nadia00 13.02.04, 02:51 jestem w 20 tygodniu ciazy i zastanawiam sie nad imieniem dladzidzi.nie znam jeszcze plci.chlopcu chcialabym dac na imie oliver lub maksymilian.a jesli chodzi i dziewczynke to strasznie podoba mi sie imie nadia.co wy na to drogie ciezaroweczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1000 Re: a moze nadia?? 13.02.04, 10:23 to juz wiemy jakie imie przegoni julie w rankingu popularnosci. )) znam trzy dziewczyny w ciazy i u kazdej "nadia" jest brana powaznie pod uwage. imie jest ladne, krotkie, szybko sie je zapamietuje - ma wszelkie szanse zostac hitem w najblizszym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Re: a moze nadia?? 13.02.04, 10:59 Nadia to zachodnia, skrócona wersja imienia Nadieżda, po polsku - Nadzieja. Wybór należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: a moze nadia?? 13.02.04, 11:35 Wprawdzie nie jestem "ciężaróweczką", ale odpowiadam Imię Nadia bardzo mi sie podoba! Dobry wybór. Imiona dla chłopców także bardzo ładne. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: a moze nadia?? 14.02.04, 09:55 Czesc ! Mnie tez sie podoba,ale mojemu mezowi nie bo troszke za rosyjskie. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś