Dodaj do ulubionych

test na pamięć

16.11.16, 19:32
czyli merytoryczny rozbiór zdań niby że złożonych.

zgodnie z obietnicą - można powiedzieć o mnie wszystko co najgorsze - w większości się zgodzę - ale mam jedną żelazną zasadę.
ZAWSZE dotrzymuję słowa.
We wszystkim.
Jednym słowem - nie robię z gęby dupy (bez kropkowania)

k.karen 15.11.16, 21:56
Jakbym czytała Kogucika

no i prawidłowo
skojarzyłem się ze sobą, a nie z kimś kogo sam potępiam i opluwam

Tak, pisałam, a było to w zamierzchłych czasach - wiosna 2010r. i NA FORUM UKRYTYM! I nie mam w zwyczaju w chamski sposób wynoszenia postów z takich forów i omawiania ich treści na otwartych

punkt za desperackie bohaterstwo. W twoim gronie dostaniesz pomniczek.
Jednakowoż w ciągu minionych 6 lat (matkooo jak ten czas leci, a tematy wciąż te same... ) - kwestia kogo, kiedy i gdzie nazwałaś burakami była - bez zbytniej przesady - tak ze 300 razy omawiana przez płot w charakterze ping ponga - na dwóch przodujących forach otwartych - że moje stwierdzenie sprzed dwóch dni można spokojnie nazwać plagiatem.
Machanie wachlarzykiem przez szanowną Dulską w geście prostackiego, ale jakże cudnie ubranego w koronki oburzenia po prostu śmieszy do czkawki.

To nie jest dyskusja, ale również uważam ją za zakończoną.

owszem - z tobą nie dyskutuję od co najmniej dwóch lat. Nawet jak dla mnie jesteś zbyt wielkim chamem i prostakiem. A wierz mi - to ogromny prestiż, biorąc pod uwagę opinię o mojej skromnej osobie.

Bawimy się wtedy, kiedy my chcemy,

jak to Dulskie. Jak coś nie pasi - och ach, wachlarzyk, omdlewający pad na szezlong zarzucony drogim jedwabiem i globus.

a z tobą nie ma przyjemności z zabawy, bo się obrażasz o byle g...

następna, co szuka przyjemności w necie.
No i te kropki po g.
krótka przerwa bo znów mam czkawkę.
Obserwuj wątek
    • kogucik.2872 Re: test na pamięć 16.11.16, 19:47
      i przechodzimy do sedna

k.karen 15.11.16, 12:23
      Nie zniknie. Ten post jest ważny, ponieważ obnaża czyjąś hipokryzję.

o tak. Z tym się zgodzę. Nie ma większej hipokryzji, jak złodziej, który najpierw okradnie złodzieja, a potem tegoż złodzieja podpierdoli, że okradł kogoś innego.
      Ten post i wszystko co było po nim genialnie obnaża czyjąś hipokryzję. Mianowicie twoją.
      Kradniesz tekst z mojego forum, firmujesz go nazwą mojego forum, wciągając nas wszystkich w twój rynsztok, za pomocą kolejnego lewego nicku, których przez te 6 lat natworzyłaś porównywalnie tyle samo, co wymienione w ukradzionym poście.
      Po czym bezczelnie oznajmiasz, że ma on obnażyć hipokryzję.
      Gratuluję tak odważnego ekshibicjonizmu.
      Osobiście znam co najmniej 7 nicków którymi się posługujesz - min dulszczyzna pokierowała motywem utworzenia tralalalów srających na osławionym kalim.
      Ja jestem skrajnym chamem i prostakiem. A mimo to mam na tyle ogwagi, żeby napisać to, co myślę ZAWSZE pod swoją własną ksywą.
      Dulskie to kwintesencja jaźni mnogiej
      Pod znanym nickiem - koronki i jedwabie, pod kilkoma kolejnymi wiadra gówna (bez kropkowania)

Nie mógł wtedy być opublikowany na Podwórku, ponieważ chelka1 miała i ma u nas ban, a przecież napisała w tym poście także na nasz temat.

proponowałbym przeczytać teraz to jeszcze raz. Czy tylko ja widzę idiotyzm zawarty w tym zdaniu ?
      chelka miała u was bana i dlatego nie mogłaś wtedy zwrócić się do mnie z pytaniem, czy możesz sobie skopiować cokolwiek i wkleić u siebie ?
      aż taki ćwierćgłówek z ciebie, czy próbujesz ćwierćgłówka robić z innych ?
      i czy to znaczy że teraz chelka nie ma bana na podwórku i dlatego mogłaś ukraść post z mojego forum i go sobie wkleić ?

no i znowu mam czkawkę... big_grin

Nagłówek też jest ważny, w końcu to Ty pierwszy pokazałeś, to o czym nie wiedzieliśmy, a dla Ciebie było wiadomym od dawna.
      Poza tym, Ty też przecież kopiujesz z różnych forów posty, tak na DWORCU, jak i kiedyś na KALI.
      Proszę, zostaw nam decyzję.
      Nie wiem, o jakim adresie IP i jakiego nicku, piszesz?
      • kogucik.2872 Re: test na pamięć 16.11.16, 20:02
        no to lecimy dalej

Nagłówek też jest ważny, w końcu to Ty pierwszy pokazałeś, to o czym nie wiedzieliśmy, a dla Ciebie było wiadomym od dawna.

no właśnie. Ja. Więc gdybyś nie była prostackim chamem - zapytałabyś, czy możesz sobie czerpać z mojego forum dla twojej rynsztokowej wojny trzydziestoletniej. Ale ewidentne braki w wychowaniu, prostacka wyniosłość i pogarda dla ogółu "upoważniły" cię do brania jak swoje.
        Dworzec to nie twoje dworaki.
        Chłopu kurę zabierz.
        To, że dowiedziałaś się o tym dopiero po trzech latach, świadczy o jednym. Ale to nie jest tematem tego postu.
        lecicie jak sępy zawsze, kiedy wyczujecie, że możecie przy kimś coś ugrać.
        Tak jak było ze zgłoszeniem do budki - na wieść o tym, że mam na dupie hejtera i przenieśliśmy się tamże.
        Wyprowadziłem cię z błędu - o ile pamiętam - napisałem, że raczej tematy o dupach, cyckach i browarku - nie przypadną jej wysokości w jedwabiach do gustu, a sensacji - wbrew wyciom hejtera - tam nie znajdziesz. I nie wpuściłem.
        to się zbiegliście tu.
        żeby zaznaczyć "solidarność i przynależność"
        sorry - nawet medalowy nie ma pojęcia co to solidarność i lojalność. Zwykłe sępy.

Poza tym, Ty też przecież kopiujesz z różnych forów posty, tak na DWORCU,

tak. Kopiuję - tylko treści, które na bieżąco uderzają we mnie, lub kogokolwiek z moich forów. Po to, żeby ich nie zgubić, gdyż są mi potrzebne.
        Nie kopiuję ci z forum tekstów sprzed kilku lat dla chorej zabawy.

jak i kiedyś na KALI.

nie skomentuję tego tralalalu......

Proszę, zostaw nam decyzję.

zabawne - złodziej chce decydować co zrobi ze skradzioną rzeczą. Aż tak nam się porządki zmieniły ?? big_grin

Nie wiem, o jakim adresie IP i jakiego nicku, piszesz?

służę tłumaczeniem
        nick pod którym wywaliłaś kradziony z dworca tekst - archiwum czy z archiwum - czy jakoś tak - ma ten sam adres IP co nick k.karen

czy teraz wytłumaczyłem wystarczająco dobrze ?
        • kogucik.2872 Re: test na pamięć 16.11.16, 20:13
          lećmy dalej

k.karen 15.11.16, 18:27
          Pytałeś nas, czy życzymy sobie wciągania w Twoje gierki? Nie.

to już nawet nie prostactwo. To totalna skrajna głupota.
          Nie przypominam sobie, - a pamięć mam zajebiście dobrą, o czym się wkrótce przekonasz - żebym kiedykolwiek łaził po podwórku i wciągał was w cokolwiek. Ja wiem, że desperacka obrona ze strategią robienia z ludzi idiotów - czasem przynosi efekty - ale nie tym razem.
          Na to wasze kretyńskie podwórko zaglądałem nie częściej jak raz na półtora roku - zwykle z jakiejś okazji okolicznościowej typu święta. potem i tego zaniechałem, bo ja niby ateista, ale składać życzenia w gnoju po szyję obraża nawet moje uczucia religijne.
          To was zawsze było pełno tu i na kalim. Jak tylko zaczynała się nowa awantura Kargul - Pawlak - biegusiem miałem tu komplet pokrzywdzonych. Tak samo na kalim zresztą.

Pamięć może być zawodna, rozumiem to, więc przeczytaj, np. ten swój wątek na
          Dworcu i sprawdź ile razy wymieniłeś tam nicki z Podwórka i nie obchodzi mnie, że coś tam, coś tam cytowałeś. Naszej zgody nie było.

i znowu prośba - przeczytaj swją tfurczość jeszcze raz - wymieniłem nicki świętych krów z podwórka - a ty twierdzić że to to samo co kopiowanie sobie bez mojej wiedzy i zgody tekstów z mojego forum.
          I nie przypominam sobie ćwierćgłówku, żebyś wystąpiła z prośbą o usunięcie przenajświętszych ksyw forumowych. Ja natomiast wystąpiłem oficjalnie z żądanie usunięcia ukradzionych tekstów.
          Nie widzisz różnicy ?
          no cóż. Na tym poziomie - wcale mnie to nie dziwi.

forum.gazeta.pl/forum/w,129162,161419264,161419264,archiwum.html?so=1
          Zgłaszaj, co chcesz, Twoja sprawa. Nie zostało sprawdzone, bajki lubię, ale najbardziej Krasickiego.

nie zapomnij że bajki Krasickiego mają cholernie mądre puenty. O ile w ogóle je czytałaś, a nie tylko na prędce wygooglowałaś sobie nazwisko autora bajek.
          • kogucik.2872 Re: test na pamięć 16.11.16, 21:00
            żeby błysnąć inteligencją, trzeba czegoś więcej jak dobrych chęci i popisu znajomości nazwisk. Trzeba po prostu być inteligentnym. To cecha wrodzona, nie nabyta, więc na zmiany i tak już za późno.
            Więcej inteligencji, lojalności i kultury spotykam pod żabką z piwem i bełtem.
            Ostatnio jakiś opiłek dotachał matuli zakupy pod drzwi. Sam z siebie. Bo sobie przypomniał, że dwa dni wcześniej dałem mu 5 zeta na przelew.
            I to jest lojalność.
            Bez sztucznych koronek.
            Nie skończyłem.
            Mam dość tego gnoju i wiecznego czepiania się mojej dupy. Tak więc zostań wiernym czytelnikiem, bo od dziś wykorzystam wszystko. Dla własnej czystej dzikiej przyjemności górowania inteligencją nad tępym zacofanym etosem.
            Nie zapomniałem najazdu na dworzec z epitetami w stylu - ty pachołku putina i moherze - tylko dlatego że rozum wąski jak szpara cnotki nie ogarnia możliwości odmiennego zdania.
            A teraz stanie się to moim dodatkowym źródłem uciechy.
          • kogucik.2872 Re: test na pamięć 16.11.16, 23:31
            co by tu jeszcze przypomnieć.......
            aaaaaaaaaaaaaaaa ! struś !!

big_grin
            to było zajebiste.
            banda świętojebliwych obrońców "demokracji"
            twory PRLu z całym dobrem inwentarza.

kiedyś wystarczyło nasrać ubekowi na wycieraczkę, ogłosić, że to w ramach protestu - i już medal się należał.
            A ubek też człowiek. Wykonywał tylko rozkazy. Tak jak dziś żołnierz wykonuje, bombardując Syrię.
            I taki omedalowiony "obrońca demokracji" nagle dostawał misję. Misję nauczania.
            Niestety - PRLowe korzenie tak skutecznie ograniczyły spektrum pojmowania - że z wzniosłych założeń jak zwykle wyszło gówno (bez kropkowania). Jak po dobrym obiedzie.
            No i w rozrachunku "obrońcom demokracji" wyszło, że każdy, kto podejmuje zgodnie z nagle otrzymanym prawem wolnej woli decyzję - jest strusiem, chowającym głowę w piasek, kiedy tylko mówi przekrętom zdecydowane NIE, mimo, że w wykonaniu jedynie słusznej partii Zdecydowane nie - nie uczestnicząc w cyrku, jakim są wybory.
            Demoludy, twory przeszłości, rzucone bez kontroli w świat obecny - zapomniały nauczyć się definicji demokracji.
            Aż się dziwię, że drażni was obecny rząd - zamordyzm, hipokryzja, idiotyzm i fanatyzm.
            Bo są zgodne z preferencjami.
            I awantura o prawo wolnej woli - jaaakieś dwa i pół roku temu - ubrana w inwektywy pod moim adresem na zapyziałym podwórku - była głównym powodem, dla którego otworzyłem oczka na szczyt hipokryzji lansowanych bohaterów.
            Bohaterów czego ? Srania na wycieraczki ?? big_grin Czy niezliczonych pomniczków ?? big_grin
            Mentorskie wzniosłe wystąpienia na dworcu - w opozycji do mojego, ale i np Piotra zdania.
            Wyimaginowany monopol na rację. To właśnie przez takie wszy mamy dziś to, co mamy.
            i to był punkt kulminacyjny.
            Kiedy za pisanie o własnych poglądach - polał się na mnie gnój w wykonaniu większości sekty podwórkowej - z nawróconym zerrem na czele - kurwa !! zerro to mój patent !! a złodzieje wciąż go kradną !!! - przestałem utrzymywać JAKIEKOLWIEK stosunki z fanatycznym podwórkiem.
            oooooooooooo tak.............strusia zapamiętam na zawsze.............
            • kogucik.2872 Re: test na pamięć 17.11.16, 08:06
              i jeszcze jedno

ponieważ, będąc tępym, zadufanym w sobie, aroganckim bufonem, przedłożyłaś swoje chore gry i zabawy, nad mój spokój, bezmyślnie (albo właśnie odwrotnie - ze skutkiem zamierzonym) dając pojebom trzy dni temu pretekst do kolejnych zaczepek i posranych komentarzy pod moim adresem

ponieważ nie uszanowałaś mojego prawa do spokoju, oraz sprzeciwu wobec wciągania mnie w twój obleśny rynsztok

ponieważ na żądanie usunięcia mojego "udziału" (który powstał bez mojej wiedzy i zgody) w tym twoim zasranym rynsztoku - zareagowałaś z resztą bandy - na poziomie tego rynsztoku właśnie

to ja ci w rewanżu też załatwię mnóstwo komentarzy
              na długo
              na bardzo długo

teraz dopiero będzie kisiel w barchanach.
              • kogucik.2872 po jajco 17.11.16, 08:39
                po to bździągwo, żebyście się wreszcie po tylu latach zaczepek ode mnie odpierdoliły. Wszystkie.
                Kto sieje wiatr - zbiera burzę.

przez ostatnie 6 lat za każdym razem powtarzam - nie chcesz być bohaterem moich tekstów - to mnie kurwa nie zaczepiaj. A skoro to za trudne - to cóż. let's go to play.

al-szamanka 17.11.16, 05:44
                Eeetam dolki, doleczki slodziutkie kopala. Wystarczylo, ze ktos na innym forum cos przeciw nam, a juz dozorczyni wraz z sorelcia lecialy dodac swoje trzy grosze i zapewnic jak tych naszych przeciwnikow bardzo kochaja - wiekszych maglarek, noooo, oprocz zerra i lekarza domowego, na calym forum nie ma.
                Ale tak po prawdzie nie podoba mi sie, ze kogut teraz na nia ( w koncu kobieta to jest) i na nich wylewa pomyje. To jest bardzo nieapetyczne, kogucie, i do niczego nie prowadzi. Po co to wszystko.
                • kogucik.2872 Re: po jajco 17.11.16, 09:04
                  To jest bardzo nieapetyczne, kogucie

ale że co - chciałaś polizać... ? big_grin
                  • kogucik.2872 Re: po jajco 17.11.16, 18:39
                    jak ci pokażę oszołoma bucu niedomyty, to sobie szybko przypomnisz stare dobre czasy.....................
                    u mnie temat długo pozostanie otwarty

1zorro-bis 17.11.16, 17:58
                    Karen, Wu, Sorell, Hardy i Uli.....
                    ZAMYKAMY TEMAT. Dofinitywnie. Szkoda czsu, nerwow i pradu na oszolomstwo.
                    Sa przyjemniejsze i ciekawsze tematy.
                    I to by bylo na tyle w tym temacie.smirk
                  • kogucik.2872 Re: po jajco 17.11.16, 19:25
                    a propos ciebie bucu

przeczytałem taki tekst:

1zorro-bis 15.11.16, 06:52
                    Boze, moj Ty boze......moje wyrazy wspolczucia!smirk
                    Ja myslalem, ze to demencja, skleroza a to niestety wujek Alzheimer....big_grin
                    Bo tylko po odwiedzinach wujka alzheimera moze sie tak w blond-glowence popieprzyc
                    [...]
                    A najbardziej noblistek chyba boli to, ze wszyscy wiedza, ze noblistka szescdziesiatke ma.....big_grin No coz...na dzieci za pozno, na rodzinke pewnie tez....wiec pozostaje belkot i bluzgi na normalnycjh ludzi.big_grin

już wiem, po co jesteś potrzebny świętojebliwej mafii podwórkowej.
                    Otóż medalowe bohatery pragną zachować swoje image w chłodno krystalicznym stanie.
                    Ale potrzeba im pajaca, który utapla się w gównie za nich.
                    Bo gdyby na moim forum pojawiło się coś takiego - i obojętnie, czy by tyczyło kurwy spod latarni, czy matki Teresy - od razu poleciałoby w kosmos.
                    Nawet chamstwo ma swoje zasady.
                    A to tam nadal jest.
                    właścicielom tego forum zależy, żeby to tam było.
                    To się nazywa czyszczenia sracza w białych rękawiczkach.
                    potrzebny im taki głupawy cieć, który wlezie w gnój, żeby wygrzebać grosza.

a na zarzuty, abo one...abo..........abo............. odpowiem.
                    Jak potępiam zabójstwo, nie tłumaczę tego zabijając kogoś dla przykładu.
                    Inteligentny zrozumie - buc zaklaszcze jak tresowana foczka na pokazie w oceanarium.
                    • kogucik.2872 Re: po jajco 19.11.16, 11:44
                      i jak się można było spodziewać po wielkiej forumowej kulturze lansowanej - post nadal nie został usunięty - co akurat teraz jest ok, bo obnaża, zgodnie z założeniem Dulskiej.
                      A propos bajek pasuje tu również wstawka z jednej (i nie jest to Krasicki) - król jest nagi - okrzyk dziecka. Tylko ja nie bardzo pasuję do roli dziecka, ale niech tam big_grin

Brak reakcji (i nie mam na myśli awantury - tylko tego, co powinno zostać zrobione w tej kolebce dobroci, miłości bliźniego, prawości i sprawiedliwości, bohatyrstwa i demenkracji) - to oczywisty dowód na gnuśność i dmuchaną wyniosłość połączoną z pogardą do wszystkiego.
                      Takie malowane hrabie big_grin

spoko - zgodnie z obietnicą - jeszcze się tu pobawię.

Teraz zbieram info na temat wielkiej epopei międzynarodowej, pełnej przygód i poświęceń, z tragicznym, ale i budującym zakończeniem.
                      Zabraknie mi tu wyjątkowo Klary - cóż los bywa przewrotny, ale ona miała największe rozeznanie w temacie.
                      Nie mniej swojego czasu doczytałem na tyle dużo - żeby po raz pierwszy, odkąd jestem tu na forach, a nazbierało się ładnych parę latek, po zakończeniu lektury poczułem autentyczne obrzydzenie.
                      Do dziś nie do końca rozumiem cel tworzenia czegoś takiego - choć wstępnie jestem w stanie go sprecyzować.
                      Ale że to historia długa była i wielowątkowa - trochę czasu zajmie mi złożenie jej w całość.
                      • kogucik.2872 bałwochwalstwo 21.11.16, 16:27
                        och och zrobiłem obrazek !!
                        - co z tego, że jest bohomazem
                        och ach cyknęłam kwiatuszek
                        - o aparacie nic wiedzieć nie muszę
                        och ach wystawę lub choć kalendarzyk
                        - może się głupi co kupi nadarzy
                        och och mam medal oraz zasługi !
                        - słuchaj się zatem jeden z drugim
                        och ach za dzieło dyplom dostałem
                        - i co że teksty komuś zajebałem
                        ach piękne fotki z wycieczki zrobione