Gość: asionka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 14:08 witam Dzis spotkalam kolerzanke w parku z synkiem 2 miesieczym nadla mu imie SYLWIN MAREK. podoba sie wam to imie.....bo ja dla mnie bardzo orginalne,wrecz dziwne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Sylwin?? 13.03.11, 14:34 Oryginalne jest z pewnością. Mnie nie przekonuje, bo wydaje mi się być nieco zniewieściałe. Poza tym generalnie nie przepadam za wszelkimi "Sylwami" (zupełnie nie podoba mi się ani Sylwia, ani Sylwester, ani inne tego typu). Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Sylwin?? 13.03.11, 14:56 nie wiem czy mi się podoba, ale jest bardzo rzadkie. osobiście znałam kiedyś jednego Sylwina, który teraz ma około 30 lat. także mnie nie dziwi, ale niektóre imiona są jednak bardziej kobiecie niż męskie. skoro jej się podobało to nadała i fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Sylwin?? 13.03.11, 14:57 a jest nawet w wilki. pl.wikipedia.org/wiki/Sylwin_(imi%C4%99) Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Sylwin?? 13.03.11, 21:00 nie spotkałam nikogo o takim imieniu. Nie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Sylwin?? 19.03.11, 00:30 Brzmi bardzo ciekawie, jako zestaw również - i cieszę się, choć sama bym nie wybrała Sylwina dla swojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś