mandzia_16 01.04.07, 22:42 Mam bardzo duży problem moja papuszka ma bardzo zmienioną woksówkę (nos) najpierw mjała żółta a teraz odeszła jej jedna warstwa teraz ma zielonkawa co o tym sądzicie co to może byc... z gory dziękuje prosze piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j2334 Re: mam problem z papuszką 01.04.07, 23:05 Najprawdopodobnie to brak witamin.Kup jakis preparat witaminowy.Moja tak miala .Po jakims czasie przeszlo.Ale jesli w klatce jest druga papuga to moze ja okaleczac.Musisz wtedy je rozdzielic. Odpowiedz Link Zgłoś
mandzia_16 Re: mam problem z papuszką 03.04.07, 19:43 Ja mam tylko jedną papuszkę i ona boierze juz witaminy. ;(( Ale wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja papużka 03.04.07, 21:25 mandzia_16 napisała: > Mam bardzo duży problem moja papuszka ma bardzo zmienioną woksówkę 1. Spytaj eksperta na forum Weterynaria. 2. spytaj ludzi z papuziego forum www.papugi.dt.pl/forum/forum/forum_topics.asp?FID=12 3. tu wykaz lekarzy-ornitologow www.papugi.resnet.pl/menu/lekarze.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mandzia_16 Re: papużka 04.04.07, 19:15 Naprawde dziekuje bardzo mi pomomogłaś\eś Wielkie dzięki papa Odpowiedz Link Zgłoś