dolmadakia 05.08.05, 16:42 Dziś w poradni dla dzieci.Tak pisana.Podoba mi się,ale bardziej podobałaby mi się bez "h",która to forma powinna być w PL obowiązującą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Cynthia 05.08.05, 18:11 Również wolałabym bez "h". A poza tym - jest całkiem niezłe; wolę je od Sandry czy Nikoli, choć sama bym się nie zdecydowała. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Cynthia 09.08.05, 14:58 Mnie sie niepspecjalnie podoba, bezwiednie musze myslec o cyniach. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Cynthia 09.09.05, 17:58 Ładne imię Pozdrawiam Linna-Altaiir vs Linaya vs Alpha Odpowiedz Link Zgłoś
smieszek Re: Cynthia 20.09.05, 16:21 Bratanica mojego męża ma na imię Cyntia - tak się pisze i tak się czyta. Bardzo fajna i oryginalna dziewczyna - całkiem pasująca do swojego imienia. Oczywiście są tacy, którzy mówią do niej Syntia, ale jej to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Cynthia 18.02.06, 10:39 a mi się podoba, ale pisana właśnie przez c razem z h, a wymawiana jako Syntia... Podobnie jak i podoba mi się wymowa Otyl-i... a nie spolszczona Otylia, wymawiana zresztą jako Otylja... Odpowiedz Link Zgłoś
tippi Re: Cynthia 19.02.06, 02:01 śliczne, trochę mi się kojarzy z imieniem "Liwia". Odpowiedz Link Zgłoś