diara 27.12.05, 11:19 Co sądzicie? Ostatnio wpadło nam w ucho, ale wszyscy nam raczej odradzają. A my się zastanawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barcellona Re: Teodor 27.12.05, 12:22 Popieram, jest na mojej liście i było mocnym kandydatem Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: Teodor 27.12.05, 13:56 Bardzo lubię to imię. jestem jak najbardziej za. ślicznie się zdrabnia, a podstawowa forma brzmi wg mnie bardzo męsko. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Teodor 27.12.05, 15:18 dziadek teodor, wujek teodor... ale synek Teodor?? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Teodor 27.12.05, 15:50 Synek Teoś, Tolek itp. Śliczne imię, i coraz częściej się pojawia u małych dzieci. Jestem bardzo za. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: Teodor 17.01.06, 23:56 Imie rewelacja. Meskie ale i swietnie dajace sie zdrabniac. Bylo na mojej liscie bardzo wysoko. Klasyka i szyk no i ten "Teos" - zjesc mozna D. A rodzina i znajomymi postaraj sie nie kierowac, bo jeszcze sie taki nie narodzil co by wszystkim dogodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Teodor a Teodora 25.01.06, 09:28 Tak sobie myślę, że skoro Teodor na ogół się bardzo podoba, dlaczego Teodora spotyka się z nieprzychylnymi opiniami (na forum akurat się nie pojawiły, ale znam w realu mnóstwo ludzi, którym to imię się bardzo nie podoba, pomimo, że np. Teodor jest dla nich dość ładny lub conajmniej neutralny)... Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: Teodor a Teodora 28.01.06, 02:28 Ja jestem jedna z tych, ktorym Teodor bardzo sie podoba, ale Teodora juz nie, bo imie jest za twarde, "meskie" dla kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: Teodor 27.12.05, 17:50 Imię ładne, a znajomi odradzać będą większość imion, nigdy wszystkim nie dogodzisz, jeśli podoba Ci się Teodor, to zostań przy Teodorze. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Teodor 17.01.06, 16:33 Dość ładne imię.Nie doradzam szczegolnie,ale też i nie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Teodor 25.01.06, 10:04 Czy synek przyszedł juz na swiat? Nie podoba mi sie imie Teodor. Jestem ciekawa,czy zostaliscie przy tym imieniu czy wybraliscie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Teodor 25.01.06, 13:27 Nie w moim stylu, ale bardzo dobre imię. Jestem jak najbardziej za. Różne fajne zdrobnienia: Teoś, TOdek, Todzio, Dor, Dorek A propos, siostrzeniec mojego partnera to właśnie Teoś - ale Teofil. Ma ok. 3 lata. Pozdrawiam, Kaeira Odpowiedz Link Zgłoś
tippi Re: Teodor 28.01.06, 00:23 samo w sobie nie jest złe. ale za bardzo mi się kojarzy z tym dziadem z "M jak Miłość"... Odpowiedz Link Zgłoś
katbar Re: Teodor 02.02.06, 20:56 Teodor to fajne imię i jakie męskie... Tak ma na imię mój mąż i super z niego facet. A zdrobnienia, które używamy na codzień to: Ted, Teo i Tedzik oraz oczywiście Teoś Odpowiedz Link Zgłoś