Gość: bati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.10, 11:59 Chłopcy: 9 Michał 7 Antoni 6 Adam Jan Jakub 5 Bartosz Kacper 4 Mikołaj 3 Franciszek Igor Ignacy Marcel Piotr Stanisław Szymon 2 Aleksander Błażej Damian Dawid Karol Krystian Krzysztof Oskar Paweł Patryk Sebastian Wojciech 1 Alan Aleks Alex (polskie nazwisko) Artur Benjamin Borys Cyprian Dominik Filip Ginter (polskie nazwisko) Grzegorz Julian Konrad Leon Maciej Mateusz Maksymilian Marcin Markus (polskie nazwisko) Miłosz Natan Nikodem Radosław Ryszard Stefan Tomasz Wiktor Dziewczynki: 8 Julia 7 Maja 5 Maria Natalia 4 Alicja Emilia Lena Małgorzata Weronika Zofia Zuzanna 3 Amelia Oliwia 2 Aleksandra Adriana Hanna Helena Liliana Martyna Milena Nina Olga Pola 1 Adrianna Anastazja Angelina (polskie nazwisko) Antonina Barbara Bianka Blanka Dorota Gabriela Inga Jagoda Judyta Kaja Kamila Karolina Karola Klaudia Klara Malwina Matylda Michalina Monika Nadia Natasza Nela Róża Sylwia Urszula Wiktoria U chłopców najbardziej zaskoczył Ginter. U dziewczynek Angelina i Karola. Cieszy pojawienie sie Cypriana, Ingi, Anastazji, i dawno nie widzianej Sylwii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bati Re: bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.10, 12:01 Benjamin i Tomasz Maksymilian i Oskar Krystian i Kacper Stanisław i Jan Adrianna i Aleksander Staś i Jaś - oklepane Adrianna i Aleksander- bardzo mi się spodobały Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: bliźnięta 20.06.10, 18:34 Benjamin i Tomasz-nie lubię tych imion Maksymilian i Oskar-nie podoba mi sie Krystian i Kacper-nie podoba mi sie Stanisław i Jan-oczywiste zestawienie Adrianna i Aleksander-podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: bliźnięta 20.06.10, 19:49 Benjamin i Tomasz - nie podoba mi się, wolałabym Beniamina i Tomasza Maksymilian i Oskar - nie lubię tych imion, a w zestawie tym bardziej mi się nie podobają Krystian i Kacper - jw. Stanisław i Jan - ok, pasuje Adrianna i Aleksander - nie lubię Adrianny, ale ok Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: bliźnięta 21.06.10, 23:43 Krystian i Kacper uważam za bardzo nieudany zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dwa imiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.10, 12:06 Alex Jeremi Artur Sebastian Bartosz Piotr Cyprian Krzysztof Ginter Feliks Jan Krzysztof Jan Stanisław Kacper Jacek Karol Cyryl Karol Dariusz Leon Nikodem Mikołaj Jerzy Mikołaj Paweł Wojciech Marcin Adriana Apolonia Adriana Małgorzata Amelia Maria Barbara Maria Emilia Zofia Gabriela Wiktoria Hanna Eliza Helena Kaja Lena Maria Maja Aleksandra Natalia Maria Zofia Ada Zuzanna Ewa Najbardziej podoba mi się Adrianna Apolonia. Hanna Eliza - szkoda że nie odwrotnie Helena Kaja - szkoda że nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: dwa imiona 20.06.10, 18:43 Alex Jeremi-szkoda,że nie odwrotnie i nie Aleksander Artur Sebastian-nie przepadam za tymi imionami Bartosz Piotr-może być Cyprian Krzysztof-nie lubie Cypriana Ginter Feliks- Jan Krzysztof-Bielecki Jan Stanisław-ok Kacper Jacek-nie podoba mi się Karol Cyryl-nie lubie Cyryla Karol Dariusz-ok Leon Nikodem-nie podoba mi się Mikołaj Jerzy-ok Mikołaj Paweł-ok Wojciech Marcin-nie podoba mi się Adriana Apolonia-ok,lepiej brzmi dla mnie Adrianna Adriana Małgorzata-ok Amelia Maria-wolałabym odwrotnie Barbara Maria-nie podoba mi się Emilia Zofia-ok Gabriela Wiktoria-ok Hanna Eliza-nie podoba mi się,bo nie lubie Elizy Helena Kaja-nie podoba mi się Lena Maria-nie podoba mi się Maja Aleksandra-wolałabym odwrotnie Natalia Maria-wolałabym odwrotnie Zofia Ada-Adrianna Zofia byłoby fajnie Zuzanna Ewa-wolałabym odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: dwa imiona 20.06.10, 23:03 Alex Jeremi - ale mieszanka Artur Sebastian - nie lubię Sebastiana Bartosz Piotr - może być Cyprian Krzysztof - może być Ginter Feliks - nie podoba mi się Jan Krzysztof - ok Jan Stanisław - ok Kacper Jacek - nie podoba mi się to połączenie Karol Cyryl - oba imiona mi się podobają, ale razem kiepsko brzmią Karol Dariusz - może być Leon Nikodem - niezbyt mi się podoba to połączenie Mikołaj Jerzy - ok Mikołaj Paweł - ok Wojciech Marcin - ok Adriana Apolonia -szkoda, że nie odwrotnie Adriana Małgorzata - jw. Amelia Maria - niezbyt podoba mi się to połączenie, poza tym wolałabym odwrotnie Barbara Maria - ok Emilia Zofia - ok Gabriela Wiktoria - może być Hanna Eliza - może być Helena Kaja - może być, chociaż Kaja mi się nie podoba Lena Maria - oj, nie podoba mi się Maja Aleksandra - szkoda, że nie odwrotnie Natalia Maria - jw. Zofia Ada - Ada mi się nie podoba Zuzanna Ewa - szkoda, że nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona 21.06.10, 23:44 Bardzo zgrzyta Alex Jeremi oraz Lena Maria. Zaskoczył mnie Ginter Feliks. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: WnŚ Warszawa 19-20.06.2010 20.06.10, 17:26 CHŁOPCY: Podoba mi się Leon, Ryszard. DZIEWCZYNKI: Podoba mi się Helena, Róża, Urszula. BLIŹNIĘTA: Adrianna i Aleksander mają swój wdzięk. DWA IMIONA: Alex Jeremi - mieszanka wybuchowa (mam nadzieję, że nie "Dżeremi" ) Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 19-20.06.2010 20.06.10, 18:32 O, tym razem Michał na czele.Ginter? może mama jest Niemką? Grzegorza,Natana,Nikodema nie lubię fajnie:Leon, Ryszard Julia znowu górą.Aż 4 Małgorzaty. Podoba mi się:Adriana,Helena,Liliana,Olga, Dorota, Gabriela,Róża,Urszula. Angelina???? A Karola to pewnie od Karoliny. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 19-20.06.2010 21.06.10, 23:44 magducha78 napisała: > O, tym razem Michał na czele.Ginter? może mama jest Niemką? Niemka by się chyba w życiu na GIntera nie zgodziła Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: WnŚ Warszawa 19-20.06.2010 20.06.10, 19:37 CHŁOPCY Na plus: Cyprian, Julian, Leon, Stefan. Nie podobają mi się: Alan, Aleks, Alex, Benjamin (ale Beniamin podobałby mi się bardzo), Ginter, Markus, Natan. DZIEWCZYNKI Na plus: 2 Liliany, Anastazja, Inga, Judyta, Michalina, Róża, Urszula. Zaskoczyły mnie aż 4 Małgorzaty i Dorota. Nie podoba mi się Klaudia, Sylwia, Monika, Nela. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 19-20.06.2010 21.06.10, 18:18 CHŁOPCY : Fajni są Cyprian, Ryszard i Stefan. Kompletnie nie przemawiają do mnie Aleks, Alex, Benjamin (nosz jak można nadać imię z błędem?!), Ginter i Markus. DZIEWCZYNKI: Zaskoczyły mnie aż 4 Małgorzaty. Na plus : Anastazja, Judyta i Urszula. Angelina wywołała u mnie dreszcz na plecach, grrr Nie wiem z kolei jak odnieść się do Karoli, niby wiki mówi, że to jedna z żeńskich wersji Karola, ale mam mieszane uczucia. BLIŹNIĘTA : Ani trochę nie podoba mi się zestaw Benjamin + Tomasz, Krystian + Kacper i Jan + Stanisław - faktycznie oklepani. DRUGIE IMIONA : Wzrok na dłużej zatrzymał mi się przy Cyprianie Krzysztofie i Leonie Nikodemie. Reszta bez zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: WnŚ Warszawa 19-20.06.2010 22.06.10, 05:37 4 Małgorzaty!!! normalnie zaczynam się irytować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julianna76 Re: WnŚ Warszawa 19-20.06.2010 IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.10, 15:41 CHŁOPCY: Szkoda, że Michał i Franciszek wciąż popularni, lubię te imiona Podoba mi się Błażej, Borys, Cyprian, Miłosz, Ryszard. Gratuluję odwagi rodzicom Stefanka. Wielkie nie dla Aleksa i Alexa... Markus kompletnie mnie rozbroił Może matka jest Włoszką. Oby Co to jest Ginter? DZIEWCZYNKI: Podoba mi się Blanka, Judyta, Klara, Liliana, Malwina, Róża. Bardzo mnie zdziwiła Karola... Angelina IMO koszmarna. DWA IMIONA: Szkoda, że Alex Jeremi i Ginter Feliks nie mają imion odwrotnie. Źle brzmiące zestawy to moim zdaniem: Amelia Maria, Kacper Jacek, Karol Cyryl. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 19-20.06.2010 22.06.10, 19:52 Gość portalu: julianna76 napisał(a): > Szkoda, że Alex Jeremi i Ginter Feliks nie mają imion odwrotnie. Ginter jest imieniem nadawanym w Polsce od średniowiecza. Bardzo mnie zaciekawili jego rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelina Re: WnŚ Warszawa 19-20.06.2010 IP: *.osk.pl 22.06.10, 16:48 Mnie zaskoczyło pojawienie się mojego imienia Odpowiedz Link Zgłoś