lizzy9 27.09.06, 22:42 Wlasnie zastanawiamy sie nad imieniem dla naszego trzeciego dziecka, nie wiemy jeszcze czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka. Dziecko bedzie mialo obywatelstwo brytyjskie, choc na razie przez pewien czas mieszkac bedziemy w Polsce. Podobaja nam sie te imiona, bo sa w miare miedzynarodowe. Ktore, jezeli jakies, wam sie podoba? Dzieki za szczere odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin 27.09.06, 22:46 Gabriel albo Hugo. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel114 Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin 27.09.06, 23:19 Witam.My mamy 3 miesięcznego Gabriela i to imię jest bardzo ładne, choć byli tacy co kręcili nosem.Benjamin też jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin 27.09.06, 23:55 Gabriel (+), Hugo, Ralf, Eliott, Scott, Benjamin (-). M. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin 27.09.06, 23:59 Hugo - od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin 28.09.06, 09:46 Hugo lub Ben Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy9 Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin 28.09.06, 10:35 Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Jak juz bedzie wiadoma plec dzidzi, to wtedy podejmiemy ostateczna decyzje. Moja mama to Gabriela, moja corka ma tak na drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin 28.09.06, 11:25 Benjamin, tylko to dż mi sie nie podoba, bo pewnie chodzi o angielska wersje. Na drugim miejscu Gabriel (bez zastrzezen co do wymowy) i na trzecim (ale duzo za drugim...) Eliott (poza tym malo praktyczne w PL, bo podwojne t beda notorycznie zjadac). Scott obojetnie. Ralf kojarzy mi sie z Ralfem Schumacherem, bratem Michaela, ktory sepleni jeszcze bardziej od niego. Hugo uwielbiam, ale jedynie jako perfumy ;D. Jako imie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabk80 Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin 28.09.06, 12:33 Witaj, mi najbardziej podoba się Gabriel. Może dlatego że moja 5 tyg. córka ma naimię Gabriela Maria, a moja starsza 4,5 letnia Zuzanna Gabriela. Scott- też niczego sobie. Ale wybór należy do Was. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maty Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin IP: 81.210.123.* 28.09.06, 12:40 Benjamin. Jest sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modesta Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 12:44 Mi najbardziej z tego zestawu podobają się Hugo i Ralf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynta Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 28.09.06, 13:11 Eliot - moj hit #4 (jest Matylda!), Elus, dla mnie bomba, Benjamin - Benio, tez swietny Hugo - trudno zdrobnic po polsku ale tez bardzo ladny Gabriel - o.k. choc po polsku troche miekki no i uhonorowalas juz chyba twoja mame , moze troche za duzo? Ralf - o.k. choc troszke psi i malo polski Scott - niepolski, zbyt angielski jak dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynta Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 28.09.06, 13:12 A jak maja na imie pozostale dzieci? moze cos bardziej pasowac... Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy9 Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin 28.09.06, 13:17 Corka to Savana (zdrobnienie Savi), a synek to Oscar. Ja nazywam sie Linda, tylko maz ma typowo polskie imie Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin 29.09.06, 11:52 Eliott Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynta Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 30.09.06, 15:42 Zgadzam sie : tylko Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Scott, Ralf, Hugo, Eliott, Gabriel, Benjamin 29.09.06, 21:52 Hugo! To imię podoba mi się najbardziej. Ewentualnie Gabriel. Odpowiedz Link Zgłoś