08.09.14, 17:21
w rodzinie pojawiła sie mała dziewczynka Lilianna
(mi bardziej "leży" Liliana)
ale i tak doceniam pomysł nadania tego imienia (inne propozycje dla małej to: Łucja - super, Bianka, Izabella)
Lilianna to siostra Kornelii
Obserwuj wątek
    • giekana Re: Lilianna 08.09.14, 17:29
      Bardzo ladnie - choć tez wole Liliane smile Kornelia tez bardzo mi się podoba
    • nataszaasza Re: Lilianna 08.09.14, 18:32
      Liliana to u mnie od około roku numer jeden i strasznie mi się podoba. Gdy będę miała kiedyś córkę najprawdopodobniej będzie miala na imię Liliana Lea. W formie Lilianna podoba mi się właśnie mniej wink
    • annthonka Re: Lilianna 08.09.14, 21:19
      Niestety nie podzielam zachwytów nad Lilian(n)ą. Kornelia jest ok.
    • iziula1 Re: Lilianna 11.09.14, 13:53
      Bardzo mi się to imię podoba właśnie w tej wersji - Lilianna.
      Uważam,że to podwójne "n" nadaje charakterystyczne brzmienie.
      Natomiast nie przepadam za Kornelią, choć to imię na tym forum i wśród spotkanych osób zawsze jest odbierane jako śliczne smile. Ale nie przepadam i już wink
      • sigalla1 Re: Lilianna 11.09.14, 14:27
        Kornelia i Lilianna bardzo fajnie do siebie pasują. Zdecydowanie bardziej podoba mi się Lilianna, sama mam w domu mała Lili przez jedno N, sama nie dałabym podwójnego N. Bianka to też super imię, Łucji nie lubię, a Iza taka zwyczajna.
    • meggan79 Re: Lilianna 11.09.14, 18:54
      Liliannę uwielbiam,to imię najstarszej córki,ale niestety bardzo często przerabiana jest na Lilianę,co ją denerwuje,szczególnie jak źle ktoś napisze...
      Zastanawia mnie komentarz-Natomiast nie przepadam za Kornelią, choć to imię na tym forum i wśród spotkanych osób zawsze jest odbierane jako śliczne,
      bo dla mnie Kornelia nie jest imieniem,które wszystkim się podoba,niektórzy jak o nim mówię,bo bardzo je lubię,nie widzą w nim tego uroku.
    • marlenka_p Re: Lilianna 11.09.14, 22:07
      Uwielbiam Liliannę, dlatego moja starsza córka nosi to imię, a po niej w rodzinie pojawiła się jeszcze jedna, a niedawno dołączyła do nich również Liliana. A zawsze myślałam, że moja córka będzie miała niepowtarzalne imię wink Kornelia też mi się bardzo podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.