Gość: ad IP: *.chello.pl 11.05.10, 16:25 Witam. Pytam z ciekawości - jakie imię według Was powinna nosić siostra Miłosza? Do zastanowienia zainspirowała mnie obecna sytuacja wśród moich znajomych. Otóż w ciągu ostatnich 2-3 miesięcy trzem znajomym parom urodziły się córki. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że wszystkie trzy pary mają synów - właśnie Miłoszów Dziewczynki otrzymały imiona Łucja, Natalia oraz Bianka. Które z tych imion według Was najlepiej brzmi razem z Miłoszem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liliowewzgorze Re: Siostra Miłosza 11.05.10, 17:14 najlepiej pasuja wg mnie Łucja i Bianka. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Siostra Miłosza 12.05.10, 08:50 Gość portalu: ad napisał(a): > Pytam z ciekawości - jakie imię według Was powinna nosić siostra > Miłosza? ja uważam, że powinna nosić takie imię, jakie się jej rodzicom podoba a z 3 wymienionych mnie też najbardziej odpowiada Łucja. pozostałych nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: Siostra Miłosza IP: *.gemini.net.pl 12.05.10, 12:12 Miłosz i Łucja bardzo ładnie. Zestaw z Natalią może być. Bianka i Miłosz jakoś mi nie pasują. Znam kilka par mających pierwszego syna Miłosza, a potem córkę. Dziewczynki maja imiona: Oliwia, Ewa, Weronika, Pola. Może któreś z nich Cię zainspiruje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Siostra Miłosza IP: *.and-net.pl 13.05.10, 01:07 najbardziej pasuje mi Miłosz i Łucja Odpowiedz Link Zgłoś
senait Re: Siostra Miłosza 18.05.10, 07:49 Mam kuzyna Miłosza, jego siostra to Malwina. Odpowiedz Link Zgłoś