21.05.06, 16:43
czy sa moze na forum mamy Iz ale przez 1 "l"spotkalam sie z wieloma izami ale
przez "ll".mamy iz laczmy sie to takie piekne imie a zapomniane.Izabela
8.06.2001.
Obserwuj wątek
    • iziaberka Re: Izabela 22.05.06, 23:05
      Córeczki spodziewam się pod koniec lipca i jeszcze nie wiem jak dać jej na imię
      ale ... ja jestem IZABELA smile
      Bardzo mi się podoba moje imię choć na forum podobno jest wątek o tym jakie to
      Izabele są niemiłe i niesympatyczne. Ciekawe co na to moi znajomi i przyjaciele
      a przede wszystkim mój mąż? wink
      Pozdrawiam. Iza
      • pipi43 Re: Izabela 22.05.06, 23:58
        Jestem mamą Izabeli przez jedno l. W trakcie rejestracji w USC okazało się, że
        zarejestrować można tylko w tej wersji, ale to było 19 lat temu...smile)
        Znam też Izabelę ok. 40-letnią przez jedno l.
        Wydaje się, że ta wersja jest mniej pompatyczna.
        A tak w ogóle, to nazwanie córki tym imieniem nie było moim pomysłem wink))
        Pozdr.
        • ela124 Re: Izabela 28.05.06, 15:17
          Jestem mamą Izabeli przez jedno "l", Iza urodziła się w czerwcu 2004. Sama
          wybrałam jej to imię ponieważ wszystkie znane mi Izy są w życiu szczęśliwesmile.
          pozdrawiam
          • pipi43 Re: Izabela 28.05.06, 23:59
            ela124 napisała:

> Jestem mamą Izabeli przez jedno "l", Iza urodziła się w czerwcu 2004. Sama
            > wybrałam jej to imię ponieważ wszystkie znane mi Izy są w życiu szczęśliwesmile.
            > pozdrawiam

Niestety, ta moja znajoma nie jest szczęśliwa - mimo, że ma dobre serce - ale
            mam nadzieję, że to wyjątek potwierdzający regułę...
            • ela124 Re: Izabela 05.06.06, 23:59
              Jak Ta Iza ma dobre serce jak piszesz to jest szczęśliwa smile), właśnie dlatego.
              pozdrawiam
              Ps. Izabela to hiszpańska wersja Elżbietysmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.