ria5 19.12.06, 19:16 Tak ma na imie kolega moich rodzicow...dla znajomych Harry. Co Wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Hilarion 19.12.06, 19:18 Mnie się podoba. Chyba bardziej, niż Hilary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Hilarion 19.12.06, 19:31 Bardzo ładne, ale Hilary jest jeszcze ładniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Hilarion 19.12.06, 20:11 Skoro w kręgu znajomych występuje jako Harry, co w moim odczuciu ma tyle wspólnego z Hilarionem, co Hanna z Hortensją, chyba nie do końca lubi swoje imię... Abstrahując od kolegi Twoich rodziców - imię jest nawet interesujące, ale mnie się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Hilarion IP: *.chello.pl 19.12.06, 20:14 Mi tez się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Hilarion 19.12.06, 21:29 troubleska napisała: > Skoro w kręgu znajomych występuje jako Harry, co w moim odczuciu ma tyle > wspólnego z Hilarionem, co Hanna z Hortensją, chyba nie do końca lubi swoje imi > ę... Hilarion - Hilary - Har(r)y. Droga, którą doszedł do zdrobnienia, jest dość prosta, i MSZ zupełnie nie oznacza, ze musi nie lubić swojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Hilarion 19.12.06, 21:59 > Hilarion - Hilary - Har(r)y. Droga, którą doszedł do zdrobnienia, jest dość > prosta Moim zdaniem droga ta nie jest prosta, a różnica między Hilarionem, a Harry'm znacząca Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Hilarion 19.12.06, 22:20 Moje zdrobnienie jest dużo bardziej odległe od mojego imienia, a je lubię Oba. Odpowiedz Link Zgłoś