a.og 21.05.06, 16:43 czy sa moze na forum mamy Iz ale przez 1 "l"spotkalam sie z wieloma izami ale przez "ll".mamy iz laczmy sie to takie piekne imie a zapomniane.Izabela 8.06.2001. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iziaberka Re: Izabela 22.05.06, 23:05 Córeczki spodziewam się pod koniec lipca i jeszcze nie wiem jak dać jej na imię ale ... ja jestem IZABELA Bardzo mi się podoba moje imię choć na forum podobno jest wątek o tym jakie to Izabele są niemiłe i niesympatyczne. Ciekawe co na to moi znajomi i przyjaciele a przede wszystkim mój mąż? Pozdrawiam. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Izabela 22.05.06, 23:58 Jestem mamą Izabeli przez jedno l. W trakcie rejestracji w USC okazało się, że zarejestrować można tylko w tej wersji, ale to było 19 lat temu...) Znam też Izabelę ok. 40-letnią przez jedno l. Wydaje się, że ta wersja jest mniej pompatyczna. A tak w ogóle, to nazwanie córki tym imieniem nie było moim pomysłem )) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ela124 Re: Izabela 28.05.06, 15:17 Jestem mamą Izabeli przez jedno "l", Iza urodziła się w czerwcu 2004. Sama wybrałam jej to imię ponieważ wszystkie znane mi Izy są w życiu szczęśliwe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Izabela 28.05.06, 23:59 ela124 napisała: > Jestem mamą Izabeli przez jedno "l", Iza urodziła się w czerwcu 2004. Sama > wybrałam jej to imię ponieważ wszystkie znane mi Izy są w życiu szczęśliwe. > pozdrawiam Niestety, ta moja znajoma nie jest szczęśliwa - mimo, że ma dobre serce - ale mam nadzieję, że to wyjątek potwierdzający regułę... Odpowiedz Link Zgłoś
ela124 Re: Izabela 05.06.06, 23:59 Jak Ta Iza ma dobre serce jak piszesz to jest szczęśliwa ), właśnie dlatego. pozdrawiam Ps. Izabela to hiszpańska wersja Elżbiety)) Odpowiedz Link Zgłoś