cynta 26.08.11, 13:26 ... dla 2 mini jamniczek... Wiem ze o pieskach i wiem ze juz bylo ale nie znajduje niczego co by mi pasowalo. To drugie imie ma byc prawdopodobnie dla suni czarnej z kremowym. Koniecznie kwiatowo-ogrodowe Zabawcie sie! dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyczyny Re: Petunia i ...? 26.08.11, 13:39 Hortensja przyszła mi do glowy, tylko pewnie troche za dlugie... może: Melisa? Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Petunia i ...? 26.08.11, 15:49 Petunia i... Hiacynta? Nasturcja? Petunia świetna Uwielbiam jamniczki. Ps. Chyba, że z angielska: Poppy i Daisy Odpowiedz Link Zgłoś
cynta zapomnialam... 26.08.11, 19:23 ze to ma byc wymawialne po angielsku czyli tak samo lub podobnie brzmiace w obu jezykach. Nie chcialabym aby oba sie konczyly na -nia bo Nianie nam z tego wyjda (juz i tak do psa zawolalm Petylda bo dziecko jest Matylda i jeszcze wydaje mi sie ze powinno to imie byc "mocne" bo mnie sie czarne zwierzatka kojarza z wieksza werwa, czy nawet agresywnoscia. Werbena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynta a dla chlopca? IP: 206.197.217.* 29.08.11, 22:40 jak w temacie ... ? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: a dla chlopca? 29.08.11, 23:48 szafran, tycjan, szafir, kasztan, jantar Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Petunia i ... Ogrodowi 07.09.11, 20:38 bedzie chlopiec, tez dlugowlosy tez miniaturowy tyle ze blondyn, znaczy sie jasny kremowy (ona jest jasna ale ma ciemniejsze po wierzchu i na koncach. Wychodzi nam poki co Petunia i Bratek Ogrodowi (jakos sobie anglojezyczni dadza rade z tym bratkiem) , macie jakies inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Petunia i ... Ogrodowi 09.09.11, 10:55 Petunia i Lily A dla chłopaka: Floks Jamniki kocham miłością wielką od dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cynta jest Petunia i ... 12.09.11, 12:34 .... Florian Flox mi sie spodobal ale malzon przekrecil w ktoryms momencie i jechalismy juz po Floriana. Pasuje jak ulal, jest duzy i niezdarny... a razem tworza przeslodka pare przyjaciol .. Dzieki wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś