znowutata 31.07.06, 23:23 z gory przepraszam za prywate ale potrzebuje imion dla blizniat (wczesniaków - w nie najlepszym stanie ) zona podczytywala to forum od jakiegos czasu ale nie zdązyla zapytac o Wasza opinie ( zatrucie ciązowe i szybka cesarka niestety) zatem ja w jej imieniu chialbym prosic o rade w sparwie imion dla dwoch chlopców peoblem w tym ze juz dawno temu zona wymyslila ze dzieci beda imiona na J poniewaz ona jest Jolanta ( swojej pierwszej corce dała na imie Joanna) ja z kolei mamna imie Jerzy a starszew rodznestwo chlopców - równiez bliznieta (ale na szcescie nie wczesniaki - Julia i Jedrzej co wiecej chcemy by imiona nie byly zdrobnieniami i zaczyna brakowac imion na J macie jakies pomysly? Jan i Józef odpadaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: imiona pilnie potrzebne 31.07.06, 23:26 Proponuje Juliusza, Jeremiego (Jeremiasza) i Justyna. Życzę dużo zdrowia dla chłopców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: imiona pilnie potrzebne 31.07.06, 23:59 Po pierwsze duuuzo zdrowia dla dzieciakow i duzo sily dla zony! Po drugie proponuje: Jacek, Jeremi, Jonasz, Joachim, Juliusz, Jurand Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: imiona pilnie potrzebne 01.08.06, 00:10 Jacek i Jeremi dwa pierwsze wpisy super w moim odczuciu. Odpowiedz Link Zgłoś
lana777 Re: imiona pilnie potrzebne 01.08.06, 04:11 znowutata napisał: > i zaczyna brakowac imion na J > > macie jakies pomysly? Jordan, Juliusz, Julian, Jeremi, Jeremiasz, Jarogniew, Jaronim, Jaromir, Jawomir, Jaroslaw, Jaropelk, Jazon, Justynian, Joachim, Jorgen, Jonatan, Jonasz, Janusz, Jerzy, Jacek, Odpowiedz Link Zgłoś
lana777 Re: imiona pilnie potrzebne 01.08.06, 04:20 Zycze rodzinie, aby wybierajac imiona wszystkie na "J" nie wybrac podobnych do siebie, zlewajacych sie w jedna mase. Aby nie zaczac myslec pozniej o zmianie imion dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: imiona pilnie potrzebne 01.08.06, 10:57 proponuję Juliana i Jacka Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: imiona pilnie potrzebne 01.08.06, 14:24 Jonasz i Jarosław albo może Jeremiasz? Życzę zdrowia dla żony i chłopców! Odpowiedz Link Zgłoś
justine.f Re: imiona pilnie potrzebne 01.08.06, 15:05 Mnie bardzo podobają się imona Julian i Janusz. Życzę zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: imiona pilnie potrzebne 01.08.06, 19:47 Chłopcy: Przede wszystkim Jeremi (ew Jeremiasz) i Joachim ale także Juliusz i Julian (choć jeśli macie już Julię byłoby to zapewne swego rodzaju powtarzaniem się), Janusz, Jonasz, Jordan, Justyn Dziewczynki: Śliczna Jaśmina czy Józefina ale i nie mniej ładna Janina czy Jadwiga oraz Joanna, Jagna, Jowita, Jagoda. Nie jest tak źle. Jakiś ( i to całkiem nie najmniejszy) wybór macie Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: imiona pilnie potrzebne 01.08.06, 21:07 Jacenty i Janusz - moje typy. M. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: imiona pilnie potrzebne 10.08.06, 19:56 Ciekawe jak maluchy dostały na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: imiona pilnie potrzebne 10.08.06, 21:36 Gratulacje stokrotne! moc uscisków dla dzielnych Rodziców a moze jednak Janek(wiem, mi się kiedyś tez nie podobało), Jarema, Jerzy prosze nam napisać jak chłopcy dostali na imięI czy już wszystko dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś