barbari 10.08.06, 18:29 Jestem zwyczajnie ciekawa ile jest Bas? Mam coreczke Basie, ma 11 miesiecy. Nie licze raczej na to, że bedzie ich tyle co Julii, zreszta bardzo ladne imie, ale moze jeszcze kilka sie znajdzie. Pozdrawiam. Mama Basi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Basia:) 10.08.06, 23:06 Możesz zajrzeć do linku do statystyk Bartka Górnego, który znajdziesz w opisie forum - da Ci on pogląd ile Baś mniej więcej rodzi się w Warszawie. Raczejn ie jest to popularne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
sidhe-e Re: Basia:) 04.09.06, 20:00 no właśnie.. ostatnio imię Barbara wyszło z mody... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Basia:) 04.09.06, 23:08 Mam wrażenie, że raczej do mody powróciło całkiem niedawno, z tym, że ma dość stabilną niską nadawalność. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Basia:) 04.09.06, 21:07 Ja też ostatnio polubiłam to imię. Znane mi "nosicielki" są bardzo miłe i otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Basia:) 05.09.06, 00:19 A ja mam zupełnie inne spostrzeżenia - znam trzy Barbary i wszystkie trzy są "ciężkostrawne". Odpowiedz Link Zgłoś
embea ja mam Basię:-) 05.09.06, 09:18 Moja córcia ma 6 lat i jest jedyną Basią z przedszkolu, ale na podwórku do niedawna mieliśmy inną, rówieśniczkę. Generalnie jest to chyba niezbyt mimo wszystko popularne imię, choć takie piękne! Odpowiedz Link Zgłoś