rudka-a 21.03.14, 15:48 ..i z glana pociagnęła bałwana Czas na pszczółki i biedronki.. ciepłe słonko i zagonki na wycieczkę gdzieś w plenerek jutro w planie jest rowerek inne panie myją okna... czas porządków! przyszła wiosna )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenikss.2972 Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 15:50 fajna dupcia no widziałem, u mnie dziś zamiast AWACSów i F16 żurawie leciały. Piękny widok Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 15:54 Ochłoń tu jest o wiosence.. !! żadnych samolocików i innych takich tematów! bo się wkurze na maksa i zrobię to, co wiosena bałwankowi - bedzie bolało ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 15:56 napisałem, że żurawie leciały !! rudka-a napisała: > Ochłoń > tu jest o wiosence.. !! > żadnych samolocików i innych takich tematów! > bo się wkurze na maksa > i zrobię to, co wiosena bałwankowi - bedzie bolało ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 15:59 1zorro-bis napisał: > u mnie juz dawno..... to mówisz, że w sercu ciagle maj?! ))))) Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 16:18 maj to bedzie. W sercu tez,. rudka-a napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > u mnie juz dawno..... > > to mówisz, że w sercu ciagle maj?! ))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 15:58 Tyy..pod pic, to jeża... fote masz? pokazać mi tu/nam... se ten watek przypilnuję litości nie bedzie ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 16:01 szczerze ? nawet miałem ze sobą aparat, ale zwyczajnie nie zdążyłem ciachnąć. to początki lotów, więc będę miał jeszcze nie raz sposobność a przy okazji może i żurawia cyknę rudka-a napisała: > Tyy..pod pic, to jeża... > fote masz? pokazać mi tu/nam... > se ten watek przypilnuję litości nie bedzie ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 16:07 nieeeeeeeeeeee nooooooo !! ta propozycja to mistrzostwo świata rudka-a napisała: > > to pokaz innego ptaszka > > > moze być klekot Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 16:11 zawsze podobała mi sie ornitologia to może jakąś pszczółkę Maje masz, albo Gucia też mnie fascynuja te paski na.....tyle Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 16:15 aha..............lubisz ptaszki Maja gdzieś tu bzyka co jakiś czas a Gucio się pewnie jak zwykle opier......................opala paski na....tyle to pewnie od leżaczka rudka-a napisała: > > zawsze podobała mi sie ornitologia > > to może jakąś pszczółkę Maje masz, albo Gucia > też mnie fascynuja te paski na.....tyle Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 21:37 Jeszcze nic nie bzyka, przyroda dopiero sie budzi ale podobno jeszcze troche aura z nami pofigluje nie ma co sie przyzwyczajać do cieplutkich dni fenikss.2972 napisał: > aha..............lubisz ptaszki > > Maja gdzieś tu bzyka co jakiś czas > a Gucio się pewnie jak zwykle opier......................opala > > paski na....tyle to pewnie od leżaczka Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 16:17 no co? Krokusy i przebisniegi juz przekwitly. Dzisiaj trawe kosilem. w ogrodzie kwitna zonkile i hiacynty. Magnolie maja jiuz olbrzymie kwiaty. To malo? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 21:34 U mnie kwitną w trawce fiołki.... i krokusy... /foto: rudka-a/ Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 21:51 rudka-a napisała: > U mnie kwitną w trawce fiołki.... > > > > i krokusy... > > > > /foto: rudka-a/ U mnie zaczynają kwitnąć magnolie, trawniki białe od stokrotek. Pięknie jest Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 21:52 potem wstawię jakieś zielsko com cyknął no i mam Rudej pokazać ptaszka... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 21:55 fenikss.2972 napisał: > potem wstawię jakieś zielsko com cyknął no i mam Rudej pokazać ptaszka... Nareście gadasz rozsądnie co masz maryche? u mnie jeszcze nie kwitna Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 22:06 marychy nie wstawię, bo wrażliwa na flesz rudka-a napisała: > Nareście gadasz rozsądnie > co masz maryche? u mnie jeszcze nie kwitna Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 21:45 Czy was wiosna zaczadziła? Czy zielenią zachwyciła? Czy na kwiatki spoglądacie, Ptasząt głosów gdzieś słuchacie? Może księzyc na manowce zwiódł ? Nie to Idy -te marcowe Pozawracały w głowie. Pustka w necie się zrobiła. Cisza taka, jakże miła. Wiosna, wiosna jest radosna. Polityczne swary poszły w bok. Niech zostanie caly rok. Będzie miło, będzie cicho Ale przywlecze się to licho - Polityczne Grzmotnie słowem gdzieś na ''radośnie'' I po wośnie Niejchaj wiosna będzie rok Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 21:51 przyrzekam uroczyście i niech mnie dunder świśnie jeśli choć raz pozwolę na polityczne swawole !! wirujacypunkt napisał: > Czy was wiosna zaczadziła? > Czy zielenią zachwyciła? > Czy na kwiatki spoglądacie, > Ptasząt głosów gdzieś słuchacie? > Może księzyc na manowce zwiódł ? > Nie to Idy -te marcowe > Pozawracały w głowie. > Pustka w necie się zrobiła. > Cisza taka, jakże miła. > Wiosna, wiosna jest radosna. > Polityczne swary poszły w bok. > Niech zostanie caly rok. > Będzie miło, będzie cicho > Ale przywlecze się to licho - > Polityczne > Grzmotnie słowem gdzieś na ''radośnie'' > I po wośnie > > Niejchaj wiosna będzie rok > > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 22:05 fenikss.2972 napisał: > przyrzekam uroczyście > i niech mnie dunder świśnie > jeśli choć raz pozwolę > na polityczne swawole !! > > Spróbuj słowa nie dotrzymać, A zrobi się z wiosny zimia. Wróci mróz Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Wiooosna!! :))) 21.03.14, 22:33 to niech się zima schowa ja dotrzymuję słowa wirujacypunkt napisał: > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 pokazuję ptaszka 21.03.14, 22:56 tylko taki był nie jest za wyraźny, ale to okres wiosenny, pewnie musi wziąć rutinoscorbin aaaaaaaaaa ogon się uciął, ale dorobiłem Odpowiedz Link
rudka-a Re: i zielsko 22.03.14, 20:16 nooooo, imponujący ma ogonek az się na forum nie zmieścil to zdaje się srajok dachowy? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 20:42 fenikss.2972 napisał: > tylko taki był nie jest za wyraźny, ale to okres wiosenny, pewnie musi wziąć > rutinoscorbin > > > > > aaaaaaaaaa ogon się uciął, ale dorobiłem > > Dobrze, że oddałeś tej biednej pticy ogon Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 20:49 bo ogonek to najważniejsza część ptaszka rudka-a napisała: > i to dobrowolnie )))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 20:53 wezmz takiego pawia...ten to dopiero ma dorodny ogonek Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 21:06 ale tylko okresowo i tylko na pokaz rudka-a napisała: > wezmz takiego pawia...ten to dopiero ma dorodny ogonek Odpowiedz Link
rudka-a Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 21:12 ale ile w tym czasie nagrucha se na ogon pawic! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 21:17 w końcu po to ma się ogonek rudka-a napisała: > ale ile w tym czasie nagrucha se na ogon pawic! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 21:38 trza znać wartość ogonka rudka-a napisała: > typowo samcze stwierdzenie Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 20:48 no ptaszek bez ogonka to inwalida grupy zerowej Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 21:08 fenikss.2972 napisał: > no ptaszek bez ogonka to inwalida grupy zerowej Taka bida z nędzą Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 21:10 nooo !! i do tego bez sterowności ! wirujacypunkt napisał: > Taka bida z nędzą Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 21:13 Sterowność, to grunt i podstawa wszystkiego fenikss.2972 napisał: > nooo !! i do tego bez sterowności ! > > wirujacypunkt napisał: > > Taka bida z nędzą > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 21:18 no !! że nie wspomnę o ego wirujacypunkt napisał: > Sterowność, to grunt i podstawa wszystkiego Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 21:20 Noooooooooooooooooo, to ego panie ten tego, hm fenikss.2972 napisał: > no !! że nie wspomnę o ego > > wirujacypunkt napisał: > > > Sterowność, to grunt i podstawa wszystkiego > > > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 21:33 no bo ogo(n) jest przedłużeniem ego a ego to podstawa funkcjonowania każdego ptaszka wirujacypunkt napisał: > Noooooooooooooooooo, to ego panie ten tego, hm Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 21:54 Temat ego omówiony, Zatem temat zakończony fenikss.2972 napisał: > no bo ogo(n) jest przedłużeniem ego > a ego to podstawa funkcjonowania każdego ptaszka > > wirujacypunkt napisał: > > > Noooooooooooooooooo, to ego panie ten tego, hm > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 22:48 no i po ptokach wirujacypunkt napisał: > Temat ego omówiony, > Zatem temat zakończony Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:02 Po ptokach fenikss.2972 napisał: > no i po ptokach > > > > wirujacypunkt napisał: > > > Temat ego omówiony, > > Zatem temat zakończony > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:06 i co ja teraz biedny zrobię ?? wirujacypunkt napisał: > Po ptokach Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:13 I co Tobie odpowiedzieć ? Może o kwiatkach bratkach i biedronkach oraz o innych żuczkach ? fenikss.2972 napisał: > i co ja teraz biedny zrobię ?? > > > > wirujacypunkt napisał: > > > Po ptokach > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:15 chcesz mię edukować... ? troszku za późno ..................... wirujacypunkt napisał: > I co Tobie odpowiedzieć ? > Może o kwiatkach bratkach i biedronkach oraz o innych żuczkach ? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:21 Nauki nigdy za dużo, każda pora jest dobra Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:23 w sumie.............to nie sposób odmówić racji.... choć nie wszyscy potrafią z tego korzystać - ja potrafię !! oj potrafię....! wirujacypunkt napisał: > Nauki nigdy za dużo, każda pora jest dobra Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:25 Boś cysorz, a cysorz wszystko może fenikss.2972 napisał: > w sumie.............to nie sposób odmówić racji.... > choć nie wszyscy potrafią z tego korzystać - ja potrafię !! oj potrafię....! > > > wirujacypunkt napisał: > > > Nauki nigdy za dużo, każda pora jest dobra > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:27 a mogie, mogie, dużo mogie w sumie tak !! wszystko mogie wirujacypunkt napisał: > Boś cysorz, a cysorz wszystko może Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:31 Panie wszystkomogący, a cóż to za śmichy chichy ? Coś mi te śmichy podadające są fenikss.2972 napisał: > a mogie, mogie, dużo mogie > w sumie tak !! wszystko mogie > > wirujacypunkt napisał: > > > Boś cysorz, a cysorz wszystko może > > > > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:33 Cezar kontent wielce, iż one te śmichy podobające są, gdyż ponieważ ostatnio cierpiał okrutnie na ich deficyt straszliwy wirujacypunkt napisał: > Panie wszystkomogący, a cóż to za śmichy chichy ? > Coś mi te śmichy podadające są Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:42 fenikss.2972 napisał: > Cezar kontent wielce, iż one te śmichy podobające są, gdyż ponieważ ostatnio ci > erpiał okrutnie na ich deficyt straszliwy > Cosik się forum takie poważne zrobiło ostatnio, ale przyszła wiosna i śmichy tyż Pięknie, ślicznie, doslonale No po prostu jest wspaniale. Przyszła wiosna, wrócił śmiech Chce się żyć ! Ech Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:44 czas by chyba wyruszyć na łowy i parę branek zakotwiczyć tu, ku uciesze............mojej wirujacypunkt napisał: > Cosik się forum takie poważne zrobiło ostatnio, ale przyszła wiosna i śmichy ty > ż Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:49 Łap barankówne, a ja złapię za książkę. Mam nową. Dobranoc Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: pokazuję ptaszka 22.03.14, 23:50 to owocnej lekturki i dobrej nocki wirujacypunkt napisał: > Łap barankówne, a ja złapię za książkę. > Mam nową. > Dobranoc Odpowiedz Link