakoś tak wyszło.. za
                            chwilę przecież wyjeżdżam, więc chcę desperacko zarobić jak najwięcej.. taka
                            moja Ameryka.. zmeczenie jednak daje znać o sobie, więc ten tydzień troszkę
                            zluzuję, bo mnie rodzina nie pozna.. Jest też jeszcze tyle rzeczy, które
                            chciałabym zobaczyć, boję się że zbraknie mi czasu.. w wolnej chwili jeśli nie
                            śpię, to gdzieś biegnę.. chcę sie napatrzeć..robię dużo zdjęć, jakieś notatki..
                            chciałabym po powrocie coś napisać o tym, co tu zobaczyłam.. o ludziach,
                            ktorych poznałam.. może też i o naszym forum, o tym jak wielkim było
                            wsparciem.. oj i takie tam.. wszystko to, masę nowych doswiadczeń musze sobie
                            przemysleć, poukładać, do tego potrzebna mi jest samotność.. A poza tym jest
                            jesień - czas zadumy :))
                            Ale kazdego dnia, gdy wpadam do "domu" na te kilkadziesiąt minut, zaraz
                            zaglądam na forum i szybko. zachłannie czytam co piszecie :)) mam masę zaległej
                            poczty, jakoś muszę i za nią sie wziąść, bo nie odzywałam sie do nikog przez
                            ostatnie tygodnie, do Ciebie Wandziu też piszę już trzeci tydzień i nie mogę
                            napisać, wiesz sama, że to wymaga więcej czasu, a ja go naprawdę teraz nie mam,
                            ale wiem, że to zrozumiesz.. Dzisiaj mam wolne, sobota!!! jak troszkę pośpię,
                            to wyskoczę szybko na zakupy i będę coś pichcić, chodzi za mną polski, domowy
                            bigos i ruskie pierogi:) w miedzyczasie chętnie bym z Tobą wypiła wirtualną
                            kawkę a nawet jakąś herbatkę z prądem, nie mogę jednak odnależć Twojego nr GG,
                            puść mi go na którąś skrzynkę, odezwę się Twoim wieczorkiem.. poki co
                            pozdrawiam gorąco z zimnego wietrznego miasta :))
                            • w5w7 Re: IRENKAP 08.10.05, 14:18
                              No jesteś:) Juz sie bałam, że może znów jakąs walke wręcz stoczyłas:)
                              GG na gazetowej skrzynce.
                              • w5w7 Re: IRENKAP 10.10.05, 08:27
                                Irenka...zerknij do skrzynki:)
    • irenkap Re: IRENKAP 10.10.05, 08:31
      ok. witam! własnie wróciłam i tu przysiadłam. zaraz zerknę..
      • irenkap Re: IRENKAP 10.10.05, 08:43
        juz odpowiedziałam i Kalatówki mi się otworzyły :)))
        Ludzie!!!!! Jakie Wandzia ma noooogi, to Miss Forum :))
        • w5w7 Re: IRENKAP 10.10.05, 11:35
          IRENKA!!!! Zatłuke Cie!!!!!! Albo zgubie w tych bieszczadach:)))))))))
          Wiem, to niemozliwe:( Ty znasz ich każdy centymetr:))
          • w5w7 Re: IRENKAP 13.10.05, 19:18
            irenka..Ty podobno masz wolne dzisiaj? Pewnie juz wyspana biegasz z aparatem po
            miescie i pstrykasz? No bo dodatkowa prace masz zakazana przez samego szefa,
            wiesz o tym!!!!
        • marxx Re: IRENKAP 13.10.05, 21:37
          no to czekam na zdjecia!!!!
          • irenkap Re: IRENKAP 14.10.05, 11:46
            Oj, Marxxiu nie wiesz, co mowisz ..:)) mam ich juz kilkaset!! ile chcesz, 100?
            200? nie ma sprawy.. a na powaznie, chyba posegreguję je i opiszę już w Polsce,
            chyba żeby np. lało i nie mogłabym poruszać sie po mieście.. jeszcze tyle
            chciałabym zatrzymac w kadrze.. pamięć jest zawodna, a nie wiem, czy
            kiedykolwiek tu jeszcze będę..
    • bar_nata Re:Wszystkiego najlepszego!!!! 20.10.05, 14:19
      Najlepsze życzenia imieninowe z PL.:)))
      Dużo zdrowia i pogody ducha na co dzień, udanych zdjęć i ciekawych tematów.

b_n

Ps. Nawet jeśli dzisiaj nie obchodzisz imienin to i tak Ci życzę wszystkiego
      najlepszego:)))
      • evek Re:Wszystkiego najlepszego!!!! 20.10.05, 15:51
        imieniny? ;O)no niech bedzie - w koncu dzis Irenki ;O)))) wiec wszystkiego-
        wirtualnego-najlepszego!
        btw - IRENKOP! kiedy sie widzimy?????? bo to kurcze malo juz czasu zostalo :O(
        • w5w7 Re:Wszystkiego najlepszego!!!! 20.10.05, 22:09
          irenka...kazdy dzień jest dobry na serdeczne życzenia:)))) Wszystkiego dobrego
          w te ostatnie dni w Chicago:)
          • marxx Re:Wszystkiego najlepszego!!!! 21.10.05, 02:05
            No to teraz tez ja sie przylacze tak wirtualnie...STO LAT usmiechow i zdrowka i
            braku przykrosci!!!

do zobaczenia!
            :)
            m
            • irenkap Dziekuję. 21.10.05, 11:33
              Dziekuję Wam za wszystko. Za pomoc i wsparcie, za wschod slońca.. ten
              prawdziwie imieninowy:)).. za usmiech.. no wogóle sami wiecie:)) za to, że
              jesteście tutaj.. że jesteście tacy właśnie..
              • w5w7 Re: Dziekuję. 28.10.05, 01:09
                irenka..a Ty co? Poszlas spac? Przeciez Ty nocny Marek jestes:)))
                • irenkap Re: Dziekuję. 28.10.05, 04:15
                  Wszystko mi sie rozregulowało..budzę się o takich dziwnych porach.. Poszłam
                  spać grzecznie ok. 24-ej i co z tego.. pospałam 4 godziny i koniec.. W Chicago
                  nie spałam więcej niż kilka godzin a o tej porze praowałam.. wciąż jestem
                  jedną nogą tu, a jedną tam.. Jest w Polsce 4 nad ranem, o 4 nad ranem w Chicago
                  zawsze czytałam forum, a że jestem obowiazkowym człowieczkiem to może tak mi
                  zostało, kurcze..:))
                  • marxx Re: Dziekuję. 28.10.05, 04:40
                    Irenka...nie do czytania o do pracy!
                    a jak nie do pracy to chociaz porab troche drewna na zime
                    • irenkap Re: Dziekuję. 28.10.05, 05:08
                      Pudło! mam 20 kubikow porąbanych szczap!
                      • marxx Re: Dziekuję. 28.10.05, 05:34
                        nie mam zielonego pojecia ile to jest kubik...ale pamietaj 100 kubikow to jest
                        zawsze wiecej niz 20 !
                        • irenkap Re: Dziekuję. 28.10.05, 05:35
                          nadaktywna kobieta z siekierą to nie jest dobry pomysł, pachnie krwią.. :)
                          • marxx Re: Dziekuję. 28.10.05, 05:36
                            moze i tak...ale za to cieplej zima w domu
                            • irenkap Re: Dziekuję. 28.10.05, 05:41
                              a jaka pogoda u Was? czy juz grzejecie w co?
                              • marxx Re: Dziekuję. 28.10.05, 05:42
                                wino ...wegierskie Bycza krew, grzejemy
                                • marxx masz GG 28.10.05, 05:43
                                  Irenkap???
                                  • irenkap Re: masz GG 28.10.05, 05:57
                                    puszczam Ci na skrzynkę :)
                                    • w5w7 irenka 20.11.05, 13:14
                                      Pogoda jest barowa, sama zasypiam przed kompem, ale żeby spac taaak długo???
                                      POBUDKA!!!!!
                                      • littlewing Re: irenka 20.11.05, 13:25
                                        ...wlasnie
                                        • w5w7 Re: irenka 20.11.05, 13:43
                                          irenka...do kompa. Będzie cacy:)
                                          • irenkap Re: irenka 20.11.05, 14:00
                                            no dobrze, może opuszczę gawrę ale mi tu tak cieplutko, cichutko i dobrze..
                                            • w5w7 Re: irenka 20.11.05, 14:08
                                              Nigdzie Ci nie bedzie lepiej niz na FCH:)
    • bar_nata GG 16.01.06, 10:34
      Zaplątałam się wcześniej do nieodpowiedniego wątku:) więc powtarzam apel:)
      Zajrzyj do skrzynki!!
      czy numer GG masz ten sam co wcześniej?
      Pozdrawiam b_n
      • bar_nata Re: GG 25.04.06, 11:29
        Czy bywasz czasem??
        i co z numerem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka