Gość: mimi IP: 77.236.0.* 16.04.10, 16:24 Jarosław - czy ktoś planuje nadać to imię? U mnie jest ostatnie na liście, a jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: a może Jarosław? 16.04.10, 16:42 Nie lubię. Może dlatego, że nazwałam tak kiedyś swoją rybkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariella Re: a może Jarosław? IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.10, 17:50 z powodow wiadomych - nigdy Za to mam problem z Lechem ))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: a może Jarosław? 16.04.10, 18:09 Gość portalu: ariella napisał(a): > z powodow wiadomych - nigdy Za to mam problem z Lechem ))) > pozdr A jakie to są wiadome powody? I jaki masz problem z Lechem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprysiowa Re: a może Jarosław? IP: *.centertel.pl 16.04.10, 18:05 Jarosław to imie jest juz mocno nacechowane..... negatywnie, chociaz Jaro dla nastolatka całkiem sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: a może Jarosław? 16.04.10, 18:24 U mnie jest spalone już od podstawówki, a teraz także nie dzieje się nic takiego, co by nastrajało mnie do niego pozytywnie. Za to Jarogniew jest MSZ w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: a może Jarosław? 16.04.10, 18:40 lubię zdrobnienie Jarek, ale pełnej formy bardzo nie lubię. zdecydowanie wolę Jaromira. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: a może Jarosław? 16.04.10, 18:43 Nigdy mi się specjalnie nie podobał. Donald zresztą też nie Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: a może Jarosław? 16.04.10, 18:52 jak dla mnie przeciętne ale podoba mi się Jarek gdybym miałą wybierać z imion na J to wybrałabym Jerzego Odpowiedz Link Zgłoś
ashton a Jaromin? 19.04.10, 10:28 Dawno temu czytałam książkę (polski autor), której bohaterem był Jaromin właśnie - czy to imię to wytwór wyobraźni autora? Jarosław nie podoba mi się od zawsze, bez politycznych skojarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: a Jaromin? 19.04.10, 21:10 ashton napisała: > Dawno temu czytałam książkę (polski autor), której bohaterem był > Jaromin właśnie - czy to imię to wytwór wyobraźni autora? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: a może Jarosław? 19.04.10, 20:58 I znowu o Lechu ... Przecież wątek jest wyraźnie o Jarosławie, załóżmy nowy o Lechu. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: a może Jarosław? 20.04.10, 22:46 sorki, nie czytłam przedmówczyń, tak mi sie jakoś pierwsze skojarzenie nasunęło, ciekawe czemu... Co do Jarosława, nie cierpię tego imienia, no więc zdecydowanie wybarałabym Jaromira (ale nigdy jako Jarka) Odpowiedz Link Zgłoś