martka_k 12.02.05, 17:18 niealfabet., ale mam dziecko na reku 12 julia 10 aleksandra 7wiktoria + viktoria 5 maja 5 weronika 4 natalia 4 katarzyna 4 zofia 3 amelia 3 oliwia 3 zuzanna 3 maria 2 martyna 2 alicja 2 barbara 2 julita 2 michalina 2 ida 2 agata 2 emilia 2 paulina + paula i po razie amalia antonina anita zaneta joanna rozalia milena kinga teresa klaudia hania roksana sara mira marika helena pola sandra urszula magdalena + magda karolina marta klara ewa kamila nina matylda iga izabela gabriela felicja 12 jakub 7 kacper 7 piotr 6 jan 5 mateusz 5 maciej 5 szymon 4 michal 4 filip 4 milosz 4 bartosz + bartek 3 patryk 3 franciszek 3 antoni 3 dawid 2 stanislaw 2 cezary 2 igor 2 krzyztof 2 oskar 2 wojciech 2 tomasz 2 alan 2 lukasz 2 pawel i po razie sebastian dominik przemyslaw adrian wiktor jedrzej oliwier fryderyk alek + olek + aleksander aleks marcel kajetan albert tymoteusz julior hipolitbartlomiej mikolaj juliusz manuel adam norbert kamil mariusz olaf konrad dla mnie ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi79 Re: wns 12.02 12.02.05, 17:49 Dzięki za podliczenieSporo ciekawych imion.Mnie zdziwiła obecność Rozalii drugi tydzień pod rząd,2 Idy i Felicja oraz Mira,Fryderyk,Hipolit,Edward i Manuel.A z tymi Julkami,Olami i Kubusiami to jakieś szaleństwo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: wns 12.02 12.02.05, 18:02 No juz moge komentowac, bo mloda przysnela. Fakt, Kubusie i JUlki rzadza,a le jednoczesnie zdaje sie nadchodzi zmiana mody... No bo juz Oliwii i Zuzanek tudziez Mateuszow i Kacprow mniej, za to na fali wznoszacej Kasie (!!), Piotrki, Macki i Szymony. Ole pomijam-to jakis nawrot dawniejszej mody, bo Ola byla przed Julia, nie? Zaskoczyl mnie najbardziej Julior (Gaudencjo, czy jest takie imie???), tudziez Hipolit, Edward, Fryderyk, Felicja, Mira (Miroslawa, czy mozna tez nadac Mira, Gaudencjo?) i Teresa, 2 Michaliny i 2 Idy... Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: wns 12.02 12.02.05, 21:26 Hipolit baaaardzo mnie zdziwil, ciekawe dlaczego rodzice wybrali to imie. Mi sie ono koajrzy z hipopotamem Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k przeoczylam Edwarda przy przepisywaniu! 12.02.05, 17:59 wiec jeszcze Edward Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Amalia! 12.02.05, 21:40 ...a w dodatku nie wiem, jak to jest z trzema Ameliami, bo widziałam tam Amalię przez "a"! Moim zdaniem również, Marto, zestaw jest niezwykle ciekawy (ten Hipolit, Amalia, Felicja, Edward, Teresa!), byłam wręcz zachwycona czytając gazetę Zwłaszcza że w tym tygodniu chyba bardziej niż kiedykolwiek to, co widziałam, było po prostu różnorodne. Julior - MSZ albo funkcjonował na takich zasadach, co obecna w numerze "księżniczka Zuzanna" (a może tam było jakieś inne imię), tzn. rodzice podali tak dla żartu, albo był Julianem z literówką, inaczej tego nie mogę sobie wytłumaczyć. A Mirę najprawdopodobniej można nadać, tak jak Polę - są zresztą teorie, ze jest to regularny żeński odpowiednik Mirona, choć zasadniczo imię to nie ma żeńskich odpowiedników. Dzięki, Marto, za zrobienie statystyki! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Amalia! 12.02.05, 21:44 Szczerze mówiąc Amalia podoba mi się znacznie bardziej od Amelki. Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: Amalia! 12.02.05, 22:10 Gaudencjo, tak jak napisalam, byly trzy AmElie i jedna AmAlia... Rzeczywiscie, bardzo roznorodne, tez mi sie podobalo, nbo i faktycznie, tylko jeden Oliwier )) Dzieki za wyjasnienie Juliora i Miry A Ksiezniczka byla Natalia z tego co pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Amalia! 12.02.05, 22:13 martka_k napisała: > Gaudencjo, tak jak napisalam, byly trzy AmElie i jedna AmAlia... Ojoj, przepraszam, biję się w piersi i zwracam honor! Nie zauwazyłam Amalii Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: wns 12.02 12.02.05, 21:42 O proszę ileż to małych Id!! I nawet 2 Basie sie trafily, ze nie wspomne juz o Amalii, Marice i Rozalce A na dokładkę aż 3 Antosiów (co mnie cieszy), Hipolit (wyjątkowo miłe imię) i 4 (!!) Miłoszów (co cieszy mnie już nieco mniej)... I tylko 1, skromniutki Oliwierek!! Nie ma to jak dobry koniec soboty Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: wns 12.02 14.02.05, 09:45 Dzięki wielkie! NIe miałam w tym tygodniu gazety i pocieszałam się tylko tym, że na pewno ktoś policzy. Nie zawiodłam sięAmalia i Hipolit to całkowite nowości na mojej liście Odpowiedz Link Zgłoś