18.03.14, 18:32
O tempora, o mores! Formuła 1 zaczyna cichnąć. Jaką drogą to pójdzie? Podobno w tym roku rusza równolegle F1 bolidów elektrycznych (zupełna cisza? niepojęte).
osobiście uważam ze F1 bez charakterystycznego dla tych wyścigów ogłuszającego ryku silników jest niczym wódeczność bez % sad
Obserwuj wątek
    • loczek62 Re: F1 18.03.14, 18:32
      O i jeszcze link:
      www.sport.pl/F1/1,96296,15636154,Nowe_bolidy_sa_za_ciche__Organizatorzy_GP_Australii.html
      • fenikss.2972 Re: F1 18.03.14, 18:41
        odpiłują wydechy i będzie głośne brum
        • loczek62 Re: F1 18.03.14, 19:00
          fenikss.2972 napisał:

> odpiłują wydechy i będzie głośne brum
          No właśnie idzie o to że to nie kwestia wydechu tylko zmian konstrukcyjnych w silnikach. Trzeba przyznać ze inaczej brzmi silnik V8 niż V6.
          A swoją drogą jeszcze liczę że kiedyś uda mi się pojechać na ściganie F1. oglądałem żużel, rajdy samochodowe, modny ostatnio drift, no i teraz N1 chcętongue_out
          • fenikss.2972 Re: F1 18.03.14, 19:05
            ja nie jestem zmotoryzowany, na silnikach się nie znam, to mi to brzmi tak samo. Ale fakt, emocje są.
            No to się sprężaj i jedź big_grin

loczek62 napisał:

> fenikss.2972 napisał:
            >
            > > odpiłują wydechy i będzie głośne brum
            > No właśnie idzie o to że to nie kwestia wydechu tylko zmian konstrukcyjnych w s
            > ilnikach. Trzeba przyznać ze inaczej brzmi silnik V8 niż V6.
            > A swoją drogą jeszcze liczę że kiedyś uda mi się pojechać na ściganie F1. ogląd
            > ałem żużel, rajdy samochodowe, modny ostatnio drift, no i teraz N1 chcętongue_out
            >
            • loczek62 Re: F1 18.03.14, 19:08
              fenikss.2972 napisał:

> ja nie jestem zmotoryzowany, na silnikach się nie znam, to mi to brzmi tak samo
              Motoryzacja to mój "konik".
              > . Ale fakt, emocje są.

Oj tak jest moc.
              > No to się sprężaj i jedź big_grin

Na Węgry najbliżej.
              • fenikss.2972 Re: F1 18.03.14, 19:15
                to się zbieraj, póki jeszcze nie szczelają

loczek62 napisał:

> fenikss.2972 napisał:
                >
                > > ja nie jestem zmotoryzowany, na silnikach się nie znam, to mi to brzmi ta
                > k samo
                > Motoryzacja to mój "konik".
                > > . Ale fakt, emocje są.
                >
                > Oj tak jest moc.
                > > No to się sprężaj i jedź big_grin
                >
                > Na Węgry najbliżej.
                • rudka-a Re: F1 18.03.14, 20:36
                  Byłam kiedys na drifcie..niesamowity ryk, swąd palonej gumy...kłęby dymu...
                  ..a póżniej tylko 'szmata' z opony...wink
                  • loczek62 Re: F1 18.03.14, 22:02
                    rudka-a napisała:

> Byłam kiedys na drifcie..niesamowity ryk, swąd palonej gumy...kłęby dymu...
                    > ..a póżniej tylko 'szmata' z opony...wink

To jest oczywista oczywistość, ale jakie były twoje osobiste odczucia?
                    • rudka-a Re: F1 18.03.14, 22:19
                      Z pewnoscia nie jest to tania zabawa...
                      Jest to wielce widowiskowe..i popieram tylko te na legalu zorganizowane..
                      Sa pasjonaci tuningu, ryczacych silników, predkości, wiec dlaczego nie...
                      nie popieram absolutnie na dziko zorganizowanych wyscigów nocnych!!...
                      smile..ulicznych...
                      • loczek62 Re: F1 19.03.14, 05:37
                        rudka-a napisała:

> nie popieram absolutnie na dziko zorganizowanych wyscigów nocnych!!...
                        > smile..ulicznych...

Jestem przeciwny takim nielegalnym "zabawom".
                        • 1zorro-bis Re: F1 19.03.14, 07:09
                          zrobilo sie to nudne jak cholera. Pare sekund na starcie mozna jeszcze ogladac a potem.......NUUUUUDA!.big_grin
    • loczek62 Re: F1 08.04.14, 19:25
      No i wyszło na to ze to był przejściowy etap i wszystko ma wrócić do starego porządkuwink
      sport.tvn24.pl/f1,116/era-poduszkowcow-w-f1-dobiega-konca-burza-po-ciszy-szykujcie-stopery-do-uszu,416141.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka