mathillde Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 07.02.06, 21:17 Danuta Stenka: Paulina i Wiktoria Agnieszka Holland: Katarzyna Borys Szyc: Sonia Michał Figurski: Sonia ) Adam Małysz: Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
stahap Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 09.02.06, 09:53 właśnie przeczytałam artykuł gala.onet.pl/0,1311254,5,1,doda_i_majdan,tematy.html Carmen Majdan? Powiedzcie że to zazdrość mnie zżera i dlatego mi sie nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
mathillde Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 09.02.06, 10:10 hehe właśnie przeczytałam. Nie martw się , mi też się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
stahap Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 09.02.06, 10:56 Pozostaje mi mieć nadzieję że to po prostu... inteligentny żart )) Maur???? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 16.08.07, 12:37 Ale ale... Nie Maur tylko Mauro? Tak zawsze myślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 09.02.06, 12:56 Tristan Majdan nie lepszy ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
recherche Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 16.08.06, 00:26 > Carmen Majdan? Powiedzcie że to zazdrość mnie zżera i dlatego mi sie nie podoba > ? Carmen Majdan to brzmi jak Iron Maiden niemalże DD Odpowiedz Link Zgłoś
gek-us Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 31.01.08, 22:43 Malenczuk ma Irmę, Lindę i Elmę Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 16.10.25, 11:32 gek-us napisała: > Malenczuk ma Irmę, Lindę i Elmę Nie Linda, a Rita. Odpowiedz Link Zgłoś
uffa1 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 10.02.06, 22:27 SZymon Bobrowski - synek Ignacy i corka Antonina Pawel Malaszynski - synek Jeremiasz Odpowiedz Link Zgłoś
malwinka_usenet Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 19.03.06, 22:39 A propos wątku o Wincentym, odnotujmy drugiego syna Krzysztofa Ibisza - ma na imię Vincent. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Vincent?? 20.03.06, 02:21 przez V??? Jakim cudem mu to zarejestrowali? koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola la Re: Vincent?? IP: *.chello.pl 31.12.06, 12:01 Dzieci Bartosza Opani:Maksymilian,Filip,Julia,Jakub Dzieci Janusza Józefowicza:Jakub i Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
anilia Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 21.03.06, 15:47 Podobno córeczka Marcina Prokopa ma się nazywać Zofia. A pierwszy syn Ibisza nie jest przypadkiem Maxymilian nie Maksymilian? To by tłumaczyło Vincenta, tylko czemu Ibisz ma "ulgi" w USC? Odpowiedz Link Zgłoś
meegrena Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 21.03.06, 19:45 jego żona ma podwójne obywatelstwo ( polskie i niemieckie ) i to wyjaśnia skąd ten Vincent. tak samo jak w przypadku Michała Wiśniewskiego - on tez ma niemieckie obywatelstwo i dlatego mógł nadać dzieciom imiona z pisownią Xavier i Fabienne Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 21.03.06, 21:54 Ufff. Tak czy inaczej przy tym nazwisku nie powinien był tego wykorzystywać... Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 22.03.06, 10:49 Anna Dymna - Michał Dominika Ostałowska - Hubert Beata Tyszkiewicz - Karolina, Wiktoria więcej narazie nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 22.03.06, 15:53 ale wiekowe dzieci podałam hehe ) ale wszystkie juz zostaly podane. jak przypomne sobie kogos młodszego to na pewno wpisze ) Odpowiedz Link Zgłoś
aga96651 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 23.06.06, 08:45 Maciej Kuroń - Jan, Jakub, Kacper i Grażyna Zbigniew Zamachowski - Maria, Tadeusz, Antoni i Bronisława Maciej Orłoś - Rafał, Antoni, Jakub i Melania Paweł Królikowski i Małgorzata Ostrowska - Królikowska - Antoni, Jan, Julia i Marcelina Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 23.06.06, 16:34 Agnieszka Chylińska ma syna Ryszarda Odpowiedz Link Zgłoś
hamster_killer Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 14.07.06, 12:52 Robert Friedrich - Maria, Wiktoria, Róża, Franciszka, Bruno, Henryk, Urban. Maciej Starosta - Halszka, €Malwina, €Michalina, Julek, Tobiasz Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 25.07.06, 10:22 U nich tak szybko sie rodzina powiększa, ze ja nie nadążam z imionami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.eu.org 27.10.06, 15:48 Jarosław Szlagowski - Janek i Tola Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 27.10.06, 19:54 Wnuki Marka Borowskiego to: Janek Kajetan i Antek (bliźniaki) Odpowiedz Link Zgłoś
golami Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 15.07.06, 16:08 Edyta Bartosiewicz -syn Aleksander, ale głowy nie dam czy nie Alek. Odpowiedz Link Zgłoś
dottoranda Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 16.07.06, 09:15 Syn Edyty Bartosiewicz ma na imię Aleks-tak ma oficjalnie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
malwinka_usenet Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 24.07.06, 15:47 Olga Borys i Wojciech Majchrzak - gwiazdy może nie dużego formatu, bo serialowe , ale imię niedawno narodzonej córki ciekawe - Mira. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 24.07.06, 18:08 A ja się właśnie natknęłam na jakiś wywiad z Małgorzatą Belą, naszą modelką klasy międzynarodowej, której syn ma na imię Józio. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinka_usenet Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 25.07.06, 01:50 Jeszcze chyba nie było: - Halinka Mlynkova i Łukasz Nowicki (syn Jana) - syn Piotr - Zbigniew Hołdys - syn Tytus - Tymon (a właściwie Ryszard Waldemar) Tymański - synowie Lukas (jego mama nie jest Polką) i Kosma i a propos Tymona - Robert Brylewski (myzyk punkowo reggae'owy) - córki Sara i Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
malwinka_usenet Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 29.09.06, 02:04 Odnotujmy dla porządku Stefankę, czyli Etienette Wiśniewską Urodziła się też niedawno córka Szymona Wydry (z "Idola", teraz zespól Carpe Diem) - Simona (czyżby miał być Szymon Jr...? ) Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 29.09.06, 21:43 malwinka_usenet napisała: > Urodziła się też niedawno córka Szymona Wydry (z "Idola", teraz zespól Carpe Diem) - Simona > (czyżby miał być Szymon Jr...? ) Jejku, jak on to mogł zrobić córce?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.eu.org 30.09.06, 22:24 Ja również byłam zdziwniona tym imieniem - Simona....Jakoś nie pasuje kompletnie do nazwiska: Simona Wydra - moim zdaniem brzydko. Ale to tylko moje zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 01.10.06, 18:48 Mnie się również Simona nie podoba, a w zestawieniu z nazwiskiem to juz wogóle! Odpowiedz Link Zgłoś
szymon-wydra-i-cd Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 27.10.06, 14:34 Fakt dla was to naprawde zródło pewnych i w 100% pewnych informacji...?? ludzie myslcie po to tą głowe na karku nosicie skorzystajcie z niej choc raz Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 27.10.06, 21:30 A jak się nazywa córka? Czy to są informacje z "Faktu"? "Fakt" oczywiście nie jest źródłem pewnych informacji, ale niektórzy ostatnio nazywają dzieci tak dziwacznie, że trudno nie uwierzyć w tego typu rewelacje. Pozdrawiam, gaudencja Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 05.11.06, 13:14 Janusz Korwin - Mikke: Ryszard, Krzysztof, Kacper, Jacek, Zuzanna, Korynna Zwłaszcza ostatnie jest ciekawe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.eu.org 19.11.06, 11:51 Aleksnadra Woźniak - Anna i Julia(bliźniaczki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.eu.org 19.11.06, 11:54 Przepraszam ALEKSANDRA ) Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Syn Agaty Passent 19.11.06, 21:38 ma na imię Kubuś. Mówiąc szczerze byłam zdziwiona, kiedy o tym przeczytała (Ostatnie "Wysokie Obcasy"), bo myślałam że Pani Agata wykaże się niecow większą inwencją. Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 20.11.06, 00:13 A co to ma za znaczenie??? Poza tym, kto to jest tzw. gwiazda, tudzież gwiazdeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.eu.org 17.12.06, 13:24 Radosława Pazura i Dorota Chotecka-Pazura bliźnięta: Adam i Magda(lena?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.eu.org 17.12.06, 13:38 Aaa i jeszcze sobie przypomniałam : Borys Szyc - Sonia Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 28.12.06, 14:04 A wracając do Szymona Wydry. Z tego co wiem ma on również syna Mikołaja . Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 05.06.07, 14:29 > Radosława Pazura i Dorota Chotecka-Pazura bliźnięta: Adam i Magda(lena?). Radosław Pazura z Dorotą mają jeszcze niemowlę Klarę. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 05.06.07, 19:35 koza_w_rajtuzach napisała: > > Radosława Pazura i Dorota Chotecka-Pazura bliźnięta: Adam i Magda(lena?). > > Radosław Pazura z Dorotą mają jeszcze niemowlę Klarę. Faktycznie, chyba pomyliłam. Jest tylko Klara Maria ). (przeczytałam błędną informację, że Klara to właśnie bliźnięta Adam i Magda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:41 córka klara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.chello.pl 31.12.06, 12:24 Robert Gawliński: synowie:Beniamin i Emanuel Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 27.05.07, 18:49 A Pazurowie to nie mają Klary czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 27.05.07, 23:06 jesli się powtórzę to wybaczcie. NIe pamietam wszystkich wymienionych imion. Janowski - Makary Justyna Steczkowska - Leon , Stanisław Paweł Małaszyński - Jeremiasz Kasia Stankiewicz - Fryderyk Kayah - Roch Odpowiedz Link Zgłoś
alexandria1982 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 27.05.07, 23:17 Włodzimierz Matuszak (Plebania) - Dagmara Robert Moskwa (Klan) - Paulina Małgorzata Lewińska - Nastazja i Helena Justyna Sieńczyłło - Cyprian i Kajetan Joanna Dark - Ksawery Joanna Sydor (M jak Miłość) - Stanisław i Antoni Ewa Kasprzyk - Małgorzata Emilia Krakowska - Eleonora i Weronika Monika Mrozowska (Majka z Rodziny Zastępczej) - Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 28.05.07, 19:23 alexandria1982 napisała: > Robert Moskwa (Klan) - Paulina Robert Moskwa gra w "M jak Miłość " Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 28.05.07, 18:08 Tak.Mała ma na imie Klara. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 28.05.07, 18:43 Katarzyna Tlałka, czyli Kinga z Klanu ma Milenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maika Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:27 Pawel Kukiz ma coreczke Hanie ale nie wiem jak ma na imie starsza corka Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 05.06.07, 14:41 Pudzianowski ma dwie córki - Nicole i Nadia (z dwóch małżeństw) więcej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
alexandria1982 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 05.06.07, 19:09 Ewa Gorzelak - Franciszek i Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
phi.phi Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 06.06.07, 15:23 koza_w_rajtuzach napisała: > Pudzianowski ma dwie córki - Nicole i Nadia (z dwóch małżeństw) > więcej nie wiem Pudzianowski? Chyba Saleta raczej? Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:43 saleta a nie pudzainowski Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 05.06.07, 22:41 Piotr Gąsowski i Anna Głogowska-córka Julia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina A dzieci pisarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 14:02 Jak wyżej: Jakie imiona noszą dzieci polskich pisarzy? Olga Tokarczuk ma Zbyszka. Dorota Terakowska Małgorzatę i Katarzynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: A dzieci pisarzy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:00 Manuela Gretkowska - córka Pola Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: A dzieci pisarzy? 18.06.07, 13:53 Ja tak serialami . Aktorzy "KLANU": Dorota Naruszewicz "Beata" - Nina(2003) i Nella(2006), Małgorzata Ostrowska-Królikowska "Grażyna" - Antoni, Jan, Julia i Marcelina, Piotr Cyrwus "Ryszard" - Mateusz, Łukasz i Anna Maria, Paulina Holtz "Agnieszka" - córka Tosia. Aktorzy "M jak Miłość": Dominika Ostałowska "Marta" - syn Hubert Małgorzata Pieńkowska "Maria" - córka Inka(1991) Aktorzy "Na Wspólnej": Ewa Gawryluk "Ewa"- córka Marysia Leszek Lichota "Grzegorz"(prywatnie związany z Iloną Wrońską - "Kingą") - córka Natasza Anna Korcz "Izabela" - córki Anna i Katarzyna Pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
phi.phi więcej 06.06.07, 15:43 może było, a może i nie... Ania Przybylska córka Oliwia i syn Szymon Agata Młyanrska synowie Stanisław i Tadeusz Paulina Młynarska córka Alicja Dorota Wellman syn Jakub Krzysztof Ziemiec córki Alekksandra, Marianna i syn Franciszek Krzysztof Tyniec córki Paulina i Karolina Maria Seweryn córki Lena i Jadwiga Renata Dancewicz syn Jerzy Paulina Smaszcz-Kurzajewska synowie Franciszek i Julian Izabela Trojanowska córka Roxanna Grzegorz Turanau córka Antonina Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 07.06.07, 16:05 Jeśli się powtarzam przepraszam. Zbigniew Zamachowski: Marysia(ur. 1995), Antek(ur. 1997), Tadeusz(ur. 2000) i Bronisława(ur. 2002) Urszula: syn Szymon(ur. 2003), artystka ma również syna Piotra(ur. 1986) z pierwszego małżeństwa Kasia Kowalska: córka Aleksandra Pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 22.06.07, 18:06 Robert Janowski - Aniela i Tola Piotr Szwedes - Zuzanna i Matylda Maciej Miecznikowski - syn Maciej Maciej Stuhr - córka Matylda Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Ha! 07.06.07, 21:41 Może nie gwiazda, ani gwiazdka Ale poseł Kurski ma syna o imieniu Zdzisław i córkę Zuzannę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:48 Robert Gawliński - bliźniacy: Emanuel i Beniamin Odpowiedz Link Zgłoś
suzan11 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 17.06.07, 17:46 Cezary Pazura ma córkę Anastazję Radosław Pazura ma tylko jedną córkę Klarę Dorota Naruszewicz ma Ninę i Nelę Beata Kawka Zuzannę Dominika Figurska Konstancję i Matyldę(trzecie w drodze) Krzysztof Skiba ma synów Tymoteusza i Tytusa Magda Stużyńska syna Brunona Andrzej Nejman Jakuba Bogusław Linda ma córkę Olę i dorosłego już syna Mikołaja Urszuli starszy syn ma na imię Gustaw Odpowiedz Link Zgłoś
phi.phi Z ostatnich WO 20.06.07, 22:05 Krystyna Mazurówna ma córkę Ernestynę, a synowie noszą imiona Kasper i Baltazar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olutka Re: Z ostatnich WO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:12 Dominika Figurska ma chyba nie Konstancję tylko Anastazję i Matyldę..? Tak mi się wydaje, bo na małaą wołają Nastka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Z ostatnich WO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:17 Figurska ma nie Anastazję, lecz Nastazję. I Matyldę. Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Z ostatnich WO 20.06.07, 22:56 Prześliczna Ernestynka Cudo i konkurencja dla mojej Hersylki Baltazar też niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olutka Re: Z ostatnich WO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:18 Paweł Kukiz- córka Hania Lech Falandysz (niezyjący już)- córka Fryderyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:37 Kukiz ma Julię, Polę i Hanię. Odpowiedz Link Zgłoś
badziul zestawienie 25.06.07, 20:07 Witajcie będąc z wykształcenia i zamiłowania statystykiem pokusiłam się o zrobienie małego zestawienia. mam nadzieję, że Gaudencja i pozostałe moderatorki nie wezmą mi tego za złe. Pewnie jakieś błędy się znajda więc proszę o korektę pozdrawiam badziul Mirosław Baka - Łukasz i Jeremi Edyta Bartosiewicz – Aleks Małgorzata Bela - Józef Ewa Bem - Pamela i Gabriela Szymon Bobrowski - Ignacy i Antonina Marek Borowski (wnuki) – Jan, Kajetan i Antoni (bliźniaki) Robert Brylewski - Sara i Ewa Beata Chmielowska-Olech - Bruno Agnieszka Chylińska - Ryszard Grzegorz Ciechowski – Matylda, Helena, Bruno, Józefina Piotr Cyrwus- Mateusz, Łukasz i Anna Maria, Renata Dancewicz – Jerzy Joanna Dark – Ksawery Katarzyna Dowbor - Maciej i Maria Dariusz Dudek - Dawid Jerzy Dudek – Aleksander i Wiktoria Kamil Durczok – Kamil Anna Dymna - Michał Ewa Drzyzga – Stanisław Jan Englert i Beata Ścibakówna – Helena Lech Falandysz - Antonina, Edmund i Fryderyka Ilona Felicjańska – Maciej i Adam Katarzyna Figura - Aleksander, Koko Claire i Kaszmir Amber Dominika Figurska - Nastazja i Matylda Michał Figurski - Sonia Małgorzata Foremniak - Ola Jolanta Fraszyńska – Nastazja i Aniela Robert Friedrich - Maria, Wiktoria, Róża, Franciszka, Bruno, Henryk, Urban Artur Gadowski – Wiktoria i Kacper Robert Gawliński - Beniamin i Emanuel Dorota Gawryluk – Nikon Ewa Gawryluk – Maria Piotr Gąsowski – Jakub i Julia Edyta Geppert – Mieczysław Agnieszka Glinska - Franciszek i Janina Andrzej Gołota - Ola i Andrzej Robert Gonera - Nastazja i Teodor Ewa Gorzelak - Franciszek i Ryszard Edyta Górniak – Allan Manuela Gretkowska – Pola Zygmunt Hajzer - Filip Katarzyna Herman – Karol Agnieszka Holland – Katarzyna Paulina Holtz- córka Antonina Zbigniew Hołdys - Tytus Krzysztof Ibisz – Maksymilian i Vincent Robert Janowski – Makary, Aniela i Tola Paulina Jaskólska - Lilla Monika Jaruzelska - Gustaw Anna Maria Jopek – Franciszek i Stanisław Janusza Józefowicza - Jakub i Kamila Edyta Jungowska - Wiktor Emilian Kamiński i Justyna Sieńczyłło – Kajetan i Cyprian Ewa Kasprzyk – Małgorzata Beata Kawka - Zuzanna Kayah – Roch Olek Klepacz – Pola Anna Korcz - Anna i Katarzyna Janusz Korwin - Mikke: Ryszard, Krzysztof, Kacper, Jacek, Zuzanna, Korynna Marek Koterski - Michał Kasia Kowalska – Aleksandra Emilia Krakowska - Eleonora i Weronika Paweł Kukiz – Julia, Pola i Hanna Natalia Kukulska – Jan i Anna Maciej Kuroń - Jan, Jakub, Kacper i Grażyna Jacek Kurski - Zdzisław i Zuzanna Maciej Kurzajewski i Paulina Smaszcz - Franciszek i Julian Monika Kwiatkowska - Maciej Robert Leszczyński – Vesna Małgorzata Lewińska - Nastazja i Helena Leszek Lichota i Ilona Wrońska - Natasza Bogusław Linda – Mikołaj i Aleksandra Anita Lipnicka i John Porter - Pola Tomasz Lis i Kinga Rusin –Pola i Iga Wojciech Majchrzak i Olga Borys - Mira. Dariusz Malejonek - Halszka i Malwina Paweł Małaszyński – Jeremiasz Adam Małysz - Karolina Jagna Marczułajtis – Jagoda Grzegorz Markowski - Patrycja Włodzimierz Matuszak – Dagmara Krystyna Mazurówna - Ernestyna, Kasper i Baltazar Dariusz Michalczewski - Michael i Nicolas Maciej Miecznikowski - Maciej Agata Młynarska – Stanisław i Tadeusz Paulina Młynarska - Alicja Robert Moskwa- Paulina Monika Mrozowska– Karolina Zbigniew Namysłowski - Jacek i Maria Dorota Naruszewicz – Nina i Nela Andrzej Nejman - Jakub Natalia Niemen – Bronisław Kasia Nosowska – Mikołaj Łukasz Nowicki i Halinka Mlynkova – Piotr Bartosz Obuchowicz - Marianna Bartosza Opania - Maksymilian, Filip, Julia, Jakub Maciej Orłoś - Rafał, Antoni, Jakub i Melania Anja Orthodox – Adam Dominika Ostałowska - Hubert Małgorzata Ostrowska-Królikowska - Antoni, Jan, Julia, Marcelina Agata Passent - Jakub Cezary Pazura – Anastazja Radosław Pazura i Dorota Chotecka – Klara Małgorzata Pieńkowska- Inka Joanna Pietrońska – Jan Marcin Prokop - Zofia Anna Przybylska – Oliwia i Szymon Monika Richardson – Tomasz i Zofia Tadeusz Ross – Natasza, Klementyna i Matylda Beata Rybotycka –Zofia Przemysław Saleta – Nikola i Nadia Anna Samusionek – Angelika Izabella Scorupco - Julia i Jacob Maria Seweryn – Lena i Jadwiga Radosław Sikorski – Aleksander i Tadeusz Krzysztof Skiba - Tymoteusz i Tytus Hanna Smoktunowicz - Julia i Anna Jacek Stachursky - Jacek Kasia Stankiewicz - Fryderyk Maciej Starosta - Halszka, Malwina, Michalina, Julek, Tobiasz Justyna Steczkowska – Leon i Stanisław Magda Steczkowska – Zofia Danuta Stenka - Paulina i Wiktoria Jerzy Stuhr – Maciej i Marianna Maciej Stuhr – Matylda Magda Stużyńska - Bruno Bogna Sworowska – Ivan Joanna Sydor- Stanisław i Antoni Jarosław Szlagowski - Jan i Tola Piotr Szwedes - Zuzanna i Matylda Borys Szyc - Sonia Małgorzata Teodorska – Wiktoria Dorota Terakowska - Małgorzata i Katarzyna Katarzyna Tlałka - Milena Izabela Trojanowska – Roksana Grzegorz Turnau – Antonina Olga Tokarczuk - Zbyszek Izabela Trojanowska – Roxanna Donald Tusk – Michał i Katarzyna Joanna Trzepiecińska - Karol i Wiktor Tymon (a właściwie Ryszard Waldemar) Tymański - Lukas i Kosma Krzysztof Tyniec - Paulina i Karolina Beata Tyszkiewicz - Karolina, Wiktoria Hubert Urbański - Krystyna i Marianna Urszula – Piotr i Szymon Dorota Wellman - Jakub Michał Wiśniewski – Xavier, Fabienne i Etiennette Aleksandra Woźniak - Anna i Julia (bliźniaczki) Szymon Wydra – Simona Anna Wyszkoni - Tobiasz Zbigniew Zamachowski – Maria, Antoni, Tadeusz i Bronisława Wiktor Zborowski - Zofia Krzysztof Ziemiec - Aleksandra, Marianna i Franciszek Artur Żmijewski - Ewa, Karol, Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Zbyszko, nie Zbyszek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 23:04 Wkradł się bład. Syn Olgi Tokarczuk ma na imię nie Zbyszek, lecz Zbyszko. --- Zauważyliście, że mimo wszystko wiele imion się powtarza? Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: zestawienie 26.06.07, 08:59 ZYGMUNT HAJZER - oprócz FILIPA ma jeszcze 16 -letnią córke KAROLINE Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: zestawienie 06.07.24, 16:03 Wojciech Szczęsny i Marina zostali drugi raz rodzicami. Córka otrzymała imię Noelia. (starszy syn to Liam) Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: zestawienie 06.07.24, 22:07 Uwielbiam Noelię ) Pasuje do imienia brata. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan11 Re: Imiona dzieci gwiazd i gwiazdek 26.06.07, 00:50 Córka Grzegorza Ciechowskiego to nie Matylda tylko Weronika-ze związku z Małgorzatom Potocką.Jej druga córka to Matylda. Dodam że syn Artura Barcisia to Franek Odpowiedz Link Zgłoś