abiela 11.07.15, 17:35 Aaron Adam x3 Adrian Agata x4 Alan x2 Aleksander x3 Aleksandra Alicja x6 Amelia x6 Anastazja Andrzej Anna Antoni x3 Antonina Artur Barbara Bartosz x4 Benjamin Bianka Blanka Borys Bruno x3 Damian Dominik x4 Dorian Emil Emilia Eryk Ewa Filip x4 Franciszek x2 Franek x2 Gabriel x2 Hana Hanna x5 Hubert x2 Iga Ignacy Igor x4 Izabela Zofia Jakub x6 Jagoda Jan x5 Jan Paweł Julia x9 Julian Kacper x8 Kajetan x2 Kalina Kamil Karol Kinga x2 Klara Konrad x2 Kornelia Laura x3 Lena x7 Leon x3 Liliana x2 Maciej Magdalena x3 Maja x6 Maksymilian x2 Malwina Małgorzata Marcel x2 Marcelina Marek Maria x2 Marta Martyna x2 Mateusz x3 Mereim (obce imię ojca i nazwisko) Michał x2 Mieszko Mikołaj x3 Milan Milena x5 Miłosz x2 Nadia x2 Natalia x4 Natan x3 Nicola Nikodem Nina Olaf Oliwia x6 Oliwier Oskar Patrycja Paulina x3 Piotr x4 Pola Radosław Rafał Roch Roksana Róża Ryszard Sabina Sebastian Seweryn x2 Stanisław Szymon x7 Teresa Tobiasz Tomasz x4 Tymoteusz x4 Urszula x2 Vanessa Weronika Wiktor x2 Wiktoria x4 Zofia x3 Zuzanna x5 Bliźnięta Zosia i Hania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ styczeń-czerwiec 2015 Żory 12.07.15, 02:32 Najbardziej mnie zdziwiło aż dwóch Sewerynów. Benjamin - w tej pisowni jestem na "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ styczeń-czerwiec 2015 Żory 13.07.15, 09:32 Zaskoczyli mnie Aaron, aż trzech Brunonów, dwóch Sewerynów oraz aż trzech Leonów. Miło spojrzeć na Emila, Ignacego, Juliana, Klarę, Mieszka, Rocha, Różę, Ryszarda, Sabinę, Teresę, Tobiasza oraz Emila. Benjamin, Hana, Nicola - zdecydowanie na minus. Odpowiedz Link Zgłoś