uwierz_mirando 15.10.10, 21:48 Ostatnio czytałam artykuł o pani Terelizie Braun, wolontariuszce ruchu ATD Czwarty Świat. Spotkał się ktoś z Was z tym imieniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Tereliza 15.10.10, 23:44 Ja się nie spotkałam. I nie podoba mi się owo imię. Kojarzę je bardzo naukowo (hydroliza, analiza itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Tereliza 16.10.10, 00:59 Mam podejrzenie, graniczące z pewnością, że to jedyna Tereliza w kraju. Na forum był już wątek nt podobnego imienia-Nikoliza. Imię mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
justii23 Re: Tereliza 16.10.10, 07:43 dalenia napisała: > Ja się nie spotkałam. I nie podoba mi się owo imię. Kojarzę je bardzo naukowo ( > hydroliza, analiza itp.) podpisuje się pod tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_o Re: Tereliza IP: 189.146.107.* 18.10.10, 06:52 Ha, ha, mam identyczne skojarzenia z dalenia. Mnie sie od razu skojarzylo z hemoliza. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia-9 Re: Tereliza 16.10.10, 07:50 Nie znam nikogo o takim imieniu.Nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Tereliza 17.10.10, 12:36 To chyba jakieś połączenie Teresy i Elizy, google nie daje wielu rezultatów, ale jeśli są, to z krajów latynoamerykańskich (chyba), a Rymut Terelizy nie wykazuje - być może jest to rodzaj pseudonimu przyjętego przez tę kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
bluejanet Re: Tereliza 18.10.10, 11:25 Takie pytanie na marginesie: Jakie imiona odnotowuje Rymut? - osob urodzonych w Polsce, Polakow zamieszkalych w Polsce, czy majacych polski pesel (osoby rowniez urodzone za granica)? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Tereliza 18.10.10, 11:41 bluejanet napisała: > Takie pytanie na marginesie: > Jakie imiona odnotowuje Rymut? - osob urodzonych w Polsce, Polakow zamieszkaly > ch w Polsce, czy majacych polski pesel (osoby rowniez urodzone za granica)? To dane z PESEL. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Tereliza 17.10.10, 17:49 Dla mnie brzmi to jak nazwa jakiejś jednostki chorobowej. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Tereliza 18.10.10, 00:21 Nie podoba mi sie, kojarzy mi sie z nielubiana Charlize. Odpowiedz Link Zgłoś