szczekuszka 28.06.04, 14:30 Jest sporo Ignaców, za to Ignacji jak na lekarswto. Mnie sie to imie na poczatku wydawalo dziwne, aktualnie bardzo mi sie podoba. A co Wy sadzicie na temat tego imienia?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Ignacja 28.06.04, 14:44 szczekuszka napisała: > Jest sporo Ignaców, za to Ignacji jak na lekarswto. Mnie sie to imie na > poczatku wydawalo dziwne, aktualnie bardzo mi sie podoba. > A co Wy sadzicie na temat tego imienia?! Mi się baaardzo od jakiegos czasu podoba, o wiele bardziej, niż Iga. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Ignacja 28.06.04, 14:51 > Mi się baaardzo od jakiegos czasu podoba, o wiele bardziej, niż Iga. Dokladnie. Ignacja ma cos w sobie tajemniczego. Fajne imie, tylko trzeba sie z nim osowic. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Ignacja 28.06.04, 14:48 Musze sie oswoic z tym imieniem, ale generalnie nie jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Ignacja 28.06.04, 15:00 Ja też musiałabym się oswoić bo mnie się kompletnie nie podoba. Moje subiektywne zdanie naturalnie! Ja w ogóle nie lubię imion żeńskich tworzonych od męskich, typu: Roberta ( bratanica mojego męża zresztą) , Tomira, Piotra, Leonia, Jarosława itp. Odpowiedz Link Zgłoś
staramama Re: Ignacja 28.06.04, 23:50 Nie podoba mi się, jest jak z taniutkiego romansidła. Sorry, ale sama pytasz o zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Ignacja 29.06.04, 10:06 staramama napisała: > Nie podoba mi się, jest jak z taniutkiego romansidła. Az takich tanich nie czytalam, wiec nie mam podobnych skojarzen . Sorry, ale sama pytasz o > zdanie. A po co sorry?? Przeciez nie mam dziecka, ani nikogo bliskiego o tym imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
staramama Re: Ignacja 29.06.04, 22:49 Widzę, że pytasz nie po to, żeby poznać opinię, ale żeby inni się z tobą zgodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ignacja 29.06.04, 23:26 staramama napisała: > Widzę, że pytasz nie po to, żeby poznać opinię, ale żeby inni się z tobą > zgodzili. że wystąpię w imieniu szczekuszki (szczekuszko, wybacz): na tym forum sa mamy pytające o imiona dla swoich dzieci, ale sa także osoby interesujące się imiennictwem i po prostu pytające o opinię nt. różnych wygrzebanych imion. Szczekuszka nalezy do tej drugiej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Ignacja 30.06.04, 09:34 staramama napisała: > Widzę, że pytasz nie po to, żeby poznać opinię, ale żeby inni się z tobą > zgodzili. Nie mam w tym zadnego interesu. Poza tym zakladam watki o tak rzadkich imionach, ze byloby dziwne gdyby wszyscy sie zachwycali. Jak juz pisalam kilka razy, nie mam dzieci i jestem z grupy (choc nielicznej) Forumek, ktore po prostu interesuja sie immienictwem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: Ignacja 29.06.04, 01:38 Nalezy do imion, które kojarzą mi się z informacją "Miał być chłopiec, nazwany na część wujka, ale nie wyszło" Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Ignacja 06.07.04, 11:54 Witaj ! Bardzo lubie niepospolite imiona,ale to jest dla mnie za bardzo wyszukane. IGA jest pieknie. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś