jut-ra 09.10.09, 00:16 ...już na świecie Dziękuję raz jeszcze wszystkim osobom, które wspierały mnie w wyborze imienia! Dodam tylko, że imię mojej córeczki wzbudziło swoistą sensację na oddziale noworodków. Jedna z pielęgniarek wyznała mi, że razem z koleżankami od razu zwróciły na nie uwagę i wszystkie były zachwycone jego "świeżością" na tle innych. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aedo Re: Moja Melania... 09.10.09, 08:13 Graltuluję! Imię ogromnie mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Moja Melania... 09.10.09, 08:35 serdeczne gratulacje dla rodziców i córeczki dużo zdrowia dla małej Melanii Odpowiedz Link Zgłoś
makarcia Re: Moja Melania... 09.10.09, 20:21 Gratuluję Melki. Ja mam już prawie trzyletnią Melanię i ciągle jestem zachwycona tym imieniem i jego odmianami. Wszystkim zazwyczaj tez się podoba. Melania występuje też w wielu obcych językach. Super. Natomiast denerwuje mnie czasami , ze na Amelie mówią Melka, bo to łatwiejsze niż Amelka Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Moja Melania... 09.10.09, 22:54 gratuluje, melania mi sie podoba, choc miałabym stracha nadac je dziecku. Moja córa ma bardziej klasyczne imię Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Moja Melania... 12.10.09, 11:45 Gratuluję i wszystkiego najlepszego dla małej Melanki! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Moja Melania... 12.10.09, 23:08 Gratuluję z całego serca! Jak to miło, że mała Melanka od narodzin spotyka się z zachwytami na temat swojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: Moja Melania... 13.10.09, 21:32 Melanka - tak własnie do niej mówimy Ale dla uczciwości muszę dodać, że imię spotyka się nie tylko z zachwytami. Ale czy którekolwiek imię się spotyka...? Dziękuję wszystkim za miłe słowa! Odpowiedz Link Zgłoś