kachnab 29.06.05, 12:35 Alexia Juliana Marcella Laurentien - tak ma na imie swiezo narodzona druga corka holenderskiego nastepcy tonu Willema Alexandra (ta Alexia to wlasnie po tatusiu). Slyszalam opinie, ze ordynarnie. Mnie sie kojarzy z Alexis. Mala Alexia jest siostra Amalii (Catharina Amalia - nastepna po tatusiu w kolejce do tronu). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Aleksja 29.06.05, 12:37 - tak to jest po polsku, jest to forma żeńska od Aleksego i rzeczywiście polski odpowiednik Alexis. Aleksja może być, po polsku to mniej do Alexis podobne Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Aleksja 29.06.05, 14:49 Nie zachwyca mnie ta Alexia, wiesz moze ktore z imion bedzie uzywane? Odpowiedz Link Zgłoś
kachnab Re: Aleksja 29.06.05, 17:51 Alexia bedzie uzywane. Mnie sie tez trzy pozostale bardziej podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Aleksja 28.11.05, 19:40 IMO Laurentien najgorsze A za Aleksja jestem nadal Odpowiedz Link Zgłoś
marylennox Re: Alexia 01.07.05, 10:33 Alexia faktycznie kojarzy się z Alexis, ale to była z tego co pamiętam "babka z ikrą" więc dlaczego nie Osobiście chyba wolałabym już Alexia niż Aleksja. Aleksy - tak jak najbardziej ale Aleksja raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś