10.02.17, 16:59
(szanowny nie chciało przejść. Cenzura big_grin)

Na wstępie pragnę z całego serca pogratulować ukończenia wieczorowego kursu diagnostyki stosowanej, (teraz już prosta droga do dozgonnie wdzięcznych, zaspokojonych - oczywiście diagnostycznie - pacjentek, oraz laurek z opisami, jaki to świetny jesteś big_grin)

Pozwolisz, że będę pierwszym zadowolonym, zaspokojonym (....ups....big_grin) zdiagnozowanym pacjentem. Niech moja dozgonna wdzięczność nigdy cię nie opuszcza, a aniołki niech li na zawsze wkoło grzywki ci fruwają.
Miszczu !! Tyś niedoścignionym wzorem ! Tylem się lat starał ci dorównać, ale gdzie mnie małemu, biednemu, choremu z taką wielkością się mierzyć !!

Tedy z od łez mokrym licem, diagnozę czytam, kontemplując każde słowo i przecinek każdy.
A nie, sorry. Przecinków brak big_grin
Jakżem wdzięczny miszczu !! Wreszcie ktoś rzetelnie i jakże wnikliwie problemy me rozjaśnił !! Jakże mam ci wdzięczność swą okazać ?? Słów braknie i pomysłów ! To ja się dziś pół dnia szukałem, od zmysłów niemal odchodząc, bo gdzie nie zajrzałem, to nie ma ! A jednak jest ! Wszędzie !! To ja teraz wreszcie wiem, że nie muszę szukać z obłędem ! Jak mnie tu nie ma, to jestem tam i tam i jeszcze tam naraz !!
Miszczu !! Jakże ci dziękować ! Za tę przenikliwość boską ! Za to zainteresowanie moimi problemami !! Za współczucie wreszcie !!
Mogę jeno teraz obiecać zbawco - NIGDY cię nie zapomnę ! big_grin big_grin big_grin

...............a teraz jebnij się ciulu w czółko big_grin ja nie mam owsików big_grin

1zorro-bis 10.02.17, 15:53
Prosze bardzo:
"wiesz Kogut co? Nie chcialo mi sie juz tracic czasu ani klawiatury na takie NIC - jak Ty.
Ale jeszcze Ci na zakonczenie pare slow napisze.

Ciebie Twoja zolc i nienawisc do ludzi zezarla juz do szpiku kosci. I co Ci zostalo biedny i chory czlowieku? Ano to, ze siedzisz nocami i dniami przy kompie, sledzisz ludzi, produkujesz dziesiatki nickow, snujesz intrygi - tylko po to aby - najpierw zaskarbic sobie swoja sympatie u tych ludzi a potem znienacka przywalic tej osobie czym sie da. Jest to tak nedzne i podle, ze moga Ci potwierdzic tylko ci ktorzy Cie poznali blizej i ci, ktorych juz na tym swiecie nie ma.
A wiesz co jest w tym wszystkim najwstretniejsze i najohydniejsze CWANIACZKU? Ano to, ze rzniesz "bochatera" na calego ukrywajac, swoja prawdziwa twarz i prawdziwe dane osobowe za wieloma nickami jak taki ZWYKLY najpodlejszy tchorz i szubrawiec. Dlatego jestes po prostu NIKIM - czlowiemkiem BEZ TWARZY i HONORU, ukrywajacym sie za swoja maska, w ponurym mieszkanu z wlasnym wkurwieniem i nienawiscia do swiata.
Niestety, nie mam dla Ciebie w tej chwili ani za grosz wspolczucia. Twoj....OWSIK

Ale zdania o facecie i o jego nowych/starych kumplach na pewno nie zmienie.
Obserwuj wątek
    • kogucik.2872 doktorku 10.02.17, 17:20
      specjalnie dla ciebie big_grin smacznego ! big_grin

https://static.wixstatic.com/media/f20606_5189cb664c9740ae8b6469cef738c3f6.jpg_256
      • kogucik.2872 Re: doktorku 10.02.17, 17:52
        że co doktorek robi ?? przesz przed chwilą lizać chciał !! big_grin
        • kogucik.2872 Re: doktorku 10.02.17, 17:55
          1zorro-bis 10.02.17, 17:34
          smiac ludzki - jak nalezalo przypuszczac - sie odezwal

ale porządny cieć posprząta... big_grin
      • kogucik.2872 Re: doktorku 10.02.17, 18:09
        oj zapomniałem wstawić big_grin

wscieklyuklad 10.02.17, 17:14
        A co Iiża sobie w trójkącie?
        • m.maska Re: doktorku 10.02.17, 18:20
          Oni tam maja chyba jakies problemy ze swoja seksualnoscia - kazdy temat sprowadza sie do jednego... biedactwa.
          • kogucik.2872 Re: doktorku 10.02.17, 18:29
            za to wyobraźnię w tej materii to mają nawet lepszą od mojej
            • kogucik.2872 Re: doktorku 10.02.17, 18:48
              biedny cieć big_grin zarobi się biedaczek
              tyle śmieciów wkoło big_grin

1zorro-bis 10.02.17, 18:38
              smiec sie zawsze smieje. Z innych. Bo co mu innego w zyciu smutnym pozostalo?
            • a74-7 Re: doktorku 10.02.17, 18:50

No coz,wszyscy dorosli ,kazdy tu czy tam wchodzi na wlasna odpowiedzialnosc ;
              A mnie sie podoba jak ciotki tam " wychowuja "zeruska big_grin.
              • kogucik.2872 Re: doktorku 10.02.17, 18:53
                weź nie ruszaj zera !! to taki świetny diagnosta !!

big_grin big_grin big_grin
                • kogucik.2872 Re: doktorku 10.02.17, 19:33
                  zeruś, wyjdź no o 4 w nocy przed familok
                  w niebo popatrz
                  kometa przeleci może cię dupnie ciulu ... big_grin
                  • al-szamanka Re: doktorku 10.02.17, 21:42
                    kogucik.2872 napisał:

> zeruś, wyjdź no o 4 w nocy przed familok
                    > w niebo popatrz
                    > kometa przeleci może cię dupnie ciulu ... big_grin
                    >

Myślisz, że wie w jakim kierunku spojrzeć?
                    • kogucik.2872 Re: doktorku 10.02.17, 21:56
                      dobra - zasięgnąłem informacji - musi paczeć ku mnie - czyli na wschód ! big_grin
                      • kogucik.2872 Re: doktorku 10.02.17, 22:04
                        oho... ! wylazły duchi big_grin niunia szczytuje......................... big_grin

forum.gazeta.pl/forum/w,92813,163356089,163356089,Fakty_i_mity_o_Misogino_wstep_do_kogucik_2872_z_DC.html
                        • kogucik.2872 Re: doktorku 10.02.17, 22:10
                          niuniu - czy ja wyprodukowałem teksty wielebnego ? big_grin
                          znaczy sekta ci mózg wyprała big_grin
                          ebolanka to teksty twojego guru ! big_grin
                          łapiesz ?
                          to guru pisał te brednie big_grin
                          ja je tylko skopiowałem big_grin
                          ale twoja opinia jest wobec tego bezcenna !! właśnie napisałaś co myślisz o wielebnym i jego sekcie ! big_grin
                          • m.maska Re: doktorku 10.02.17, 22:17
                            kogucik.2872 napisał:

> niuniu - czy ja wyprodukowałem teksty wielebnego ? big_grin
                            (...)
                            > ja je tylko skopiowałem big_grin
                            > ale twoja opinia jest wobec tego bezcenna !! właśnie napisałaś co myślisz o wie
                            > lebnym i jego sekcie ! big_grin
                            >

hahaha.....
                            • kogucik.2872 owsiku 11.02.17, 18:06
                              wklejam to, bo pokazuje ślicznie twoją mentalność.
                              Będzie ci przykro, bo tak się starałeś, a to również mnie nie rusza. Za to każdy, kto to przeczyta, nie będzie już miał wątpliwości kim (??) czym jesteś ...smile

1zorro-bis 10.02.17, 13:14
                              wiesz Kogut co? Nie chcialo mi sie juz tracic czasu ani klawiatury na takie NIC - jak Ty.
                              Otoz normalnie powinno sie miec wspolczucie dla ludzi chorych, skrzywdzonych przez los i przykutych do lozka lub wozka.
                              Niestety, w Twoim przypadku trudno u normalnego czlowieka o takie wspolczucie dla Ciebie. Jest wiel e ludzi podobnie chorych albo i duzo bardziej jak Ty - ludzi wspanialych, walczacych ze swoja choroba, dokonujacych cudow w technice , literaturze i sztuce. Przykladow moglbym Ci podac cala mase, ale to i tak bez sensu bo Ciebie Twoja zolc i nienawisc do ludzi zezarla juz do szpiku kosci. I co Ci zostalo biedny i chory czlowieku? Ano to, ze siedzisz nocami i dniami przy kompie, sledzisz ludzi, produkujesz dziesiatki nickow, snujesz intrygi - tylko po to aby - najpierw zaskarbic sobie swoja sympatie u tych ludzi a potem znienacka przywalic tej osobie czym sie da. Jest to tak nedzne i podle, ze moga Ci potwierdzic tylko ci ktorzy Cie poznali blizej i ci, ktorych juz na tym swiecie nie ma.
                              A wiesz co jest w tym wszystkim najwstretniejsze i najohydniejsze CWANIACZKU? Ano to, ze rzniesz "bochatera" na calego ukrywajac, swoja prawdziwa twarz i prawdziwe dane osobowe za wieloma nickami jak taki ZWYKLY najpodlejszy tchorz i szubrawiec. Dlatego jestes po prostu NIKIM - czlowiemkiem BEZ TWARZY i HONORU, ukrywajacym sie za swoja maska tlenowa, w ponurym mieszkanu z wlasnym wku...eniem i nienawiscia do swiata.
                              Niestety, nie mam dla Ciebie w tej chwili ani za grosz wspolczucia. Twoj....OWSIKsmirk
                              • kogucik.2872 doktorku 11.02.17, 18:16
                                dopóki ja płacę za swój net i ja kupuję sobie sprzęt a nie ty - chuj ci do tego ile sobie siedzę w necie. Jak mi się spodoba to będę siedział 24 h na dobę. Albo wstanę godzinę wcześniej i posiedzę 25 h big_grin
                              • blondynka.2801 Re: owsiku 11.02.17, 21:00
                                A ja myślę, że warto także zderzyć ze sobą dwa cytaty.
                                Z tego samego forum i z grubsza z tego samego czasu - +/- 1-2 dni.
                                Taka (piękna) teoria i (całkiem niepiękna) praktyka... smile
                                Uśmiechnęłam się, ale to w gruncie rzeczy smutne jest.

-----

Natomiast będę zawsze protestować przeciwko próbom dyskwalifikacji, deprecjacji, kompromitacji kogokolwiek w realu za pomocą pomówień, insynuacji, rzekomych prawd znalezionych gdzieś w necie, a wszystko tylko dla dokonania osobistych "rozliczeń", zemsty, odwetu, albo - co gorzej - "udowodnianiu prawd", jedynych, a z góry założonych, mających na celu nie tylko eliminację kogoś z netu, ale i zaszkodzenie mu w życiu realnym, rodzinnym,
                                zawodowym.

------

1zorro-bis 10.02.17, 13:14
                                wiesz Kogut co? Nie chcialo mi sie juz tracic czasu ani klawiatury na takie NIC - jak Ty.
                                Otoz normalnie powinno sie miec wspolczucie dla ludzi chorych, skrzywdzonych przez los i przykutych do lozka lub wozka.
                                Niestety, w Twoim przypadku trudno u normalnego czlowieka o takie wspolczucie dla Ciebie. Jest wiel e ludzi podobnie chorych albo i duzo bardziej jak Ty - ludzi wspanialych, walczacych ze swoja choroba, dokonujacych cudow w technice , literaturze i sztuce. Przykladow moglbym Ci podac cala mase, ale to i tak bez sensu bo Ciebie Twoja zolc i nienawisc do ludzi zezarla juz do szpiku kosci. I co Ci zostalo biedny i chory czlowieku? Ano to, ze siedzisz nocami i dniami przy kompie, sledzisz ludzi, produkujesz dziesiatki nickow, snujesz intrygi - tylko po to aby - najpierw zaskarbic sobie swoja sympatie u tych ludzi a potem znienacka przywalic tej osobie czym sie da. Jest to tak nedzne i podle, ze moga Ci potwierdzic tylko ci ktorzy Cie poznali blizej i ci, ktorych juz na tym swiecie nie ma.
                                A wiesz co jest w tym wszystkim najwstretniejsze i najohydniejsze CWANIACZKU? Ano to, ze rzniesz "bochatera" na calego ukrywajac, swoja prawdziwa twarz i prawdziwe dane osobowe za wieloma nickami jak taki ZWYKLY najpodlejszy tchorz i szubrawiec. Dlatego jestes po prostu NIKIM - czlowiemkiem BEZ TWARZY i HONORU, ukrywajacym sie za swoja maska tlenowa, w ponurym mieszkanu z wlasnym wku...eniem i nienawiscia do swiata.
                                Niestety, nie mam dla Ciebie w tej chwili ani za grosz wspolczucia. Twoj....OWSIKsmirk
                                • kogucik.2872 Re: owsiku 11.02.17, 21:09
                                  Blondi...............no czego Ty oczekujesz od owsika..............? big_grin
                                  • blondynka.2801 Re: owsiku 11.02.17, 21:14
                                    Uważnego czytania pięknych teorii wielebnicy???
                                    Najlepiej ze zrozumieniem czytanych treści???
                                    Za dużo?!? smile

(uduszę Cię kiedyś za tę Blondi tongue_out )
                                    • kogucik.2872 Re: owsiku 11.02.17, 21:17
                                      ale on nie umie czytać big_grin

( duś go ! duś go !! może jajko zniesie !! - ze Smolenia big_grin)

ale wiesz co.....................? mi się Blondi podoba - nabrała zupełnie innego wymiaru big_grin
                                      • blondynka.2801 Re: owsiku 11.02.17, 21:22
                                        To pierwszy chyba przypadek na świecie, że umie pisać (no, dobra, bardzo się stara), nie umiejąc czytać smile

(a Ty nic, tylko o rozmnażaniu tongue_out big_grin )

Ale mnie się nie podoba tongue_out , a poza tym obieeeeecaaaałeeeś... smile
                                        • kogucik.2872 Re: owsiku 11.02.17, 21:25
                                          kurna no...........nic innego na razie nie przychodzi mi do głowy. No obiecałem, ale jeśli pomyślisz, że Blondi to coś bardzo pozytywnego.......big_grin Z czasem coś wymyślę, ale wierz mi - teraz Blondi piszę z ogromną sympatią.
                                          • blondynka.2801 Re: owsiku 11.02.17, 21:27
                                            Ok smile
                                            Miłego wieczoru
                                            • kogucik.2872 Re: owsiku 11.02.17, 21:32
                                              tylko bez fochów mi tu !!! big_grin
                                              • blondynka.2801 Re: owsiku 11.02.17, 21:36
                                                Jakich fochów???
                                                Patrz, kwiatki sypię na dobranoc smile
                                                • kogucik.2872 Re: owsiku 11.02.17, 21:39
                                                  zaraz zacznę kichać na pyłki !! big_grin
                                                  • blondynka.2801 Re: owsiku 11.02.17, 21:41
                                                    tylko bez fochów mi tu! big_grin

Dobranoc smile
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 11.02.17, 21:43
                                                    to nie foch tylko alergia !! big_grin

Dobrej big_grin
                                                    Blondi !! big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 25.02.17, 20:02
                                                    owsiku....................jakiś ty dzielny i mundry......................... big_grin
                                                  • al-szamanka Re: owsiku 25.02.17, 20:04
                                                    kogucik.2872 napisał:

> owsiku....................jakiś ty dzielny i mundry......................... big_grin
                                                    >

jak to dziambelek big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 25.02.17, 20:06
                                                    albo maupa jakaś big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 09:22
                                                    owsiku
                                                    czyżbyś w czasie nieobecności pracował nad elokwencją... big_grin
                                                    skoro wiesz, co pisze hołota, to znaczy, że sam pilnie czytasz każde słowo na reklamowanych przez ciebie forach ty śmieszny hipokryto big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 10:18
                                                    to uważaj owsiku, teraz będzie trudne. Słowa najtrudniejsze ci wytłuszczę, żebyś mógł sobie wyguglować.

Jedni wynoszą z domu odrobinę kultury, inni .............srebrną zastawę po babci.
                                                    Domyślam się, do których należysz.
                                                    Mnie natomiast mierzi hołubienie frustrata, który jest w stanie zrobić wszystko, żeby tylko w jakikolwiek sposób zaistnieć.
                                                    Ale owe oklaski i gratulki świadczą przede wszystkim o klaskających.
                                                    Dla mnie człowiek - mocno dorosły człowiek, który dla zdobycia nagrody w jakimś amatorskim konkursie, posuwa się do zerżnięcia cudzych tekstów - a potem - jedyne emocje, jakie prezentuje, to wściekłość, że go ktoś złośliwie podpierdolił, złość, że zabrali nagrody, oraz niepokój - jak to ukryć, żeby na forum się nie wydało - to moralne dno. Co było zresztą kluczowym powodem, dla którego przestałem z tym dnem rozmawiać.
                                                    Już raz klaskaliście głośno. Żeby potem wycofać się po cichutku.
                                                    Ja nawet rozumiem, że są ludzie, którzy muszą za wszelką cenę stale się dowartościowywać. Życie czasem bywa wredne.
                                                    Ale te wieczne gratulki za wierszyki, jakieś głupotki o umartych dzieciach - to jedynie strasznie infantylny sposób na łatanie braków emocjonalnych.
                                                    Takie - być albo nie być - za wszelką cenę.
                                                    Takie - pacz pacz mama, tata - jestem dobly ! Dostałem naglodę !

skoro gratulki mają miejsce w przestrzeni publicznej - to ja je sobie będę komentował ile tylko mi się zechce, będąc częścią tejże.

W jednym konkursiku wilczy bilet za plagiat. Kompromitacja w środowisku. Wstyd.
                                                    Ale parcie na istnienie jest silniejsze. Konkursików jest wiele. Ze wszystkich nie wywalą.
                                                    No to gratulki uporu. W sumie walka o poczucie własnej wartości zasługuje na pochwałę.
                                                    Byle się tak nie ośmieszać, bo to splendoru nijak nie dodaje.
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 10:44
                                                    (przędą oj przędą mozolnie, acz nieudale(??), bo talentu nie staje)

wielebny.........tobie też nie staje, o czym przesz już wszyscy wiedzą big_grin
                                                    i się chyba z rana ciut rąsie częsą......big_grin
                                                  • al-szamanka Re: owsiku 05.03.17, 10:50
                                                    kogucik.2872 napisał:

> Dla mnie człowiek - mocno dorosły człowiek, który dla zdobycia nagrody w jakimś
                                                    > amatorskim konkursie, posuwa się do zerżnięcia cudzych tekstów - a potem - jed
                                                    > yne emocje, jakie prezentuje, to wściekłość
                                                    , że go ktoś złośliwie podpierdolił,
                                                    > złość, że zabrali nagrody, oraz niepokój - jak to ukryć, żeby na forum się nie
                                                    > wydało - to moralne dno
                                                    . Co było zresztą kluczowym powodem, dla którego
                                                    > przestałem z tym dnem rozmawiać.

Hej, Kogucie, to jest tak trudne, że samo dno moralne też tego nie rozumie. Popełniło paskudny plagiat, złodziejstwo - każdy normalny człowiek, gdyby coś takiego zostało, jak w jego przypadku, ujawnione, spaliłby się ze wstydu, a ten nie, nieustannie samą swoją obecnością przypomina wyjątkową obrzydliwość czynu. Wyobrażam sobie jak koledzy po fachu wyśmiewają go poza plecami i jak bardzo mają go za śmiecia... bo w końcu z wielką satysfakcją ogłoszone to zostało w medycznym piśmie.
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 11:07
                                                    popełniło śmieszny plagiat.
                                                    Prędzej bym zrozumiał szczyla, któremu się nie chciało pracy pisać, to zerżnął i go złapali. Ten sam wymiar, ale szczyl młody i głupi, a obrona pracy to jakiś niby start w przyszłość, a nie dyplomik w amatorskim konkursie na wierszyk.
                                                    Ale spytam doktorka, który obejmował w zeszłym roku patronat nad konkursem - jak raz z Lublina i jak raz - świetnie go znam - o wydźwięk plagiatów na podobnych imprezach i o gratulki dla zdobywców dyplomików.
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 11:11
                                                    przezabawne.......................

Ideą Konkursu jest zwrócenie uwagi, poprzez twórczość literacką, na szczególną wrażliwość, jaka musi cechować dobrego lekarza, by potrafił właściwie odczytywać potrzeby chorego.

www.mp.pl/wena/
                                                    (tak tak, ja wiem, że teraz to nie ten konkurs. To tamten....big_grin)
                                                  • a74-7 Re: owsiku 05.03.17, 11:16
                                                    czyli po polsku : co ma piernik do wiatraka ;-D big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 11:40
                                                    to właśnie z tamtego, którego mottem było budowanie wrażliwości - wielki tfurca został wyj....rzucony z hukiem za coś kompletnie niezrozumiałego. Stawanie do konkursiku z cudzym tekstem to chyba desperacja.
                                                    No i dla każdego normalnego człowieka, taki ktoś traci twarz i wiarygodność.
                                                    Jak pacykarz machnie bohomaz, kopiując cudze dzieło - to go nazwą fałszerzem, a on sam straci renomę, jeśli taką posiadał. Fałszerzami zwykle zostają ci, co może i talentu ciut mają, ale za to zero własnych pomysłów. Proste jak konstrukcja cepa.
                                                  • a74-7 Re: owsiku 05.03.17, 11:43
                                                    No i kiepski zlodziej, bo dal sie nakryc smile
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 11:50
                                                    trudno, żeby nie, skoro fragmenty wystarczyło wpisać w google i wyskakiwały dwa artykuły, publikowane kiedyś w sieci. Były zerżnięte na żywca.
                                                    Ale wiesz ? To, że go wyj...........rzucili, to nie była wina tego, że zerżnął teksty, tylko jakiegoś złośliwca (chyba nawet wskazał wtedy na Klarę) który go do komisji podpierdolił.
                                                    Zero wstydu. Zero refleksji. Tylko wściekłość, że zabrali nagrody, przez czyjąś złośliwość. Tego się nawet określić nie da.
                                                  • m.maska Re: owsiku 05.03.17, 12:06
                                                    kogucik.2872 napisał:

> trudno, żeby nie, skoro fragmenty wystarczyło wpisać w google i wyskakiwały dwa
                                                    > artykuły, publikowane kiedyś w sieci. Były zerżnięte na żywca.
                                                    > Ale wiesz ? To, że go wyj...........rzucili, to nie była wina tego, że zerżnął
                                                    > teksty, tylko jakiegoś złośliwca (chyba nawet wskazał wtedy na Klarę) który go
                                                    > do komisji podpierdolił.
                                                    > Zero wstydu. Zero refleksji. Tylko wściekłość, że zabrali nagrody, przez czyjąś
                                                    > złośliwość. Tego się nawet określić nie da.
                                                    >

Klare? shock a przeciez nikt tekstu nie znal, bo nie byl publikowany - wiec skad? ze niby te sep, ktory plakal, modlil sie i palil? tego nikt na powaznie nie bral, ze z takim bzdetem na konkurs polecial...
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 12:08
                                                    a jednak...
                                                  • m.maska Re: owsiku 05.03.17, 12:31
                                                    kogucik.2872 napisał:

> a jednak...
                                                    >

Jasne, wszyscy wokol winni, ze sie wydalo... i laury odebrali...
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 12:39
                                                    dla mnie jest to po prostu niezrozumiałe.
                                                    Jak nisko trzeba upaść, żeby coś takiego zrobić, a potem, jakby nigdy nic dalej się sadzić, udawać guru, kreować się na elity.
                                                    Ja bym się ze wstydu do mysiej dziury schował. A nie piał na swoją cześć. Reszta nie lepsza, skoro taki "zgrzyt" im w niczym nie przeszkadza. Widać w tych kręgach jest to zachowanie normatywne. Jak to mówią - swój swego pozna.
                                                    Sztywniactwo, epatujące pozorną wyższością, kultem jednostki, butą. Prawdziwe sukcesy bronią się same. Nie trzeba piać na cześć. Stąd tylko śmiech ogarnia, jak na siłę się próbuje jeden z drugim wylansować.
                                                  • al-szamanka Re: owsiku 05.03.17, 12:14
                                                    kogucik.2872 napisał:

> to właśnie z tamtego, którego mottem było budowanie wrażliwości - wielki tfurca
                                                    > został wyj....rzucony z hukiem za coś kompletnie niezrozumiałego. Stawanie do
                                                    > konkursiku z cudzym tekstem to chyba desperacja.
                                                    > No i dla każdego normalnego człowieka, taki ktoś traci twarz i wiarygodn
                                                    > ość.
                                                    > Jak pacykarz machnie bohomaz, kopiując cudze dzieło - to go nazwą fałszerzem, a
                                                    > on sam straci renomę, jeśli taką posiadał. Fałszerzami zwykle zostają ci, co m
                                                    > oże i talentu ciut mają, ale za to zero własnych pomysłów. Proste jak konstrukc
                                                    > ja cepa.

A czy plagiator ma w ogóle twarz?
                                                    Czy ją kiedykolwiek miał?
                                                    Podejrzewam, że już od zawsze "zabezpieczał" w ten sposób twórczość innych - ma to we krwi.
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 12:21
                                                    trzeba by w wolnej chwili popatrzeć na "dzieła"
                                                  • al-szamanka Re: owsiku 05.03.17, 13:06
                                                    kogucik.2872 napisał:

> trzeba by w wolnej chwili popatrzeć na "dzieła"
                                                    >

Kiedyś nie zwracałam na to uwagi, ale przecież wiadomo było, że sam z siebie nic, tylko podczepiał się, a to pod Sienkiewicza, Mickiewicza, a to pod Małego Księcia, czy Calineczkę... nawet pod moją Julenkę.
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 13:46
                                                    dla lansera jest afera
                                                    ci bez lansu to dlań zera
                                                    gdy nie pławisz się w zachwycie
                                                    owsik szuka cię w odbycie
                                                    tylko poklask dlań się liczy
                                                    więc usilnie ćwiczy.....ćwiczy...... big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 13:49
                                                    I tak w zwiazku z tym - mamy wsrod holoty "wybitnych" lekarzy, literatow, malarzy ...ba! nawet prawnikiw!

nooo..... big_grin big_grin big_grin
                                                  • a74-7 Re: owsiku 05.03.17, 14:14
                                                    nie mow, tak sie sam przedstawil???
                                                    No,no, odwazny
                                                  • kalllka Re: owsiku 05.03.17, 13:51
                                                    Na tym to polega.. żerował na emocjach..
                                                    Na poczuciu dumy z własnych osiągnięć., np.
                                                    Na 'dobrej zabawie' która odruchowo.. skupia różnych ludzi z różnych środowisk.
                                                    Im więcej zamieszania i bałaganu informacyjnego tym łatwiej tym sterować.. zobacz ilu szacownym ludziom, szamanko., zeżarł dobra opinie...
                                                    uncertain już rozumiesz na czym to polegało?
                                                  • kogucik.2872 Re: owsiku 05.03.17, 13:54
                                                    dlatego trzeba mieć złą opinię, tak jak ja big_grin wtedy żaden frustrat niczego mi nie zeżre big_grin
                      • al-szamanka Re: doktorku 10.02.17, 22:06
                        kogucik.2872 napisał:

> dobra - zasięgnąłem informacji - musi paczeć ku mnie - czyli na wschód ! big_grin
                        >

Ale czy wie trzeba patrzeć do góry?
                        • kogucik.2872 Re: doktorku 10.02.17, 22:07
                          nie no - z dołu !! big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka